Ay sanki konuyu ben açmi$im!! bende ayni senin gibiyim ya, ama artik kimseye inanmiyorum iltifat ettiklerinde, bende konu açmak istiyordum üstelik, $öyle anlatayim :
sürekli övgüler iltifatlar aliyorum, dügünlere gitsem fazla samimi olmadigim kizlar bile dügünün en güzel kizi sendin diyorlar (birkaç kere duydum bunu) bir kiz beni ba$ka bir kizla tani$tirinca kar$idaki kiz ma$allah der, görenler ma$allah der, ne bileyim kuaför iltifat eder, dügüne gidecektim gelin bana dediki "bak dügünde benden güzel olma" kuafgörden döndügümde benden güzel olmu$sun diyip surat yapti oysa o benden 10 kat makyaj yapmi$ti!
sokakta yürürken sürekli taciz edilirim, kafami ne zaman kaldirsam birileriyle göz göze gelirim, benle yürüyen ki$ide bunu bana söyler herkes sana bakiyor diye... çok uzattim, ama inanin kendimi övmüyorum
artik bu yorumlar hiç ho$uma gitmiyor hatta bana çok güzelsin diyenlere sinir oluyorum içimden "yok yaa" demek geliyor çünkü artik biktim her söz yalan gibi geliyor..
bu güne kadar hiçbir erkekle çikmadim, ve direkt olarak bir tane teklif aldim reddettim, dahada yok, 25 ya$indayim ve artik bu durumdan psikolojim bozuldu
seni çok iyi anliyorum canim in$allah ikimizinde kismeti açilir
çok güzel bir kızın yanlız kalması çok normal , bazen ulaşılabilir görünmek lazım . Erkekte olsalar bi gururları var :)
yani reddedileceğini düşünen adam bile bile şanlı mağlubiyeti seçmiyor
gercekten benziyor yasadıklarımız tavrın ve duruşunda kendimi anlattıgım gibi mi? bunu gercekten merak ediyorum?
Canim ben 25 ya$indayim ama daha küçük gösterdigimi söylerler, tanimadigim ortamlarda somurtkan degilim, normal bir kizim yani, ama eger yanimda arkada$im falan varsa çok güler yüzlüyüm, utangaçim ama gittigim yerlerde belli etmiyorum...bir tek bu konuda varkliyiz galiba
bu arada sinifimda ve etrafimda çok sevilen bir kizim, hatta 80 ki$ilik sinifta sinifin en iyi kizi ben seçilmi$tim üniversitede...
durumum bu kadar vahim yanii
Peki hiç hoşlandığın, aşık olduğun erkekler olmadı mı?
Hiç sevgilin olmayışı bu yüzden mi sence?
Ben de senin gibi hep güzel laflar duyarım, o konuda yakın bulduğum için sormak istedim.
ergenlikte oldu sadece uzaktan sevdim, söylemedim, dahada olmadi tabi, lise bitene kadar sevdim (orta okulda a$ik olmu$tum) sonra kalbimi ba$kalarina açtim ama gelen olmadi, bir kere bir çikma teklifi aldim geçen sene oda imkansizdi kabul etmedim, etrafimda sık sık gördügüm bir kaç erkek var kafami ne zaman kaldirsam gözleri bende, ama ileriye gitmiyor yani baki$larla kaliyorlar hep, kismetim açik degil diye dü$ünmeye ba$ladim
İlla ki bakanlar olur. Ama sen pas vermezsen biraz zordur gelmeleri.
Gelenler de istisna. Erkeklerin çoğu için hiç de kolay değil tanımadığı kıza durduk yere yanaşmak ...
Eskidendi peşinden koşmalar vs. Türk filmlerinde kaldı.
Olanlar ise istisnadır. Şimdilerde gururları izin vermiyor sanırım.
Bakışmalar o yüzden önemli değil tek taraflı oldu mu.
Gerçi karşılıklı olunca bile hiçbir şekilde ileri gitmeyen çok insan var.
O yüzden büyük anlamlar yüklemiyorum ben bu bakışma işine.
