Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

Bunun adina kiskanclik, fesatlik diyorlar. Birde cirkindi ama o cirkindi diyerek ustunu kapatiyorlar. Burdaki butun yakistirmalar cok cirkin. Herkes kendi tarafini dusunurken oteki tarafi hesaba katmiyor.

aman kim ne derse desin ben ne kiskanc nede fesatim bu bir zamaninda bu kiz benim arkadam yapmadigi dedikodu kalmadi ben yapmadan yapti deyip kardesimle beni suclayip babaanneme dedeme halamlara anlatti onlar ne anlattiysa dusman kesildiler rahmetli dedem mal varligini amcama Verdi durumlari iyiydi bir gorseniz bunlarin havasini cirkin kelimesi bile az kalir yinede tekrarliyorum cirkindi bakimsiz falan degildi o kadar kozmetik urun aliyorduki o parayla millet dukkan acardi allah biliyor sultana slm vermezlerdi halen daha oyleler gecen yaz gittigimdede 2 tane bilezik takmis koluna gozume sokacakti nerdeyse hava atacam diye niyse burda niye anlatiyorsam gidip face kendine yazayimda rahatlayim bari

Senin problemin baska , biliyor musun?

Senin problemin baska , biliyor musun?

aslinda olabilir bunu yazmadan once annemle konustum annem babamdan 10 tl istemis babam acayip kizmis hergun yediniz bitirdiniz beni diye babam lavaboya girince babama msj gelmis annemde bakmis bu dedigim amcam benim kiza gidiyoruz demi he o soyledigim hediyeyi aldinmi kizima yazmis babamda Sabah Sabah 300 dollar bozdurmus bende sinir oldum bu amcam ve kizlari asalak gibi babamin sirtindalar yillardir babamda kendi evlatlarindan esirgediklerini bunlarla yer birde babam dedemden tek kurus almadi dedem olunce anlasildi hersey amcama satti gostermis butun malini bunlar ailecek cirkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay kafayi yedim bide fesat kiskanc olan benim yillarca demedik beeeeeeeeeeee hem mallari alan onlar bizi assalayanlar onlar ustune ustelik babamdan para istiyorlar ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiinnnnnnnnnn oh be rahatladim sabahdan beri yedim kendi kendimi zavalli annecigim ona cok uzuldum

Bunun icin ayri bir konu acmaya ne dersin. Daha da rahatlarsin belki.

Nevriye Budakla bir akrabalığın var mı?

cok ozur makineci senin konunuda berbat ettim aslinda bayanlar yazmis erkekler hic hoslanmaz kendini begenmis kizlardan ukalada olmayacan benim iki arkadasim vardi biri deniz mavisi gozleri vardi o kadar guzeldiki ya saclari altin sarisi bir icim fizigi vardi ama sinifta bir kisi bile hoslanmiyordu obur arkadasimda esmer duzgun fizikli ama civil civildi bir gulusu vardi cok samimi ve sicak kanliydi erkekler yarisirdi resmen onunla cikmak icin esmer olan arkadasim kimseyi gucumsemez herkesin derdini rahatlikla dinler yardimci olmaya calisirdi digeri ise kimseyi onemsemez banane derdi herkese tepeden bakar gururlu gururlu yururdu sen ver artikkarari

