- 3 Şubat 2018
- 25.877
- 111.344
- 598
benim için neden şikayet butonu kullandınız:):)nekadar saldırgansınız,ilişkinizde sorun mu yaşıyorsunuz,yoksa siz de o kızarkadası olup da araya girmeye çalışan kara kedilerden misiniz,şikayet etmek için başka bi gerekçe düşünemedim:)
Benim kocam kızla sohbetin güzel olduğunubi bayan kocanıza beni tatile götür dese eminim o daha pis bi şaka yapardı,kocalarınız melek ,biliyoruz görüyoruz
ahlak akıldan gelir,ahlaksız olup kendini akıllı kabullendiren kimseyi görmedim daha önce,ona sinsilik denir sadece,kızı tehdit olarak görmüyorum,sevgilime güvensizlik duymuyorum,ama şunu iyi biliyorum uzun ilişkilerde yeni arayışlar başlayabilir,evli insanlar bile 3.bir kişi için ayrılabiliyor,sadece olayı tam anlamadan üzüldüm ve sizlerle paylaştım ve siz de saldırıya geçtiniz,yazık sizeÇok farklı açılardan bakıyoruz. Karısı, sevgilisi olan bir adama böyle bir talepte bulunmamak ahlaklı bir davranıştır. Doğrusu budur. Her akıllı insan ahlaklı mıdır, her ahlaklı insan akıllı mıdır, o başka bir tartışma mevzusu. Sizin konunuza indirgeyelim; kızın güzelliğini, ne dediğini, tavırlarını bir tehdit olarak görüyorsunuz, çünkü sevgilinizden emin değilsiniz. İşte akıllı kadının aklı burada devreye girer ve bu güvensizliğin nedenlerini, kaynağını sorgular. Ve bu asla bir üçüncü kişi olamaz.
Birlikte kalça büyütme yöntemleri üzerine konuşun bana ne la aaa
kocanız sanırım asosyal,arkadasları yok,arkadaslarıyla konusmuyor sadece sizle ugrasıyor,özel bi alan bırakmamıssınız adama dogal olarak da şüphe duymaya ya da korkmaya gereksinim hissetmiyorsunuz,ne hoş,öyle adamlar demek bize denk gelmiyor ya da biz daha sosyal daha kendine ve arkadaslarına da zaman ayıran erkekleri tercih ediyoruzBenim kocam kızla sohbetin güzel olduğunu
Seninle konuşacağıma onunla konuşum gibi şeyleri derse benim derdim kocam olur
Kocam kıza fırsatı verirse kız zaten karını boşa beni al der
O zaman kız sevgilini engellemek yerine adi beni al onu bırak deseydi sanırım ancak haklı ve mantıklı olabilirdiniz..
Hayır sen bu adamla evlenince ne olacak sanıyorsun
Bizim eleştirdiğimiz kocalarımız gibi değil de mükemmel kalitede harika bi salon erkeği mi olacağını sanıyosn?
Bunu bize derken kendi sevgiline dön bak
Benim kocamdan daha iyi bi koca olacağına inanıyorsun buyur!
Birlikte kalça büyütme yöntemleri üzerine konuşun bana ne la aaa
Kızı tehdit olarak görmeyen, sevgilisine ve kendine güvenen biri, kendisini söz konusu kızla kıyaslayıp, sevgilisini kaybetme korkusu yaşamazdı. Sizin kafanız gerçekten karışmış. Daha diyecek lafım yok. Hayırlısı olsun sizin için.ahlak akıldan gelir,ahlaksız olup kendini akıllı kabullendiren kimseyi görmedim daha önce,ona sinsilik denir sadece,kızı tehdit olarak görmüyorum,sevgilime güvensizlik duymuyorum,ama şunu iyi biliyorum uzun ilişkilerde yeni arayışlar başlayabilir,evli insanlar bile 3.bir kişi için ayrılabiliyor,sadece olayı tam anlamadan üzüldüm ve sizlerle paylaştım ve siz de saldırıya geçtiniz,yazık size
Bu aralar tamam çok sağlıklı düşünmediğim doğru ama iyi olduğum günlerde de yaptım bunu bu şüphe mahveder sizi rahatlatın kendinizi riske atın bazen ağırbaşlılık basende havailik kazanır ama siz her türlü bu dertten gitsede kalsa da kurtulursunuzKızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
hanfendi ben konuyu bilmiyordum,yanlarında değildim,ilk başta süphe duydum bi konu actım,daha sonra durumu tam detaylarıyla ögrendim,bence siz yarım yamalak konuyu takip ediyorsunuzKızı tehdit olarak görmeyen, sevgilisine ve kendine güvenen biri, kendisini söz konusu kızla kıyaslayıp, sevgilisini kaybetme korkusu yaşamazdı. Sizin kafanız gerçekten karışmış. Daha diyecek lafım yok. Hayırlısı olsun sizin için.
c. mutlu kadınKızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
sizler hakaret diyorsunuz ya,ona istinaden diyorum,olayı ordan oraya çekmeyin,laf ebeliğinin lüzumu yok,konuya odaklanın,odaklanma problemi yaşıyorsanız da boş yorum yapmayın
Sevgilimin başka birini sevdiğini düşünüyorum
Kız buna yüz vermiyor sanırım anladığım o çünkü Kıza bi şaka yapmış kız da sinirlenmiş görüşmek istemiyor artık
Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
konuyu detaylarıyla yeni ögrendım diyorum acaba anlamıyor musunuz?sizin gibi evde koca bekçiliği yapsam aynı gün herseyi ögrenirdim ama malesef bir olayı anlamam günlerimi alıyorAynı konu hakkında 3 gün içinde 3 konu açan, her konuda farklı şey söyleyen sizsiniz. Bence siz önce kendi hayatınıza odaklanma sorununuza çözüm bulun, sonra başkasına akıl verin. Kafanız karışık belli ki.
Kocam gayet de sosyaldir hatta senim sosyalşik anlayışının dışında olarak sosyaldirkocanız sanırım asosyal,arkadasları yok,arkadaslarıyla konusmuyor sadece sizle ugrasıyor,özel bi alan bırakmamıssınız adama dogal olarak da şüphe duymaya ya da korkmaya gereksinim hissetmiyorsunuz,ne hoş,öyle adamlar demek bize denk gelmiyor ya da biz daha sosyal daha kendine ve arkadaslarına da zaman ayıran erkekleri tercih ediyoruz
Bize egolu o sevgilisine değil18 sayfadan cikardigim gercekten hic egonuz yokmus
konuyu detaylarıyla yeni ögrendım diyorum acaba anlamıyor musunuz?sizin gibi evde koca bekçiliği yapsam aynı gün herseyi ögrenirdim ama malesef bir olayı anlamam günlerimi alıyor
Siz buraya erkek arkadaşınızı savunmak için mi konu açtınız? Hayır öyleyse başlığı yanlış atmışsınız hatırlatayım istedimbi bayan kocanıza beni tatile götür dese eminim o daha pis bi şaka yapardı,kocalarınız melek ,biliyoruz görüyoruz
Keşke şu yorumun alnı olsa da öpsem sırf bu yorum için konuyu hortlatıyorumDimi ya, 5 farklı Kova erkeği tanımışlığım var baba arkadaş flört vs... Bir insanın karekteri bu kadamı leş olurrr... Burçlara ön yargı olmamalı Kova erkeği hariç!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?