Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoageldin canm ikimizde ayniyiz ben daha doktra gtmedm ama son adet tarihime gore 25eyll dyo dogumu rabbm hayrlisiyla kucagna almayi nasip etsn hepimizin
Hoşbulduk canim benim SAT 19 aralik. Iki kere gittim doktora. Zaten devlet doğum hastanesine gidecegim. Kizimi bundan 7.5 yil once ozelde takip edip ayni hastanede dogum yapmistim. Basimiza gelmedik kalmadı. Rabbim bu bebegimi sag salim dogurup evimize getirebilmeyi ve Rabbimin izniyle saglikli bir sekilde buyutebilmeyi nasip etsin inşaallah. Ve bu duam hepimiz icin

Bende 19 aralk canm gttin mi doktora ben cuma gdicem hem kese hem kalp atisiicin

Kizlar yaa hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/
Yk becanm bencebi bebekle dusukolmaz yerlesme kanamasi olmasn rengi nasl

Bende 19 aralk canm gttin mi doktora ben cuma gdicem hem kese hem kalp atisiicin
2 kere gittim canim ilkinde keseyi goremedi 1 hafta sonra gel dedi dr. Gecen persembe gittim keseyi gorduk cok şükür. 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icin

2 kere gittim canim ilkinde keseyi goremedi 1 hafta sonra gel dedi dr. Gecen persembe gittim keseyi gorduk cok şükür. 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icin
Beni direk 3subata cagirdi canm bende zor bekledm ama 4gun kaldi ins gorcez hayirlisiyla sana doguma kacina verdi int 25 gosteriyo

Kizlar yaa hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/
Canim daha yenimi hamileydin yoksa bekliomusun ? Çünkü eğer hamileysen bu kanama çocuğu tasimadan.bile olablr.benimde düşük tehlikem vardi kanama geçirdikten bi kaç gün sonra yogenimi kucaklamistm daha 3-4 aylik bisydi ondan sonra lekelenmelerim oldu tekrardan :/ çok dikkat etmelisin eğer hamileysen mümkün mertebe hoc bisy tasima

Beni direk 3subata cagirdi canm bende zor bekledm ama 4gun kaldi ins gorcez hayirlisiyla sana doguma kacina verdi int 25 gosteriyo
Devlet hastanesi olunca cok fazla bilgi vermek gibi bi adetleri olmuyor canim. Dogumla ilgili bir sey demedi hic

Hamis arkadaslar sze bsey sorcam regl donemime bi hafta var kizlar ovulasyon testi ile yumurtladgmi gordum ve o gunleri degerlendrdk.adetme bi hafta var ve bel agrisi, gogis acisi, asiri terleme.ve agz kokusu var böyle belirtileri yasayan varmi aranzda

Merhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim bende aranıza katılmak istiyorum hamile arkadaslarıma hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsinn diyorumm kızlar

Merhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim bende aranıza katılmak istiyorum hamile arkadaslarıma hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsinn diyorumm kızlar
Hosgeldin canm amin hepimize hayirli dogmlar nasip etsn

Canim o belirtiler adet belirtisife olavlr hc hi belirti yasamadn hamile kalanda vrdir bence dnleme kendini ama ins hamissindr

Canim o belirtiler adet belirtisife olavlr hc hi belirti yasamadn hamile kalanda vrdir bence dnleme kendini ama ins hamissindr
Anldm cnm geçen ay kimyasal gebelik gecrdm düşük yaptm o zaman da byle belirtileri yasmstm açaba yenden hamile miyim dye dsndm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…