Hanfendi ben biseyden emin olsam gelip neden size soruyum düşüncelerinizi tecrübelerinizi iştiyimYorumlarda varsa okumadim ama karsidaki kadinin en az sizin kadar akilli olmadigini nereden bilip, bu kadar emin oluyorsunuz?
Herkesin hayati yaşama bicimi, istek ve beklentileri farklidir. Hem bazi erkekler deli kadın sever, bazilaro agir başlı. Kimi etkilemek istedigine göre degisir tercihler.
Bu ne sığ bakış açısı, ne sığ bi yorum.. Ne alaka, süslü biri akilli olamaz mi?Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Hanfendi ben biseyden emin olsam gelip neden size soruyum düşüncelerinizi tecrübelerinizi iştiyim
Ben sadece olan olayı durumları anlattım size silah dayayıp fikir yazın demedim ki
Nedir bu saccmalık anlamadım neden öyle Yok bu kanıya nasıl vardım Cidden sorunlu musunuz
Konu kapatma butonu yok mu
Hanfendi ben biseyden emin olsam gelip neden size soruyum düşüncelerinizi tecrübelerinizi iştiyim
Ben sadece olan olayı durumları anlattım size silah dayayıp fikir yazın demedim ki
Nedir bu saccmalık anlamadım neden öyle Yok bu kanıya nasıl vardım Cidden sorunlu musunuz
Konu kapatma butonu yok mu
Konuya yorum yazmayın ben hallettim dediğimiz gibi değil
Bütün konuşmaları okudum
Kampa götür beni diyen bi kıza o hakaret az bile olmus
Başkasının sevgilisiyle kampa gitme isteğinin sonucu bu olur
Neyse size açıklama yapmanın anlamı Yok
Sadece hakaretlerinizin yersizligini görmeniz açısından yazıyorum
Hayır yay erkek arkadaşım da yay
Tam bi yay erkeği
yani kız bunu yazacak yüzü bulamamalı, erkek arkadaşınızın biraz mesafeli davranması gerekiyorNe cesareti yahu deli misin anlamadım ki konuşmayı okudum
Sen sürekli kampa gidiyorsun beni de götürsene biyere yazıyor o da cevap olarak işim var başkasıyla git diyor şizofren misiniz siz
sizler hakaret diyorsunuz ya,ona istinaden diyorum,olayı ordan oraya çekmeyin,laf ebeliğinin lüzumu yok,konuya odaklanın,odaklanma problemi yaşıyorsanız da boş yorum yapmayınE hani hakaret değildi, eğlenceli bir şakaydı? Hani size yapılsa siz de gülerdiniz?
Bir erkek için şu duruma düşmeye, dün savunduğunu bugün yalanlamaya gerçekten değiyor mu?
Sevgilinizden emin olsanız önceki konuyu açmazdınız zaten. Biraz daha zorlasak "kız kaşınmış ki sevgilim kızdan hoşlanmış" diyeceksiniz.
Allah yardım etsin.
konudaki akıllı kadın benim,zira kızarkadası olan bir erkege hicbirzaman ya beni şuraya götür demedimKonudaki akıllı kadın kim, ben onu merak ettim. Akıllı kadın, güzellik için kendinden vazgeçecek sığlıkta adamı zaten kendi hayatına sokmaz. Kaldı ki kaybetme korkusu yaşasın.
bi bayan kocanıza beni tatile götür dese eminim o daha pis bi şaka yapardı,kocalarınız melek ,biliyoruz görüyoruzKocam bi kadına kıöın büyüsün dese benim anlayacağım şey kızın kaşar olduğu değil
Kocamın sapık olduğudur
Senin gibi kıza tü kaka
Sevgiliye ayy hint kumaşımm dersem o zaman söyle
Ben şurda bir sürü konu okudum kimsenin sevgilisi kocası hanım arkadaşına kalçaların küçücük tatlım biraz büyüt dememiş
Neyin kafasındasın bilmiyorum ama cıkss yanlış kişilersiniz siz sakın birbirinizi bırakmayın olur mu
Çok farklı açılardan bakıyoruz. Karısı, sevgilisi olan bir adama böyle bir talepte bulunmamak ahlaklı bir davranıştır. Doğrusu budur. Her akıllı insan ahlaklı mıdır, her ahlaklı insan akıllı mıdır, o başka bir tartışma mevzusu. Sizin konunuza indirgeyelim; kızın güzelliğini, ne dediğini, tavırlarını bir tehdit olarak görüyorsunuz, çünkü sevgilinizden emin değilsiniz. İşte akıllı kadının aklı burada devreye girer ve bu güvensizliğin nedenlerini, kaynağını sorgular. Ve bu asla bir üçüncü kişi olamaz.konudaki akıllı kadın benim,zira kızarkadası olan bir erkege hicbirzaman ya beni şuraya götür demedim
benim için neden şikayet butonu kullandınız:):)nekadar saldırgansınız,ilişkinizde sorun mu yaşıyorsunuz,yoksa siz de o kızarkadası olup da araya girmeye çalışan kara kedilerden misiniz,şikayet etmek için başka bi gerekçe düşünemedim:)Sorunlu olan ilişkiniz. Burda insanlara atarlanacagınıza gidin onun üzerinde biraz düşünün. Madem başkalarının düşüncesini istemiyorsunuz konu acmayin. Ayrica konu kapatmak içinMune ablaya yazabilirsin. Ha kapatma butonu yok, ama şikayet butonu var. Sizin için kullandim. Iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?