- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya benim enerjim hep negatif çok güzelken de negatiftiBaşkalarını kıskandıkça çirkinleşirsiniz.
Güzel kadın etrafa pozitif enerji yayan kadındır.
Ben çevremde çok gördüm görünüşü normal ama enerjisiyle ilgi odağı olan hep aranan kadınlar.
Ha estetik ve bolca makyaj ise kastınız benim güzellik kavramım farklı o zaman.
Bana da abla demeye basladılar ama yapacak birsey yokAynen kocaman sakallı adamın bana ablacım demesi bugün bu konuyu bana açtıran zaten :)
Umarım yapabilirimgüzelinde güzelicirkininde cirkini vardır .birde herzaman güzel olacak diye tercih edilmez.
calstgm yerde 45 yaslarında inanılmaz bakıml bir kadın var cok havalı crkin dedikleri bir adamla evlenmiş aam illallah ediyor .
kendine güven ilk sen kendini sev güzel görki baskalaırda senigörsün
Oyle gercekten. Ya hani iki konusmada iyy diyosun bazi tiplerden:) erkeklerdede oyle oluyo ya.. adam yakisikli kriterlerini asmis bi konusuyon aman yarebbim kac kac kaaaccc :)))Abartmıyorum inan
Kafası boş ama standar güzellik kriterlerine takılı o kadar insan varki
Onlardan olcağıma çirkin olmayı tercih ederim
Hem çirkinde kime göre neye göre
birsey var sende kusuurluluk belki yasın artmadanda böyleydi .Umarım yapabilirim
Çok hoşsunuzGüzellik önemli bacım. Spora gidiyorum. Hepimiz vasat güzelliğe sahibizbir kızcağız geliyor spora 20-21 yaşlarında. Mübarek ay parçası. Millet iki kere kaç dakika yürümüşüm diye bant göstergesine bakıyorsa yirmi kere kızı kesiyor, öyle güzel. Eyvallah güzellik önemli ama belirgin özelliklerinizi sivrilterek kendinize olan sevginizi arttırın. Bakınız ben o bebek gibi kız kadar güzel değilim ama kendi üzerimde o kadar emeğim var ki dünya beğenmesin ben kendimi epey severim ve ciddi anlamda saygı duyarım (ciddiyim)
Aynen akıllı olmak da önemli ya enerjiden bahsediyorum aslında benim enerjim bozukİnsanların güzelliklerine değil niteliklerine imrenirim nedense. Bu hayatta güzellikten çok daha önemli kriterler var bana göre. Ha bu değil ki bakım yapmamalıyız, süslenmemeliyiz, kendimizi sevmemeliyiz. Bakımımı yaparım, kendimi severim, makyajımı da yaparım ama makyajsız sokağa çıkamam demem. Makyaj ve bakım zaten başlı başına farklı şeyler.
Örneğin; üniversitede bayan bir hocamız vardı. Proftu kendisi. Boyu kısacık (benden bile kısaydı) 60'lı yaşlarda, normal yaşlı, klasik giyimli. Bense 23 yaşında onu hayran hayran izlerdim. Yüzündeki gülücükleri, hal ve hareketleri, düşünceleri, davranışları, mütevaziliği... Onunla konuşmak, görüşmek için can atardım. Sevgimin ve ilgimin farkındaydı ve beni odasına çağırır saatlerce sohbet ederdi. (Şunu da ekleyim, o dönemde çoğu kişi beni kendini beğenmiş ve aşırı süslü bulurdu. Herkes için ad verilmeden düşünce yazılan bir oyunda bana hiç olumlu betimleme yapılmamıştı.) Bilmiyorlardı ki kaygım bunlardan çok ötedeydi.
Yani insanları etkilemek güzellikle olmuyor bence. Güzellik sadece ilk izlenim için gerekli. Artık öyle bir hale geliyoruz ki, kıstas olarak sadece vücut ölçüleri, yüz, saç, süs alınıyor. Neden bilgi düzeyi, düşünceleri, hayata bakış açısı alınmıyor? Üzülüyorum. Hayata boş gelip boş gitmek bana göre.
