Canım güzel demeyimde bakımlı kendine özgüveni olan güzel giyinen bayanlar daha çok beğeniliyo erkekler kadında pek akıl aramazKızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
2 tane tanidim biri eski erkek arkadasim biride yakinimin esiydi ikiside berbatlardi kova erkegi deyince olumsuz seyler geliyor aklima hep:)
Şakanın ne olduğunu sordun mu ?Kız yazıyor sevgilime
Bi şaka yaptı diye de oturmuş heryerden engellemiş
Tam anlamış değilim
Ama kız sürekli yazıyordu erkek arkadaşıma
Sonra erkek arkadaşım kötü bi belaltı şakası yapınca engellemiş
Aynen ,sevgilinin şüphesini çekmemek için klasik erkek davranışı, belli ki güzel olan etkilemişAllahhh,kızı gömüyorsa geçmiş olsun...
Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Hatta akıllısından pek hoşlanmazlarCanım güzel demeyimde bakımlı kendine özgüveni olan güzel giyinen bayanlar daha çok beğeniliyo erkekler kadında pek akıl aramaz
Sordum az şeker ye kıçın büyür demişŞakanın ne olduğunu sordun mu ?
Özellikle bunu merak ettim..
Adam sana ben kıza yürüdüm o da beni engelledi demez ki zaten
Sevgiliniz elaleme bel altı şakalar yapıyor, siz böyle seviyesiz bir adamla güvenmediğiniz halde devam ediyorsunuz, kız -doğal olarak- seviyesiz bulduğu birini engellemiş; ama havai ve salak olan o kız öyle mi? Hımm peki...
Sen erkek arkadaşınaSordum az şeker ye kıçın büyür demiş
İyi de 23 yaşında tabi ki Havai ve aklı başında olmaz siz 23 yaşındayken haminne miydinizKızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
+1
Bence o kız konu sahibinden de, bahsedilen adamdan da daha akıllıymış. Hem de genç ve güzel. Daha ne olsun... :) yalnız o kız bu adama bakar mı acaba...
Erkek arkadaşınız da kız “salak” anlamaz diye mi tepkisini koyup kendini çekememiş de dertlerini dinlemiş.
Bir erkek bir kadın hakkında böyle ileri geri konuşuyorsa (zaten saygısızdır ona lafım yok)
1)kadından etkilenmiştir ulaşamayacağı için çamur atıyordur
2)zaten reddedilmiştir
3)geçmişte benzer kişilerden kuyruk acısı vardır
4)siz onun kıza olan ilgisini anlamayın diye aklınca kızı karalıyordur
Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş
Kızlarla bu şeklide seviyesiz konuşmalar yapıyorsa güvenme zaten bu arada kesinlikle hoşlanıyor o kızdanSordum az şeker ye kıçın büyür demiş
Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?