Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Çok sağolun düzgün bir yorum okudum sonunda
Siz bu cevabı duymak istiyorsunuz hepimizden. Ama maalesef denildiği gibi kime göre akıllı burda sizin kendinizi gördüğünüz şekil var ama anlatılanlara göre bahsedilen kız aynı zamanda gayet de akıllı. Sorun şu ki kız ile saçma sapan bir espiri yapan sevgili ve bu espiri için sevgilisini savunan siz. Şöyle düşünelim gayet normal diyorsunuz ve kız da normal görüp engel atmasaydı ve kızın poposundan muhabbet devam etseydi bu da gayet normal mi olacaktı. Ben bu olayda mantıklı olarak hareket eden kişinin kız olduğunu düşünüyorum. Hem güzel hem zeki bence sorunun cevabına gelirsek o tercih edilir.

Kabul edelim güzel olan
Ama her güzel yaşlanıyor, her geçen gün kızlar büyüyor
Güzel genç kadın hiç yok olmayacak.
Biz kendimizi paralamakla kalacağız.

İşte reklam endüstrisi, holloywd yüzünden başlayan bu kadın pazarı, günümüzde sosyal hesaplara evrimleşti.

Bilinçli olup erkeğin gözünü açmak en yerinde olur.

Ama nasıl? Ben de çok çekinirim bundan, yaş alıp cazibe kaybetmekten.

Ne vahşi aslında insanın aklı

Biz farkinda olmadan ucup gidiyor yillar ama: ( bi bakiyoruz kirisikliklar cogalmis, aklar dusmus saclara.. bunlar bir yere kadarda.. saglik sorunlari cikiyorsa o zaman yasladiginiza ikna oluyorsunuz

Hoşlandığını nerden biliyorsun ?
Erkek arkadaşına güvenin yoksa niye bu ilişkiyi sürdürüyorsun?
Böyle bir şüphe içinde sevgili nasıl olabiliyorsun?

Biz farkinda olmadan ucup gidiyor yillar ama: ( bi bakiyoruz kirisikliklar cogalmis, aklar dusmus saclara.. bunlar bir yere kadarda.. saglik sorunlari cikiyorsa o zaman yasladiginiza ikna oluyorsunuz
Çok iç yakıcı.
Erkek yaşlanmıyor mu?
Neden kadın çökünce yarıştan atılıyor?

Çok iç yakıcı.
Erkek yaşlanmıyor mu?
Neden kadın çökünce yarıştan atılıyor?
Yaslaniyor ama onlarda beyaz sac karizmatik duruyor, kirisiklik yasanmislik oluyor.. kadinda beyaz sac bakimsiz kirisiklik yaslanma belirtisi.. hep deriz ya erkek dunyasinda yasiyoruz ne yazikki..

Yaslaniyor ama onlarda beyaz sac karizmatik duruyor, kirisiklik yasanmislik oluyor.. kadinda beyaz sac bakimsiz kirisiklik yaslanma belirtisi.. hep deriz ya erkek dunyasinda yasiyoruz ne yazikki..
Belki bu algıyı biz yarattık
Ya da yaratan medyanın köpeği olduk
Beyaz saçlı karizma erkek algısı.

Dip boya, kırışlık, tüy epilasyon ped şampuan reklamlarında kadını öne sürdük
Kadın heykel gibi olma mattosunu bizim yüzümüzden belki

Guzele 40 gun huyu guzele 40 yil demisler. Bence artik erkekler cok cok guzel istemiyorlar. Onun kaprisiyle ugrasmak istemiyorlar

Iyide biyigi cikmis kadina kocasi erkek gibisin diyormus.. bi arkadas anlatiyordu. Tek derdimiz kendimizi begendirmek oldu karsi cinse. Onlar ne yapiyor bu anlamda? Koca bir HIC.

Kadinin icinde vardir ama bu.. guzel olma hissi duygusu..

Burdaki bayanların çoğunun sorunu ne anlamadım
Bir konu açtım olanı yazdım anladığımı ifade ettim Yok önce söyle dedin sonra böyle dedin Yok böyle şaka mı olur nedir bu
Konuyu tam olarak aktardım çarpıtsam daha fantastik bi konu mu açsaydım hayret yahu
Hemcinsiniz olarak bisey sordum fikrinizi almak istedim size elestirin mi dedim nedir bu sacmalık çanınız mı sıkılıyor hakaret etcek insan mı arıyorsunuz mutsuz musunuz bukadar?

Hayır ben sizden bunu duymak istemiyorum ben size olayı anlatıyorum siz olay neden böyle oldu diyorsunuz evet böyle olmuş ben yanlarında yoktum duyduğumu aktardım size
Erkek arkadaşıma sürekli yazarsa ki buna kendim de şahit oldum sonunda böyle bisey duyar
Erkek arkadaşımı kampa gidelim diye binkere mesaj atan bi kız iyi olmuş o hakareti duymuş sonunda

Konuya yorum yazmayın ben hallettim dediğimiz gibi değil
Bütün konuşmaları okudum
Kampa götür beni diyen bi kıza o hakaret az bile olmus
Başkasının sevgilisiyle kampa gitme isteğinin sonucu bu olur
Neyse size açıklama yapmanın anlamı Yok
Sadece hakaretlerinizin yersizligini görmeniz açısından yazıyorum

Kampa götür beni dedirtecek kadar cesaret veren kim?

Kampa götür beni dedirtecek kadar cesaret veren kim?
Ne cesareti yahu deli misin anlamadım ki konuşmayı okudum
Sen sürekli kampa gidiyorsun beni de götürsene biyere yazıyor o da cevap olarak işim var başkasıyla git diyor şizofren misiniz siz

Ne cesareti yahu deli misin anlamadım ki konuşmayı okudum
Sen sürekli kampa gidiyorsun beni de götürsene biyere yazıyor o da cevap olarak işim var başkasıyla git diyor şizofren misiniz siz
Akıllıymışsınız işte, normal ağır başlı vs vs teşhisimi de siz koyun bi zahmet. Sabahtan beri erkek arkadaşınız için seçim yaptırıyorsunuz. Siz de biliyorsunuz gönlü var o kızda. Kaynak:önceki konunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…