Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

valla artık erkekler hiçde kimsenin peşine düşmüyor eskidendi o devirler . kız yüz vermedi mi bir iki deniyorlar sonra bye bye yani .kimsenin kimsenin nazını çekiceği kalmamış .

30 uma basıcam 3,5 yıl var . tutuşmaya başlayayım bare amen evlenemedim . bu kadınların hepsi sanki bilmem kimle evli allahım ya gülüyorum böle yorumlara . bu evlenmek ne önemli bir hadise . isteyen herkes bulur istese evlenir ölesine .önemli olan beklentilerinin uyuştuğu birinle evlenmek . kız makine mühendisi yaa hala evlenmek diyorsunuz pes . siz evlenince değerlisiniz belki ama bizim kariyerimiz var çok şükür erkeğede ihtiyacımız yok

Güzeligni dusunme.. kendin ol. Bende dusunuyorum ki cok yakisikli bir erkekle cikmam konusmam.. nedenmi? Bu erkek beni aldatirmi mutsuz yaparmi diye dusunuyorm. Bence erkeklerde bunu dusunuyorlar. Kendine guvenmenle alakasi yok. Sadece kendin ol guzelik gecici

konuyu okuduğum zaman bende bıraktığı iz ve aklıma getirdiği şey. papia kağıt havlu reklamı ... neden dersen oraya 4-5 yaşlarındaki bir kızı çıkarıyorlardı gencim güzelim havam var benim diyordu. şimdi senin yazındaki cümleleri okuyunca aklıma bunlar geldi açıkçası. ayrıca bir arkadaş üstte kendini çok beğendiğini söylemiş sana sende sert bir dille ben değil etrafımdakiler söylüyor demişsin ama yukarıda kırmızıya aldığım yerler hiç bana bunu başkası söylüyor hissi yaratmadı. kendini beğenmene bir şey demiyorum asla her insan kendine göre güzeldir elbet ama senin bunu dillendirmen bana hoş gelmedi. ve yazı tarzın ... insanları neredeyse burjuvazi bir şekilde sınıflandırmışsın. yakışıklı olanlar/ortalama tipler/ ortalama altı ... bence soğuk davranışlarınla birlikte konuşma tarzını düzeltip insanları sınıflara ayırmazsan problemin çözülür gibi geliyor bana.

Son düzenleme:

canım ben de senin durumunu yaşıyorum

en son görücü usulüyle evlenicem diye korkuyorum artık

Güzel olan yalnız olacak diye bi kural yok.Zira tanıdığım çok kız var güzel olup 3-5 erkeğin peşinde koştuğu.Bana herkes güzel diyor demişsin ama kimse güzel olmasanda söylemez :) Bunca zaman bir kişinin bile hislerini açmaması tuhaf geldi bana.Seni kırmak istemiyorum ama seni görenler şaşırıp kalıyomuş ya öyle olsa erkeklerin ilgisinden bunalırdın

valla ben mesela üniveristedeyken çok soğuktum kimse yaklaşamazdı . bir kaç kişi cesaret edebildi anca haber yolladı . ama ne zaman kendime güvenim geldi iş güç sahibi oldum bir baktım herkes peşime düşmüş . etrafa yayılan enerjiyle ilgisi var . eben yine ben yani bir farkım yok . ama işte hatta o dönemlerde daha güzeldim gençtim . ama demek ki güzellikle doğrudan alakalı birşey değil erkeklerin ilgisi . tipi normal ama enerjik sempatik tiplere daha çok ilgi oluyordu . çünkü onların arkadaş ortamları çok vardı herkesi tanıyorlardı ulaşılması kolay oluyordu . burdaki olay güzellik değil mesfaeli olması arkadaşın . çok güzel olup yalnız olan çok arkadaşım var . buda çok seçici olduklarından kaynaklanıyor zaten . aynı şey erkekler içinde geçerli

