Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
hele bir de gençse.kendimi beğeniyorum aslında ama sanırım yaşım geçiyor.ne yaparsam yapayım eskisi kadar güzel olamam gibi geliyor.eskiden bana gelen iltifatlar şimdi başkalarına edilince ben deli gibi kuskanıyorum.sanırım bunda yalnız olmamın da etkisi var biraz.
Gerçi yalnız olmasam da kıskanırım.oturduğum semt itibariyle sanırım herkes güzel bakımlı sporunu yapıyor.bende yapsam da bu kadar gğzel kadının içinde komplekse giriyorum.
Her şey güzellik değil elbet ama hayatta da başarılı olamayıp bir aile olamayınca sanırım bilmiyorum.

Güzellik her şey olmasa da çok şeydir. Özgüven verir.
İşiniz zor, çevrede o kadar çok güzel kadın varken.

Valla günümüzde kim ne derse desin güzellik çok büyük artı. Kıskanılacak bi durum yani yalan yok her zaman bakımlı kendine bakan kadınları ben de kıskanırım ama abartı geldi sizinki biraz bana. Güzelliğin büyük bi yüzdesi spor bakım ve güzel kıyafetler. Bi alışveriş bi bakım toparlarsınız bence olmazsa mutlaka yardım alın.

Başkalarını kıskandıkça çirkinleşirsiniz.
Güzel kadın etrafa pozitif enerji yayan kadındır.
Ben çevremde çok gördüm görünüşü normal ama enerjisiyle ilgi odağı olan hep aranan kadınlar.
Ha estetik ve bolca makyaj ise kastınız benim güzellik kavramım farklı o zaman.

Güzellik önemli bacım. Spora gidiyorum. Hepimiz vasat güzelliğe sahibiz bir kızcağız geliyor spora 20-21 yaşlarında. Mübarek ay parçası. Millet iki kere kaç dakika yürümüşüm diye bant göstergesine bakıyorsa yirmi kere kızı kesiyor, öyle güzel. Eyvallah güzellik önemli ama belirgin özelliklerinizi sivrilterek kendinize olan sevginizi arttırın. Bakınız ben o bebek gibi kız kadar güzel değilim ama kendi üzerimde o kadar emeğim var ki dünya beğenmesin ben kendimi epey severim ve ciddi anlamda saygı duyarım (ciddiyim)

Yapacak birşey yok dünya güzeli de olsanız bir yerde bitecek o güzellik yaşlanacaksınız. Spor da yapsanız bakım da bi yere kadar. Doğanın kanunu bu kabullenmezseniz hayatınız mutsuzluk içinde geçer. Güzellik tabii ki bi şans hediye. Ama zeka da öyledir mizah anlayışı da iç huzuru da kendiyle barışık ve enerjisi yüksek olmak da. Kendinizi sadece bir manzara olarak yargılamaktan vazgeçin. Hobiler edinin iç dünyanızı güzelleştirin ve derinleştirin. Aynadaki aksinizde değil beyninizde zaman geçirmeye çalışın başka yolu yok. İnanın çok genç vr güzel kadınlar için de başka yolu yok çünkü bunlar geçici

Ben de kıskanıyorum yalan değil
38 yasındayım
Kim ne derse desin yok güzellik kadının içindedir yok gülüşündedir yok durusundadır , bunlar önemli etkenler ama bir de gercek denen birsey var
Benim için sınır 35 oldu
Hayatımda kendimi en güzel hissettiğim yaş aralıgi 30-35 arası idi
35 den snr kırısıklıklarım başladı
Evet bakımlıyim ama eski resimlerime bakınca canim sıkılıyor ya da koskoca adamların 90-95 doğumlu olup bana abla demeleri canimi sıkıyor artık
Malesef bu bir gercek
Yine güzel gülerim güzel giyinirim ama insanin cildinin isıltısı 25 li yaslardaki gibi olmuyor
Biz yaslanacagız ve tüm güzel kızlar o zaman 2018 doğumlu olacak:)

Öyle kadınların hastasıyım
Kendime baktığımda ilgi çekerim illaki bakışlara maruz kalırım ama enerjim iyi değil benimde özgüvenim az samimi olmadığım veya az tanıdığım insanların yanında tutulur kalırım çoğu zaman

Keske ortalama güzelliğe sahip olup da bulunduğu yere pozitiftik katan kadınlardan olsaydım.

Dün bir optiğe girdim çalışan kız nasıl desem görecelidir tabi ama çoğu insana göre vasat sayılcak bir tip. Okadar güzel konuşuyordu ki kendimi kızın yüzünü izlerken buldum. Anlatımına,mimiklerine hayran kaldım.Onun gibi olmak isterdim mesela.Güzellik önemli ama kendini ifade ediş tarzın,konuşman çok daha önemli

35im yanlış yazılmış

Aynen kocaman sakallı adamın bana ablacım demesi bugün bu konuyu bana açtıran zaten :)

O konu tam olarak öyle değildi ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…