- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi mutluyurek
-
resımdekı sız mısınız acabaKime göre güzel neye göre güzel? Güzellik göreceli bir kavramdır ve her güzelin bir kusuru vardır ve güzellik sadece, Allah korusun, bir kötü olaya bakar.Ben kendimi çirkin bulurum ve bu durumu kabullenerek işe başladım.
Ne kadar da benim gibi düşünen bir üyeyav o degılde bende yıyıp yıyıp kılo almayanları fena kıskanıyorum
su hayatda kıskandıgım tek sey yıyıp kılo almayanlar baska hıcbırsey degıl allah herkese herseyın en guzelını en mukemmelını versın dunyada herkes cok mutlu olsun allahım ama ne olur bende yıyıp yıyıp kılo almayayım ya
2 senedır saglıklı yasam dıye dıye kerevız oldum cıktım yemın ederım sırf erken yaslanmayayım dinc olayım sagımdan solumdan yag fırtlamasın dıye
bende baklavaları mıdeye gommek ıstıyorum bende bende
Senin için bı film onerecektim adı bı turlu aklıma gelmedi. Ara ara nihayet buldum:) nette gezinirken denk gelmiştim.izlemek istersen ; "malena " filmin adı. basrolde Monica Bellucci var. Düşüncelerini kısmen değiştireceğini umuyorum.
Kıskandığın kişilerden biri ben oluyorum eheheyav o degılde bende yıyıp yıyıp kılo almayanları fena kıskanıyorum
su hayatda kıskandıgım tek sey yıyıp kılo almayanlar baska hıcbırsey degıl allah herkese herseyın en guzelını en mukemmelını versın dunyada herkes cok mutlu olsun allahım ama ne olur bende yıyıp yıyıp kılo almayayım ya
2 senedır saglıklı yasam dıye dıye kerevız oldum cıktım yemın ederım sırf erken yaslanmayayım dinc olayım sagımdan solumdan yag fırtlamasın dıye
bende baklavaları mıdeye gommek ıstıyorum bende bende
ya hıc gozum gormesınKıskandığın kişilerden biri ben oluyorum ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?