Kısmetinin kapalı olması değil de, uygun zamanın gelmeyişi etkendir.
Kimini 19unda bulur aşk, kimini 29unda.
Bir de "utanıyorum sevgilim yok demeye" diyorsun. :S
Sevgili edinmek bir başarı göstergesi değil ki. :/
Madem kısmete inanıyorsun, neden utanıyorsun sevgilinin olmayışından?
Bir yandan da hak veriyorum sana aslında. Çünkü toplumumuzda kadınlar kendilerini sevgilileri üstünden tanımlayabiliyor.
Sanki sevgili edinmek bir yetenek işiymiş gibi ... Sanki bir başarıymış gibi ...
Böyle tipleri göre göre, yalnız kızlar kendine acır hale geldi resmen.
Bence çok yanlış, çok mantıksız bir durum.
Sanki sevgilisi olmayan, evlenmeyen insanlar dünyanın en mutsuzları oluyor. :S
Bu zihniyet etkilemiş olmalı seni de.
artik baki$lara anlam yüklemeyecegim zaten, kaç yildir ayni
bir örnek vereyim bir kaç ay önce i$ yerime yeni biri geldi, onu görünce kendi kendime anneler ne çocuklar doguruyor böyle dedim o kadar yaki$ikliydiki, neyse baktimki bu sürekli bana bakiyor, ho$uma gitti, sonra yalniz kaldigimiz arada bana "sen evlisin dimi?" dedi bende "yok degilim" dedim "hmmm" dedi oysa bir kiz bana onun yaninda sormu$tu evlimisin diye hayir demi$tim oda duymu$tu, neyse bir mü$teri geldi bana nerelisin falan dedi sonra "büyüleyicisin" dedi o çocukta duydu, ve bana sordu "sana ne dedi" dedi bende hiçç bir$ey sordu i$le ilgili dedim oysa duydugunu biliyorum bu surat asti bana laf atanin pe$ine gitti ne dedi bilmiyoruml
aradan aylar geçti ben bunu haftada bir görüyordum, beni gördügünde hiç unutmam nerdeyse kahkaha atacak kadar gülümsüyordu! eee $imdi soracaksin sonu ne oldu diye??? HICBIRSEY olmadi!! yani dahada detaylara girmedim çok ilgiliydi, vee bu hikayede böyle bitti, ve bu gibi bir sürü durum oldu,
ben soguk davranmiyordumki ona gülüyorduk falan ama ba$lamadan bitti, sonrada ayni $irketin ba$ka bir bayisinda çali$maya ba$ladi ama
numarami çok kolay alirdi istese...
yani bu yüzden kismetsizim diyorum olacak gibi olup bitiyor yani ba$lamadan bitiyor..
arkada$larim sevgilim yok demeye utandigimi dedim, aslinda verdikleri tepkiden dolayi utaniyorum AAAAAAA yokmuuuuuuuu diyorlar ne bileyim artik kimsednin sormasini istemiyorum
bu arada kadere kismete çok inanirim biliyorum bir zamani var ama, okulum bitti, param var, gencim $imdi olsun istiyorum belkide saçmalik ama ne bileyim bende evlenim çocuk sahibi olmak istiyorum 30 ya$ini geçmeden
Ben de o "aaaaaaaaaaa yoooookkk muuuu" diye salakça tepki veren tiplerden bahsediyorum işte.
Bizde ne yazık ki sevgili algısı saçma sapan bir boyutta.
Bahsettiğin adama gelince, iletişiminiz iyi olduğu halde adım atmaması senden aşk boyutunda hoşlanmadığındandır büyük ihtimalle ya da böyle bir kızla yapamam diye düşünmüştür, bir şey uygun gelmemiştir ona.
Çünkü bazen olur böyle şeyler. Karşısındaki insanı çok yakışıklı veya güzel bulur insanlar, ama kafasında bir sevgililik yaratamaz o kişiyle.
Bir şeylere başlamak apayrı bir olay, beğeni ayrı bir olay.
Uygun değilmişsiniz demek ki.
