- Konu Sahibi Dindirella
-
35im yanlış yazılmış
Deniz çakir mı güzel degil hande erçel güzel..deniz bence cok daha güzel..İşte günümüzde dış güzelliğe o kadar önem veriyorlar ki hani onun beyni yok desen olsun güzel sonuçta diyip evlenen erkeklerle dolu ciddiyim bak artık millet yanımda görsel olarak iyi birisi olsun kafasında. Normal görüntüde olup eşi tarafından el üstünde tutulan kadınlar da var, maddi durumu iyi veya yakışıklı diye evlenip psikolojik veya fiziksel olarak şiddete uğrayan kadınlar da var. Allah güzel baht versin sıkılaş sıkılaş gerdir gerdir nereye kadar. Birgün gerdirilecek deri kalmayınca ya da hafif vücudu salınca laf yapacak insanlarla ömür geçmez. Güzel kadına güzel derim ama kıskanmak kendini yarıştırmak üzmek abartı. Bak mesela Hande erçel güzel ama oyunculukta yeteneği yok bana göre. Sırf görüntüsüyle bir yerlere gelen kişilerden olduğunu düşünüyorum. Mesela Deniz çakır, öyle çok güzel değil ama oyunculuğu samimiyeti sevdiriyor kendini. Önemli olan enerji. Çok konuştum iç dökmem bitti teşekkürler
Deniz çakır güzel değil demedim. Aşırı güzel değil ama çok yetenekli ve sevecen biri seviyorum yani. Hande de yetenek yok sırf görselliğiyle geldi bir yerlere bunu çoğu kişi söylüyor ve hande bana çok itici geliyor mesela.Deniz çakir mı güzel degil hande erçel güzel..deniz bence cok daha güzel..
Ya ben çok güzelim zaten:)ama bulunduğum yer öle topuklu giy güzel olursun gibi değil farzet ki rusya da yaşıyorum öle düşünÇok klişe olacak ama çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır . Guzel giyim , topuklu ayakkabılar , hafif makyaj , yapılmış saç ve Ufak aksesuarlar her kadını guzel gösterir.
Hande erçel in ışığı güzel enerjisi güzel yoksa kadın bence öirkinİşte günümüzde dış güzelliğe o kadar önem veriyorlar ki hani onun beyni yok desen olsun güzel sonuçta diyip evlenen erkeklerle dolu ciddiyim bak artık millet yanımda görsel olarak iyi birisi olsun kafasında. Normal görüntüde olup eşi tarafından el üstünde tutulan kadınlar da var, maddi durumu iyi veya yakışıklı diye evlenip psikolojik veya fiziksel olarak şiddete uğrayan kadınlar da var. Allah güzel baht versin sıkılaş sıkılaş gerdir gerdir nereye kadar. Birgün gerdirilecek deri kalmayınca ya da hafif vücudu salınca laf yapacak insanlarla ömür geçmez. Güzel kadına güzel derim ama kıskanmak kendini yarıştırmak üzmek abartı. Bak mesela Hande erçel güzel ama oyunculukta yeteneği yok bana göre. Sırf görüntüsüyle bir yerlere gelen kişilerden olduğunu düşünüyorum. Mesela Deniz çakır, öyle çok güzel değil ama oyunculuğu samimiyeti sevdiriyor kendini. Önemli olan enerji. Çok konuştum iç dökmem bitti teşekkürler
Bunu d yaşıyorum emin olEn guzel olsan her yerde kuyunu kazarlar herkes kocasindan kiskanir seni en yakin arkadasin bile samimi degildir cogu zmn.. zor bos ver bence:))
Ay yani hem çok kıskanılan bir güzelliğiniz var hem de yine de çevrenizde güzel kadın görmeye tahammül edemiyorsunuzBunu d yaşıyorum emin ol
Bunu yasiosan, aslinda guzelsin ole mi?Bunu d yaşıyorum emin ol
Ama o erkekken yakisikli degilmiski:)Erkekler bile güzel kadın oluyor selin şekerci gibi. Sizde kendinize bakarsanız güzelleşirsiniz.
Selin sekerci erkekmiydi?Ama o erkekken yakisikli degilmiski:)
Konu sahibi tam tahmin ettigim gibi...ilk mesajimda yazmistim...onun icin artik cok gec.. pamuk prensesinin uvey anasıBiraz kendini ovmeye mi geldin madem guzelsin ne diye daha guzel kadinlari kiskaniorum diosun?
Bu durumda biz mi seni kiskanalim sen mi bizi?
Gunaydin tatlim :))))Selin sekerci erkekmiydi?
Valla bende essah cirkinde yazik dedim teselli veriim. Anam milletteki egodan istiyom bende :)) ben hic hic hava atiyom mu goren oldu mu burda:))Konu sahibi tam tahmin ettigim gibi...ilk mesajimda yazmistim...onun icin artik cok gec.. pamuk prensesinin uvey anası
Selin Cigerci:))Erkekler bile güzel kadın oluyor selin şekerci gibi. Sizde kendinize bakarsanız güzelleşirsiniz.
Hatlar karisti ama evet arkadasin dedigi gibi sekin cigerciydi o ben oyle okudum:)Selin sekerci erkekmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?