Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

bi bayan kocanıza beni tatile götür dese eminim o daha pis bi şaka yapardı,kocalarınız melek ,biliyoruz görüyoruz
Benim kocam kızla sohbetin güzel olduğunu
Seninle konuşacağıma onunla konuşum gibi şeyleri derse benim derdim kocam olur
Kocam kıza fırsatı verirse kız zaten karını boşa beni al der
O zaman kız sevgilini engellemek yerine adi beni al onu bırak deseydi sanırım ancak haklı ve mantıklı olabilirdiniz..

Hayır sen bu adamla evlenince ne olacak sanıyorsun
Bizim eleştirdiğimiz kocalarımız gibi değil de mükemmel kalitede harika bi salon erkeği mi olacağını sanıyosn?
Bunu bize derken kendi sevgiline dön bak
Benim kocamdan daha iyi bi koca olacağına inanıyorsun buyur!
Birlikte kalça büyütme yöntemleri üzerine konuşun bana ne la aaa

ahlak akıldan gelir,ahlaksız olup kendini akıllı kabullendiren kimseyi görmedim daha önce,ona sinsilik denir sadece,kızı tehdit olarak görmüyorum,sevgilime güvensizlik duymuyorum,ama şunu iyi biliyorum uzun ilişkilerde yeni arayışlar başlayabilir,evli insanlar bile 3.bir kişi için ayrılabiliyor,sadece olayı tam anlamadan üzüldüm ve sizlerle paylaştım ve siz de saldırıya geçtiniz,yazık size

kocanız sanırım asosyal,arkadasları yok,arkadaslarıyla konusmuyor sadece sizle ugrasıyor,özel bi alan bırakmamıssınız adama dogal olarak da şüphe duymaya ya da korkmaya gereksinim hissetmiyorsunuz,ne hoş,öyle adamlar demek bize denk gelmiyor ya da biz daha sosyal daha kendine ve arkadaslarına da zaman ayıran erkekleri tercih ediyoruz

Kızı tehdit olarak görmeyen, sevgilisine ve kendine güvenen biri, kendisini söz konusu kızla kıyaslayıp, sevgilisini kaybetme korkusu yaşamazdı. Sizin kafanız gerçekten karışmış. Daha diyecek lafım yok. Hayırlısı olsun sizin için.

Bu aralar tamam çok sağlıklı düşünmediğim doğru ama iyi olduğum günlerde de yaptım bunu bu şüphe mahveder sizi rahatlatın kendinizi riske atın bazen ağırbaşlılık basende havailik kazanır ama siz her türlü bu dertten gitsede kalsa da kurtulursunuz

hanfendi ben konuyu bilmiyordum,yanlarında değildim,ilk başta süphe duydum bi konu actım,daha sonra durumu tam detaylarıyla ögrendim,bence siz yarım yamalak konuyu takip ediyorsunuz

c. mutlu kadın
Bir kadın ne kadar mutluysa o kadar güzeldir, sağlıklı ve akıllıdır.
Etrafına ışık saçar.
Keşke tüm kadınlarımız mutlu olsa

sizler hakaret diyorsunuz ya,ona istinaden diyorum,olayı ordan oraya çekmeyin,laf ebeliğinin lüzumu yok,konuya odaklanın,odaklanma problemi yaşıyorsanız da boş yorum yapmayın

Sevgilimin başka birini sevdiğini düşünüyorum
Kız buna yüz vermiyor sanırım anladığım o çünkü Kıza bi şaka yapmış kız da sinirlenmiş görüşmek istemiyor artık
Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya

Aynı konu hakkında 3 gün içinde 3 konu açan, her konuda farklı şey söyleyen sizsiniz. Bence siz önce kendi hayatınıza odaklanma sorununuza çözüm bulun, sonra başkasına akıl verin. Kafanız karışık belli ki.

konuyu detaylarıyla yeni ögrendım diyorum acaba anlamıyor musunuz?sizin gibi evde koca bekçiliği yapsam aynı gün herseyi ögrenirdim ama malesef bir olayı anlamam günlerimi alıyor

Kocam gayet de sosyaldir hatta senim sosyalşik anlayışının dışında olarak sosyaldir
Sosyal olması mabadat hakkında yorumlar yapması öneriler sunması hakkında ise
Eşimi eve kapatırım ben kapatmışım da demekki
Kimsenin mabadı hakkında yorum yapmıyor
Öyle erkekler size de denk gelir de sizin bizim gibi bi kafa yapısına sahip olmanız gerekir kapiş
Adam sosyal olsooonn ama kimseyle konuşmassıııınnn
Konuşssuuuun ama benle daha çok konoşsooonnn
Yok yok benle konuşsoppn ama kızların minnak popişlerine bakmasaaannnn
Ayyy tatlım valla sen gibi olmak var he harikasın

konuyu detaylarıyla yeni ögrendım diyorum acaba anlamıyor musunuz?sizin gibi evde koca bekçiliği yapsam aynı gün herseyi ögrenirdim ama malesef bir olayı anlamam günlerimi alıyor

Sanki konunun detayları olayı kurtaracak durumda.
Son iki konuda aynı detaylar var zaten.
Benim bir olayı anlamam günler almıyor. Nedense artık... Ama anlatacak mecalim yok, size mutluluklar.

bi bayan kocanıza beni tatile götür dese eminim o daha pis bi şaka yapardı,kocalarınız melek ,biliyoruz görüyoruz
Siz buraya erkek arkadaşınızı savunmak için mi konu açtınız? Hayır öyleyse başlığı yanlış atmışsınız hatırlatayım istedim Birisi benim eşime beni tatile şuraya buraya götür dese kıçının boyutlarıyla ilgili espri yaparak karşılık vermez, Git anan-baban sevgilin götürsün seni, ben ancak karımı götürürüm tatile der geçer.. Yani sevgilinizin o kıza karşı meyilini gayet iyi biliyorsunuz ki başlıkta sorduğunuz bi çelişki yaşamışsınız? E şimdi noldu da sevgiliniz badem gözlü oldu?

Bu hikayede bir akıllı var o kesin, ama bu siz misiniz onu bilemedim.

Konularınızın hepsini çok net hatırlıyorum. Siz de herşeyin farkındasınız ve vicdanınızı rahatlatmaya, onay almaya çalışıyorsunuz. İstediğinizi bulamadığınızda da sinirleniyorsunuz. Ama unutmayın, buradaki insanlar sizi tanımıyor, size karşı hiç bir art niyetleri olamaz. Eğer herkes aynı şeyi düşünüyorsa, üyelere kızmak yerine oturup bir düşünün.
Erkek arkadaşınızı çok seviyor ve ayrılamıyorsanız da sağır, kör, dilsiz olun. Önünü arkasını araştırmadan mutlu olmanın peşine düşün. Ne diyelim, hayat sizin.

Ortada hiçbir şey yok ama şüpheleniyorsunuz. Çok ilginç! Bence sağlıklı ve güzel bir ilişki için bu önyargılarınızı atın. Mutlu olmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…