Bu da sürekli olumsuzu çağırdınız içindir. Pozitif düşünün. Ve başkalarını kıskanmaktan vazgeçin önce. Kendi artılarınızı düşünün. Sürekli eksiye odaklanmayın. Kıstasınız da güzellik olmasın lütfen. Yoksa kaybedersiniz.Aynen akıllı olmak da önemli ya enerjiden bahsediyorum aslında benim enerjim bozuk
İşte günümüzde dış güzelliğe o kadar önem veriyorlar ki hani onun beyni yok desen olsun güzel sonuçta diyip evlenen erkeklerle dolu ciddiyim bak artık millet yanımda görsel olarak iyi birisi olsun kafasında. Normal görüntüde olup eşi tarafından el üstünde tutulan kadınlar da var, maddi durumu iyi veya yakışıklı diye evlenip psikolojik veya fiziksel olarak şiddete uğrayan kadınlar da var. Allah güzel baht versin sıkılaş sıkılaş gerdir gerdir nereye kadar. Birgün gerdirilecek deri kalmayınca ya da hafif vücudu salınca laf yapacak insanlarla ömür geçmez. Güzel kadına güzel derim ama kıskanmak kendini yarıştırmak üzmek abartı. Bak mesela Hande erçel güzel ama oyunculukta yeteneği yok bana göre. Sırf görüntüsüyle bir yerlere gelen kişilerden olduğunu düşünüyorum. Mesela Deniz çakır, öyle çok güzel değil ama oyunculuğu samimiyeti sevdiriyor kendini. Önemli olan enerji. Çok konuştum iç dökmem bitti teşekkürlerÖyle kadınların hastasıyım
Kendime baktığımda ilgi çekerim illaki bakışlara maruz kalırım ama enerjim iyi değil benimde özgüvenim az samimi olmadığım veya az tanıdığım insanların yanında tutulur kalırım çoğu zaman
Keske ortalama güzelliğe sahip olup da bulunduğu yere pozitiftik katan kadınlardan olsaydım.
Dün bir optiğe girdim çalışan kız nasıl desem görecelidir tabi ama çoğu insana göre vasat sayılcak bir tip. Okadar güzel konuşuyordu ki kendimi kızın yüzünü izlerken buldum. Anlatımına,mimiklerine hayran kaldım.Onun gibi olmak isterdim mesela.Güzellik önemli ama kendini ifade ediş tarzın,konuşman çok daha önemli
Çok güzel yazmışsınızİnsanların güzelliklerine değil niteliklerine imrenirim nedense. Bu hayatta güzellikten çok daha önemli kriterler var bana göre. Ha bu değil ki bakım yapmamalıyız, süslenmemeliyiz, kendimizi sevmemeliyiz. Bakımımı yaparım, kendimi severim, makyajımı da yaparım ama makyajsız sokağa çıkamam demem. Makyaj ve bakım zaten başlı başına farklı şeyler.
Örneğin; üniversitede bayan bir hocamız vardı. Proftu kendisi. Boyu kısacık (benden bile kısaydı) 60'lı yaşlarda, normal yaşlı, klasik giyimli. Bense 23 yaşında onu hayran hayran izlerdim. Yüzündeki gülücükleri, hal ve hareketleri, düşünceleri, davranışları, mütevaziliği... Onunla konuşmak, görüşmek için can atardım. Sevgimin ve ilgimin farkındaydı ve beni odasına çağırır saatlerce sohbet ederdi. (Şunu da ekleyim, o dönemde çoğu kişi beni kendini beğenmiş ve aşırı süslü bulurdu. Herkes için ad verilmeden düşünce yazılan bir oyunda bana hiç olumlu betimleme yapılmamıştı.) Bilmiyorlardı ki kaygım bunlardan çok ötedeydi.
Yani insanları etkilemek güzellikle olmuyor bence. Güzellik sadece ilk izlenim için gerekli. Artık öyle bir hale geliyoruz ki, kıstas olarak sadece vücut ölçüleri, yüz, saç, süs alınıyor. Neden bilgi düzeyi, düşünceleri, hayata bakış açısı alınmıyor? Üzülüyorum. Hayata boş gelip boş gitmek bana göre.
Tek değilmişimÇok güzel yazmışsınız
Bizim de üniversitede bahsettiğiniz gibi bir kadın hocamız vardı. Biz bölüm olarak aşıktık kadınainanılmaz karizmatik bir kadındı.
Ben de bilgisini,görgüsünü mimiklerine,beden duruşuna içtenlikle,mütevazilikle yansıtan insanlara hayranım
Güzellik önemli bacım. Spora gidiyorum. Hepimiz vasat güzelliğe sahibizbir kızcağız geliyor spora 20-21 yaşlarında. Mübarek ay parçası. Millet iki kere kaç dakika yürümüşüm diye bant göstergesine bakıyorsa yirmi kere kızı kesiyor, öyle güzel. Eyvallah güzellik önemli ama belirgin özelliklerinizi sivrilterek kendinize olan sevginizi arttırın. Bakınız ben o bebek gibi kız kadar güzel değilim ama kendi üzerimde o kadar emeğim var ki dünya beğenmesin ben kendimi epey severim ve ciddi anlamda saygı duyarım (ciddiyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?