şu yazdığınıza inanamadım ya.
çirkinlikten 20 yıl hapis yatmış ne demek ya çirkinlere de mi artık hapis cezası veriyorlarmış??
ayrıca çirkin değil bakımsız desek tamam da güzellik gerçekten göreceli bir kavram.böyle herkese çirkin demek neyin kafası bilemedim ki.
bir de ne kadar çirkin bir davranış ya insanların kim alacak bunu diye arkadan konuşmaları falan çirkinlik tam olarak da bunların yaptıkları.Herkesi Allah yaratmış ya böyle konuşmalar ne kadar kırıcı.Herkes dünya güzeli olmak isterdi ama bu kimsenin elinde değil.
aman kim ne derse desin ben ne kiskanc nede fesatim bu bir zamaninda bu kiz benim arkadam yapmadigi dedikodu kalmadi ben yapmadan yapti deyip kardesimle beni suclayip babaanneme dedeme halamlara anlatti onlar ne anlattiysa dusman kesildiler rahmetli dedem mal varligini amcama Verdi durumlari iyiydi bir gorseniz bunlarin havasini cirkin kelimesi bile az kalir yinede tekrarliyorum cirkindi bakimsiz falan degildi o kadar kozmetik urun aliyorduki o parayla millet dukkan acardi allah biliyor sultana slm vermezlerdi halen daha oyleler gecen yaz gittigimdede 2 tane bilezik takmis koluna gozume sokacakti nerdeyse hava atacam diye niyse burda niye anlatiyorsam gidip face kendine yazayimda rahatlayim bari
Senin problemin baska , biliyor musun?
aslinda olabilir bunu yazmadan once annemle konustum annem babamdan 10 tl istemis babam acayip kizmis hergun yediniz bitirdiniz beni diye babam lavaboya girince babama msj gelmis annemde bakmis bu dedigim amcam benim kiza gidiyoruz demi he o soyledigim hediyeyi aldinmi kizima yazmis babamda Sabah Sabah 300 dollar bozdurmus bende sinir oldum bu amcam ve kizlari asalak gibi babamin sirtindalar yillardir babamda kendi evlatlarindan esirgediklerini bunlarla yer birde babam dedemden tek kurus almadi dedem olunce anlasildi hersey amcama satti gostermis butun malini bunlar ailecek cirkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay kafayi yedim bide fesat kiskanc olan benim yillarca demedik beeeeeeeeeeee hem mallari alan onlar bizi assalayanlar onlar ustune ustelik babamdan para istiyorlar ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiinnnnnnnnnn oh be rahatladim sabahdan beri yedim kendi kendimi zavalli annecigim ona cok uzuldum
İnanki bazen bende şaşırmıyor değilim yane amcamın kızı çirkinlikten 20 yıl hapis yatmış o derece çirkin fizikde yoktu ki ondan artı olsun herkesde derdi kim alcak bunu çünkü ablasıda kimse ne istemişti nede sevgilisi vardı teyzesinin oğluyla anneleri istiyor diye evlendi neyse öbürüde öyle böyle derken biriyle tanışmış neyse evlendi hemide işadamının yakışıklı oğluyla millet şokkkk tabi şimdi 7 yıllık evli mutlu ve çoçuklu çirkin şansı var üstelik Abi'm kıvanç tatlıtuğa taş çıkarır ya karısı suratından 10 numara büyük gözlük takar boy yok kilo çok yüzüde çirkin hayatında birkez krem sürmüş öyle dedi yaşıda 37 dahada ne bakım ne birşey üstelik cahil kültürsüz ilkokulu bitirmiş kuzen üniversite bitirmiş onunla hava atar ama kuzen ölüyor onun için çirkin kısmeti buna denir işte ne demişler sende ki güzellik beş para etmez bendeki aşk olmasa eşim bana der bu lafı arasıra çok doğru bence
aman kim ne derse desin ben ne kiskanc nede fesatim bu bir zamaninda bu kiz benim arkadam yapmadigi dedikodu kalmadi ben yapmadan yapti deyip kardesimle beni suclayip babaanneme dedeme halamlara anlatti onlar ne anlattiysa dusman kesildiler rahmetli dedem mal varligini amcama Verdi durumlari iyiydi bir gorseniz bunlarin havasini cirkin kelimesi bile az kalir yinede tekrarliyorum cirkindi bakimsiz falan degildi o kadar kozmetik urun aliyorduki o parayla millet dukkan acardi allah biliyor sultana slm vermezlerdi halen daha oyleler gecen yaz gittigimdede 2 tane bilezik takmis koluna gozume sokacakti nerdeyse hava atacam diye niyse burda niye anlatiyorsam gidip face kendine yazayimda rahatlayim bari
aslinda olabilir bunu yazmadan once annemle konustum annem babamdan 10 tl istemis babam acayip kizmis hergun yediniz bitirdiniz beni diye babam lavaboya girince babama msj gelmis annemde bakmis bu dedigim amcam benim kiza gidiyoruz demi he o soyledigim hediyeyi aldinmi kizima yazmis babamda Sabah Sabah 300 dollar bozdurmus bende sinir oldum bu amcam ve kizlari asalak gibi babamin sirtindalar yillardir babamda kendi evlatlarindan esirgediklerini bunlarla yer birde babam dedemden tek kurus almadi dedem olunce anlasildi hersey amcama satti gostermis butun malini bunlar ailecek cirkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay kafayi yedim bide fesat kiskanc olan benim yillarca demedik beeeeeeeeeeee hem mallari alan onlar bizi assalayanlar onlar ustune ustelik babamdan para istiyorlar ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiinnnnnnnnnn oh be rahatladim sabahdan beri yedim kendi kendimi zavalli annecigim ona cok uzuldum
Nevriye Budakla bir akrabalığın var mı?