İnanki bazen bende şaşırmıyor değilim yane amcamın kızı çirkinlikten 20 yıl hapis yatmış o derece çirkin fizikde yoktu ki ondan artı olsun herkesde derdi kim alcak bunu çünkü ablasıda kimse ne istemişti nede sevgilisi vardı teyzesinin oğluyla anneleri istiyor diye evlendi neyse öbürüde öyle böyle derken biriyle tanışmış neyse evlendi hemide işadamının yakışıklı oğluyla millet şokkkk tabi şimdi 7 yıllık evli mutlu ve çoçuklu çirkin şansı var üstelik Abi'm kıvanç tatlıtuğa taş çıkarır ya karısı suratından 10 numara büyük gözlük takar boy yok kilo çok yüzüde çirkin hayatında birkez krem sürmüş öyle dedi yaşıda 37 dahada ne bakım ne birşey üstelik cahil kültürsüz ilkokulu bitirmiş kuzen üniversite bitirmiş onunla hava atar ama kuzen ölüyor onun için çirkin kısmeti buna denir işte ne demişler sende ki güzellik beş para etmez bendeki aşk olmasa eşim bana der bu lafı arasıra çok doğru bence

Seçici olmak ayrı bi durum mesela söylemişsin peşimde çok kişi vardı ama kabul etmiyodum diye konu sahibinin peşinde biriside yok tuhaf olan o zaten Yani senin durumunla konu sahibinin durumu çok çok farklı

Seçici olmak ayrı bi durum mesela söylemişsin peşimde çok kişi vardı ama kabul etmiyodum diye konu sahibinin peşinde biriside yok tuhaf olan o zaten Yani senin durumunla konu sahibinin durumu çok çok farklı

tamam vardı ama benden daha çirkin tiplerin daha çok vardı çünkü onlar davetkardı . yani bunun biraz da sosyal olmakla ilgisi var . biraz ılımlı naz cilve bilmem ne . yani onların etkisi var .çok güzel olup soğuk duran kimseye sempatik gelmez .

azıcık mütevazi olmayı öğrenirsen takarsın koluna birini
ki bence özgüveni düşük poh pohlanmayı bekleyen birisin.

Ben bunu degisik yorumlayayim. Cirkin kiz , cirkin demekte istemiyorum sadece anlayasiniz diye. Bu kiz bence bu yakisikli erkek bana bakmaz diye pek yuz vermedi en basta. Bu da erkegin hosuna gitti belki ondan dolayi sonra baglandi. Yani onlarin daha bir astigim astik kestigim kestik havasi vardir ya, o baglamistir.

Bir arkadaşım vardı.. Çok güzel olduğunu düşünüyordu insanlar da güzelsin derdi Allah için...
Hatta bizim peşimizden ayrılmayan bir çocuk bana teklif edince "o zaten çirkin bir kız istiyordu" diyerek kendini teselli bile etti
"Şu benden hoşlanıyor, bu benden hoşlanıyor" der dururdu.. Erkekler bunu çok güzel bulduğu için yaklaşmaya cesaret edemiyormuş reddedilme korkusu ile..
Şu an ben 1 senelik evliyim(çirkin halimle) o hala bekar
Kimbilir belki de biraz mütevazi olmak gerek..Erkekler sandığımız kadar da aptal olmayabilir

artık erkeklerde naz falan çekmiyor kimsenin peşinden öyle koşturmuyor eskidendi o şimdi 1 kere red edilirseler suratına bakmıyorlar

Yine istatistiki olarak yanlis yorumlamisiz bu konuyu; evlisin oyleyse guzelsin, bekarsin oyleyse cirkinsin, sevgilin varsa guzelsin, sevgilin yoksa cirkinsin. Boyle yakistirmalari yapanlarin aklindan suphe ederim.

Siz ne biçim insansınız. Bu nasıl bir üslup böyle. Konuşmanızdan kendini beğenmişlik akıyor. Allah'ın yarattığı birine bu kadar hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz?

Kıskanmayın bu kadar.
elbet sizinde gideriniz vardır ya

şu yazdığınıza inanamadım ya.

çirkinlikten 20 yıl hapis yatmış ne demek ya çirkinlere de mi artık hapis cezası veriyorlarmış??

ayrıca çirkin değil bakımsız desek tamam da güzellik gerçekten göreceli bir kavram.böyle herkese çirkin demek neyin kafası bilemedim ki.

bir de ne kadar çirkin bir davranış ya insanların kim alacak bunu diye arkadan konuşmaları falan çirkinlik tam olarak da bunların yaptıkları.Herkesi Allah yaratmış ya böyle konuşmalar ne kadar kırıcı.Herkes dünya güzeli olmak isterdi ama bu kimsenin elinde değil.

Yüzü güzele üç günde doyulur ama huyu güzele kırk yılda doyulmazmış. Böylesine itici bir üsluptan sonra diyecek başka bir şey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…