- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Hoşbulduk canim benim SAT 19 aralik. Iki kere gittim doktora. Zaten devlet doğum hastanesine gidecegim. Kizimi bundan 7.5 yil once ozelde takip edip ayni hastanede dogum yapmistim. Basimiza gelmedik kalmadı. Rabbim bu bebegimi sag salim dogurup evimize getirebilmeyi ve Rabbimin izniyle saglikli bir sekilde buyutebilmeyi nasip etsin inşaallah. Ve bu duam hepimiz icinHoageldin canm ikimizde ayniyiz ben daha doktra gtmedm ama son adet tarihime gore 25eyll dyo dogumu rabbm hayrlisiyla kucagna almayi nasip etsn hepimizin
Bende 19 aralk canm gttin mi doktora ben cuma gdicem hem kese hem kalp atisiicinHoşbulduk canim benim SAT 19 aralik. Iki kere gittim doktora. Zaten devlet doğum hastanesine gidecegim. Kizimi bundan 7.5 yil once ozelde takip edip ayni hastanede dogum yapmistim. Basimiza gelmedik kalmadı. Rabbim bu bebegimi sag salim dogurup evimize getirebilmeyi ve Rabbimin izniyle saglikli bir sekilde buyutebilmeyi nasip etsin inşaallah. Ve bu duam hepimiz icin
Yk becanm bencebi bebekle dusukolmaz yerlesme kanamasi olmasn rengi naslKizlar yaa hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/
2 kere gittim canim ilkinde keseyi goremedi 1 hafta sonra gel dedi dr. Gecen persembe gittim keseyi gorduk cok şükür. 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icinBende 19 aralk canm gttin mi doktora ben cuma gdicem hem kese hem kalp atisiicin
Ck fazla belrgn degldi canm eve gdyorum bakcm bdha bakalmYk becanm bencebi bebekle dusukolmaz yerlesme kanamasi olmasn rengi nasl
Beni direk 3subata cagirdi canm bende zor bekledm ama 4gun kaldi ins gorcez hayirlisiyla sana doguma kacina verdi int 25 gosteriyo2 kere gittim canim ilkinde keseyi goremedi 1 hafta sonra gel dedi dr. Gecen persembe gittim keseyi gorduk cok şükür. 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icin
Telas yapma kuzu belki yerlesme kanamasidr dur bakalm ddevami gelcekmkCk fazla belrgn degldi canm eve gdyorum bakcm bdha bakalm
Canim daha yenimi hamileydin yoksa bekliomusun ? Çünkü eğer hamileysen bu kanama çocuğu tasimadan.bile olablr.benimde düşük tehlikem vardi kanama geçirdikten bi kaç gün sonra yogenimi kucaklamistm daha 3-4 aylik bisydi ondan sonra lekelenmelerim oldu tekrardan :/ çok dikkat etmelisin eğer hamileysen mümkün mertebe hoc bisy tasimaKizlar yaa hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/
Devlet hastanesi olunca cok fazla bilgi vermek gibi bi adetleri olmuyor canim. Dogumla ilgili bir sey demedi hicBeni direk 3subata cagirdi canm bende zor bekledm ama 4gun kaldi ins gorcez hayirlisiyla sana doguma kacina verdi int 25 gosteriyo
Himm merk ettm canm bakalm bana cuma gunu ne dick ikizde ayniyz nede olsa senn ilk dogm normalmiydi sezeryanmiDevlet hastanesi olunca cok fazla bilgi vermek gibi bi adetleri olmuyor canim. Dogumla ilgili bir sey demedi hic
Hosgeldin canm amin hepimize hayirli dogmlar nasip etsnMerhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim bende aranıza katılmak istiyorum hamile arkadaslarıma hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsinn diyorumm kızlar
Canim o belirtiler adet belirtisife olavlr hc hi belirti yasamadn hamile kalanda vrdir bence dnleme kendini ama ins hamissindrHamis arkadaslar sze bsey sorcam regl donemime bi hafta var kizlar ovulasyon testi ile yumurtladgmi gordum ve o gunleri degerlendrdk.adetme bi hafta var ve bel agrisi, gogis acisi, asiri terleme.ve agz kokusu var böyle belirtileri yasayan varmi aranzda
Ilk dogumum zorla da olsa normal oldu cok şükürHimm merk ettm canm bakalm bana cuma gunu ne dick ikizde ayniyz nede olsa senn ilk dogm normalmiydi sezeryanmi
Valla bilmiyrm camm burda 26 gosteryobril senin neden 26 eylül yazıyor hamilelik takviminde
Anldm cnm geçen ay kimyasal gebelik gecrdm düşük yaptm o zaman da byle belirtileri yasmstm açaba yenden hamile miyim dye dsndmCanim o belirtiler adet belirtisife olavlr hc hi belirti yasamadn hamile kalanda vrdir bence dnleme kendini ama ins hamissindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?