Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Genellemek hoş olmasada bir çok kadının şuan yüzünde bir estetik uygulama var .
Ya elmacıklarla oynuyorlar , ya burunla ya dudakla yada kaşlar la .
Düşünün kirpik bile ekilir hale geldi artık.
Eskiden kutu kutu fondeten kullanan ben şimdi maskarayla yetiniyorum
Çünkü cildimin en taze olduğu yaşımdayım neden kendimi bugün ki güzellik uğruna on sene sonrasını tehlikeye atayım .
Doğal kadın azınlıkta şuan .
Emin olun sivilce izleri olan insanlar bile bana fonteden kullanıp barbi bebeği andıran kadınlardan çekici geliyor .
Yani kasmayın bu kadar

Deniz çakir mı güzel degil hande erçel güzel..deniz bence cok daha güzel..

Deniz çakir mı güzel degil hande erçel güzel..deniz bence cok daha güzel..
Deniz çakır güzel değil demedim. Aşırı güzel değil ama çok yetenekli ve sevecen biri seviyorum yani. Hande de yetenek yok sırf görselliğiyle geldi bir yerlere bunu çoğu kişi söylüyor ve hande bana çok itici geliyor mesela.

Çok klişe olacak ama çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır . Guzel giyim , topuklu ayakkabılar , hafif makyaj , yapılmış saç ve Ufak aksesuarlar her kadını guzel gösterir.

Çok klişe olacak ama çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır . Guzel giyim , topuklu ayakkabılar , hafif makyaj , yapılmış saç ve Ufak aksesuarlar her kadını guzel gösterir.
Ya ben çok güzelim zaten:)ama bulunduğum yer öle topuklu giy güzel olursun gibi değil farzet ki rusya da yaşıyorum öle düşün

Hande erçel in ışığı güzel enerjisi güzel yoksa kadın bence öirkin

Bunu d yaşıyorum emin ol
Ay yani hem çok kıskanılan bir güzelliğiniz var hem de yine de çevrenizde güzel kadın görmeye tahammül edemiyorsunuz çok itici geldiniz bana, hepsi benim olsun her bakış bana dönsün ben varken kimseye bakılmasın havasındasınız ama öyle bir dünya yok. Alışsanız iyi olur

Erkekler bile güzel kadın oluyor selin şekerci gibi. Sizde kendinize bakarsanız güzelleşirsiniz.

Biraz kendini ovmeye mi geldin madem guzelsin ne diye daha guzel kadinlari kiskaniorum diosun?

Bu durumda biz mi seni kiskanalim sen mi bizi?

Biraz kendini ovmeye mi geldin madem guzelsin ne diye daha guzel kadinlari kiskaniorum diosun?

Bu durumda biz mi seni kiskanalim sen mi bizi?
Konu sahibi tam tahmin ettigim gibi...ilk mesajimda yazmistim...onun icin artik cok gec.. pamuk prensesinin uvey anası

Ben kiskanmam ama hep ilginc gelir cok bakimli kadinlar. Kendim hayatta sabah erken kalkip makyaj yapmam, sac yapmam cunku. Ne var 10 dakika makyaj diyor cogu ama 10 dakika fazla uyuyarak daha mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…