arkadaşlar beni yanlış anlayanlar olmuş ben sadece objectif bir bakış açısı aradığım için yazmıştım bunları içten bir niyetle..inanın ben hiçbir zaman yok söyle güzelim ben boyle guzelim demedim demem oyle yetişmedim cunku..
yukarıdaki yazıda yanlış ifade ettiğim yerler olmuş kusura bakmayın o yazdıklarımın hepsi benim hakkımda soylenenlerdir hatta güzelsin lafını duyunca ne yapıcagını bilemeyen bir kızım.egoistsin megolomansın gibi ifadeler olmuş üzüldüm gercekten ben tavsiye istedim suçlama değil cunku.beni eleştiren bir kullanıcıya verdiğim cevap sadece bu kadar kolay insan suçlanamaz diye düşündüğüm için o kadar sertti.ben evliler nişanlılar cırkındır demedim demem zaten.her insan içinden istemeyerek te olsa insanların dış gorunusleri hakkında yorum yapar ben de oyle yapıyorum ama sadece dusunuyorum kimsenin arkasından cok cirkın nasıl biriyle cıkar demiyorum.zaten biriyle cıkmak istediğim için değil elimi tutup bırakmayacak kişinin beni bulamasından dolayı bu hayıflanma.. ama bazı arkadaslr da cok iyi anlamış beni benim bölümüm gibi bir bolumde nefes alsın yeter mantıgı oldugu için sadece garipsiyorum.
ben erkekler peşime düşsün ben hiç birine yüz vermiyim demiyorum zaten okul bitinceye kadar boyle seyler dusunmemiştim bile ama okulun sonu gözüktüğü için sadece beni bir telaş aldı..ben hep filmlerdeki gibi bir prense inanarak yetiştim..ama o prensin gelmeyecegini beni bulmayacagını dusunmeye basladıgım için korkmaya başladım..bu arada ben mükemmel yakışklı herseyiyle bir numara olanı değil benm sevebilecegim birini istiyorum bu ısmarlamayla olmaz bunun da farkındayım...

sunu da eklemek istiyorum ben cok somurtkan havalı gozukurum ama insanlar benle vakit gecrmeye basladıktan sonra biz seni boyle bilirdik derler.sorun su içimden geldiği gibi davranamıyorum su an gercekten birinden hoslanıyorum ama bir gün oyle birgun boyle davranıyor...nasıl davranacagımı bilemiyorum cunku bende cok dengesiz davranıyorum heyecanlanınca somurtuyorum ve kendimi kapatıyorum ya da ters cevaplar verebiliyorum yani siz soyle anlayın eski türk filmindeki kızlar gibi gibiyim(gercekten boyle olunmamalı) ve değişmek istiyorum nasıl samimi içimden geldiği gibi davranabilirim?

Sana bir yorum yapmistim bende bir sene elektronik muhendisligi okudugum icin soylediklerini anliyorum . Gerci benim erkek arkadas gibi derdim yoktu o zamanlar.[Okul erkek kayniyordu ama inek erkek ] Baska bolumlerden arkadas bulmaya calis. Bu bir kiz olur, bir erkek olur. Hem cevren genisler , hemde uygun birini bulursun belki. Aslini istersen sadece cevre yap simdi. Calistigin zaman erkek arkadasin nasil olsa bir sekilde karsina cikacak.

Hoşlandığın birinin karşısında istediğin gibi davranamıyorsan bilinçaltında bir sürü korkun olsa gerek.
Ben hoşlandığın kimse olmadığını düşünerek yorum yapmıştım.
Şimdi görüyorum ki kendine güven konusunda problemin var.
Üzülmekten, incinmekten çekiniyorsun herhalde.
O yüzden rahat olamıyorsun bir şeylerden emin olmadan.
Fakat böyle kontrollü olmak iyi değildir şu aşamada.
İlkokulda yapardı arkadaşlarımız, hoşlandığı kişiye karşı ters davranırlardı.
Kendilerine güvenmezlerdi, çocuksuluğun verdiği saçmalamalar vardı hep.
Açıkçası şaşırdım son sınıfta olan bir üniversite öğrencisinin bu kadar safça düşünmesine.
Gözü açılmamış derler ya, öyle bir kızsın sanki.
Daha fazla insan içine çıkmak, daha çok diyalog kurmak ve birçok ortamda bulunup gözlem yapmak seni geliştirir, bu kalıplaşmış hayali düşüncelerden uzaklaşırsın.
Bu birdenbire olacak bir şey değildir ama. :S
Bir süreçtir. Bir yerden başla artık.
Çık, dolaş, muhabbet et, daha çok insan tanı, daha çok ilişkiye şahit ol, daha fazla yer gör.
O zaman açılırsın yavaş yavaş.