benim yok ama senin oldugun kesin
sunu da eklemek istiyorum ben cok somurtkan havalı gozukurum ama insanlar benle vakit gecrmeye basladıktan sonra biz seni boyle bilirdik derler.sorun su içimden geldiği gibi davranamıyorum su an gercekten birinden hoslanıyorum ama bir gün oyle birgun boyle davranıyor...nasıl davranacagımı bilemiyorum cunku bende cok dengesiz davranıyorum heyecanlanınca somurtuyorum ve kendimi kapatıyorum ya da ters cevaplar verebiliyorum yani siz soyle anlayın eski türk filmindeki kızlar gibi gibiyim(gercekten boyle olunmamalı) ve değişmek istiyorum nasıl samimi içimden geldiği gibi davranabilirim?
arkadaşlar beni yanlış anlayanlar olmuş ben sadece objectif bir bakış açısı aradığım için yazmıştım bunları içten bir niyetle..inanın ben hiçbir zaman yok söyle güzelim ben boyle guzelim demedim demem oyle yetişmedim cunku..
yukarıdaki yazıda yanlış ifade ettiğim yerler olmuş kusura bakmayın o yazdıklarımın hepsi benim hakkımda soylenenlerdir hatta güzelsin lafını duyunca ne yapıcagını bilemeyen bir kızım.egoistsin megolomansın gibi ifadeler olmuş üzüldüm gercekten ben tavsiye istedim suçlama değil cunku.beni eleştiren bir kullanıcıya verdiğim cevap sadece bu kadar kolay insan suçlanamaz diye düşündüğüm için o kadar sertti.ben evliler nişanlılar cırkındır demedim demem zaten.her insan içinden istemeyerek te olsa insanların dış gorunusleri hakkında yorum yapar ben de oyle yapıyorum ama sadece dusunuyorum kimsenin arkasından cok cirkın nasıl biriyle cıkar demiyorum.zaten biriyle cıkmak istediğim için değil elimi tutup bırakmayacak kişinin beni bulamasından dolayı bu hayıflanma.. ama bazı arkadaslr da cok iyi anlamış beni benim bölümüm gibi bir bolumde nefes alsın yeter mantıgı oldugu için sadece garipsiyorum.
ben erkekler peşime düşsün ben hiç birine yüz vermiyim demiyorum zaten okul bitinceye kadar boyle seyler dusunmemiştim bile ama okulun sonu gözüktüğü için sadece beni bir telaş aldı..ben hep filmlerdeki gibi bir prense inanarak yetiştim..ama o prensin gelmeyecegini beni bulmayacagını dusunmeye basladıgım için korkmaya başladım..bu arada ben mükemmel yakışklı herseyiyle bir numara olanı değil benm sevebilecegim birini istiyorum bu ısmarlamayla olmaz bunun da farkındayım...
sunu da eklemek istiyorum ben cok somurtkan havalı gozukurum ama insanlar benle vakit gecrmeye basladıktan sonra biz seni boyle bilirdik derler.sorun su içimden geldiği gibi davranamıyorum su an gercekten birinden hoslanıyorum ama bir gün oyle birgun boyle davranıyor...nasıl davranacagımı bilemiyorum cunku bende cok dengesiz davranıyorum heyecanlanınca somurtuyorum ve kendimi kapatıyorum ya da ters cevaplar verebiliyorum yani siz soyle anlayın eski türk filmindeki kızlar gibi gibiyim(gercekten boyle olunmamalı) ve değişmek istiyorum nasıl samimi içimden geldiği gibi davranabilirim?
kişi başına 100 gr kemikli kız düştüğü mühendislikte bile ekmek çıkmıyosa, sadece kendini güzel sanıyosun canım(
cok ozur makineci senin konunuda berbat ettim aslinda bayanlar yazmis erkekler hic hoslanmaz kendini begenmis kizlardan ukalada olmayacan benim iki arkadasim vardi biri deniz mavisi gozleri vardi o kadar guzeldiki ya saclari altin sarisi bir icim fizigi vardi ama sinifta bir kisi bile hoslanmiyordu obur arkadasimda esmer duzgun fizikli ama civil civildi bir gulusu vardi cok samimi ve sicak kanliydi erkekler yarisirdi resmen onunla cikmak icin esmer olan arkadasim kimseyi gucumsemez herkesin derdini rahatlikla dinler yardimci olmaya calisirdi digeri ise kimseyi onemsemez banane derdi herkese tepeden bakar gururlu gururlu yururdu sen ver artikkarari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?