Bir de nasıl bu kadar rahat yüz yüze baktığı bir kıza bir erkek hemen "büyüleyicisin" diyebiliyor?
Çok rahat erkekler mi bunlar?
Kimisi de vardır, hiç bakmaz görünür ama sonra duyarsın çok beğendiğini vs.
Sana her zaman çekinmeden istediklerini diyebiliyorlar mı?
ne bileyim canim o çocuktan emindim i$te, belkide dedigin gibi uygun bullmami$tir beni kendine, ne bileyim ilk defa bu kadar yakin davranan biri oldu bana, demekki arkada$caymi$ çünkü istese beni ve numarami çok kolay bulurdu...
evet canim o mü$teri pat diye yüzüme söyledi, ben yurt di$inda ya$iyorum bana sen Faslimisin dedi hayir dedim kisaca ve hiç yüz vermedim, sonra peki nerelisin dedi birakmadi yakami bende Türküm dedim aa Türkler bu kadar büyüleyici oluyormuydu dedi, sonrada çok büyüleyicisiniz dedi
bunu ba$ka biri daha söylemi$ti...
bu arada yanli$ anla$ilmasin, ben makyaj yapmayi sevmem, açik veya dar hiç giymem, incecik bir çizgi $eklinde sürme çekerim(yani abarti olmadan en basidinden) o kadar, yani ilgi çektigimden degil bu kadar rahatca laf attiklari..
Yurt dışında iltifat konusu daha açık yapılıyormuş. Hep böyle duydum.
Ve Türkiye'deki yabancılardan da böyle gördüm.
O zaman sorun yok. Türk olsa şaşıracaktım. :))
Sokakta laf atanlar falan hariç tabii.
Yüz yüze olunca erkeklerden iltifat duymak zor genelde.
Neyse...
Hiç ama hiç üzülmee.
Düşünmemeye çalış bu konuyu. O zaman daha güzel gelişmeler olacaktır.)
evet iltifat konusu daha açik ama büyüleyici kelimesini kullanmazlar genelde,
yüz yüze olunca güzelsin veya ho$sun derler ama bu direk demi$ti
amann neyse fazla uzattim ama inan dolmu$um artik, iltifatin "i" sini duymak istemiyorum psikolojikmen yalan söylüyorlar gibi geliyor...
dü$ünmemeye çali$iyorum ama ya$itlarimda evlendi $imdi ise bana abla diyenler evleniyor, bu beni üzüyor i$te çocukluk arkada$larim sen hala evlenmdinmi diyorlar, onlar evleneli yillar olmu$ken..
büyük konu$upta evlenipte mutlu olmamaktanda korkuyorum aslinda ama i$te gelde beynime anlat bunu
bu arada sen ne durumdasin ???
sen 25 yaşındayım yazmamış mıydın?ne acelesi var canım evliliğin daha yaşın genç ki takma hiç.
ay herkes de bir evlenme merakı anlayamıyorum ben de evlenmek isterim elbette ama 30 umda falan.
benim asıl isteğim güzel bir AŞK yaşamaksonra evlilik olur zaten.
evet iltifat konusu daha açik ama büyüleyici kelimesini kullanmazlar genelde,
yüz yüze olunca güzelsin veya ho$sun derler ama bu direk demi$ti
amann neyse fazla uzattim ama inan dolmu$um artik, iltifatin "i" sini duymak istemiyorum psikolojikmen yalan söylüyorlar gibi geliyor...
dü$ünmemeye çali$iyorum ama ya$itlarimda evlendi $imdi ise bana abla diyenler evleniyor, bu beni üzüyor i$te çocukluk arkada$larim sen hala evlenmdinmi diyorlar, onlar evleneli yillar olmu$ken..
büyük konu$upta evlenipte mutlu olmamaktanda korkuyorum aslinda ama i$te gelde beynime anlat bunu
bu arada sen ne durumdasin ???
aksam aksam iyi guldum ha mubarek herkes kolombiya guzeli ayrica guzelligin olcusu taciz edilmek mi ?
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?