Son düzenleme:
Muhabbet,içtenlik ve sosyallik çok önemli. Bizim fakültede de çok yakışıklı bir erkek vardı ama konuşunca millet kaçıyordu.bir de şu olabilir herkesle flört ediyor gibi konuşuyorsan millet kime yakınlaştığını anlayamayabilir...

kişi başına 100 gr kemikli kız düştüğü mühendislikte bile ekmek çıkmıyosa, sadece kendini güzel sanıyosun canım (

Sizin sorunlarınız var. Gidin bi doktora görünün bizim de sinirimizi bozmayın.

Güzel insanlar yalnız olur diye bir kaide yoktur. Bu tamamen insanın davranışına bağlıdır.
Ha, baht meselesidir o ayrı. Çok güzel olup da (mavi gözlü bukleli sarı saçlı fiziği güzel) yalnız olan arkadaşım da var normal güzellikte en azından yolda görünce 2 defa dönüp bakacağın güzellikte olamayan bir arkadaşım da var- ki erkekler onun peşinde .
Dayım da mühendis, anılarını anlatırken sınıftaki herkes o kızlara dikkat eder ama açılamaz çünkü yanlış bölümde. Makine mühendisi kıza evlenilecek gözle bakamazdık derdi. Biraz bunun gibi olmuş
Davranışlarını değiştir, diğer bölümlerden erkeklere olan bakış açını değiştir.
Ayrıca evde kalmadın ya rahat ol

Arkadaşlarınla çık vakit geçir güler yüzlü ol insanlara karşı illa ki birileri çıkacaktır karşına,enerjini yüksek tut..Tamamen seninle ilgili bu durum..Ayrıca güzellik göreceli kavram..insanlar elektrik alabildiği insanları beğenir güzel bulur..herkese göre güzel ya da çirkin diye bir şey yoktur

Son düzenleme:
Ay sanki konuyu ben açmi$im!! bende ayni senin gibiyim ya, ama artik kimseye inanmiyorum iltifat ettiklerinde, bende konu açmak istiyordum üstelik, $öyle anlatayim :

sürekli övgüler iltifatlar aliyorum, dügünlere gitsem fazla samimi olmadigim kizlar bile dügünün en güzel kizi sendin diyorlar (birkaç kere duydum bunu) bir kiz beni ba$ka bir kizla tani$tirinca kar$idaki kiz ma$allah der, görenler ma$allah der, ne bileyim kuaför iltifat eder, dügüne gidecektim gelin bana dediki "bak dügünde benden güzel olma" kuafgörden döndügümde benden güzel olmu$sun diyip surat yapti oysa o benden 10 kat makyaj yapmi$ti!

sokakta yürürken sürekli taciz edilirim, kafami ne zaman kaldirsam birileriyle göz göze gelirim, benle yürüyen ki$ide bunu bana söyler herkes sana bakiyor diye... çok uzattim, ama inanin kendimi övmüyorum

artik bu yorumlar hiç ho$uma gitmiyor hatta bana çok güzelsin diyenlere sinir oluyorum içimden "yok yaa" demek geliyor çünkü artik biktim her söz yalan gibi geliyor..

bu güne kadar hiçbir erkekle çikmadim, ve direkt olarak bir tane teklif aldim reddettim, dahada yok, 25 ya$indayim ve artik bu durumdan psikolojim bozuldu

seni çok iyi anliyorum canim in$allah ikimizinde kismeti açilir

çok güzel bir kızın yanlız kalması çok normal , bazen ulaşılabilir görünmek lazım . Erkekte olsalar bi gururları var :)

yani reddedileceğini düşünen adam bile bile şanlı mağlubiyeti seçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…