Güzel kadınları çok kıskanıyorum

İnsan nasıl kendini beğenmez anlamıyorum
Kendine haksızlık etme
Al sana bir şiir umarım yardımcı olur sana;

Parmak uçlarına bak istersen! Bir tanesin!
Bak! gözlerinin ardına bak istersen; gözlerinin ardındaki retrina başka hiç kimseninkine benzemiyor!
Herkese baktığı gibi bakıyor değil sana rabbin.
Hiç kimselerin bakmadığı gibi bakmış demek gözlerine.
Demek; biricik bir bakışı sana, biriciği biliyor seni.

şimdi bak aynaya; hiç kimsenin yüzü gibi değil yüzün.
Benzersizsin! bir tanesisin rabbinin!
'Bu yüzu sana verdim. başka kimselere değil' diyen rabbinin fısıltısını duy aynada!

Bakımla özgüvenle her insan ilgi çeker, özgüven aşırı önemli. Böyle herkese kıskançlık beslemenin sonu da iyi değil. Cool ol boşver kim ne kadar güzel nasıl sevgilisi var, sen kendin ilgi alanlarını bul ve onlara yönel sen istediğinde herkesin ilgisini çekebilirsin

Babam çok söylerdi "güzel yüzden 40 günde bikilir, güzel huydun 40 yılda bikilmaz." Demek ki neymiş huyun güzel olmazsa olmazmış
Ha şu var dersen ki siz hiç kiskanmiyrmsnz. Ben hem akıllı hem güzel hem de düzgün karakteri aynı anda olan birini tanırsam mutlaka masallah derim kendisine de bunu söylerim.

Ya Allah önce sağlık versin, sonra da mutluluk, iç huzur.
Güzellik geçici de, başkalarını kiskanmayin ya her kadından daha güzeli vardır.
Ve emin olun, en mutlu kadın en güzeli değil
En çok şükreden olabilir

Güzel olmadığınızı nereden çıkardınız? Kime göre neye göre güzel veya çirkin?size ev ödevi aynanın karşısına geçin ve ben dünyanın en gözel garısıyam diyin:)sizi tanımıyorum ama eminim çok güzelsin.

Ya benim böyle bir tanıdığım vardi, kızın birini öyle takıntı yapmıştı ki kendisine, onun ismi bile o kadar güzel ki, keşke benim ismim olsa derdi.
Hastalık derecesinde sürekli.
En büyük zarar kendinize.
Hiç öyle başka kadını kıskanmak gibi bir duygum olmadi, benden guzel vs diye.
Özgüvenle çok alakalı bence.

Kendinizi geliştirin, bilgili ve kültürlü olun, kitap okuyun, film izleyin, çok gezin, bakım da yapın tabi o ayrı.
Ama görsel olan herşey geçici.
Ozeneceksem de, kıskanmak değil yine de, ben birinin kişisel donanımına ozenebilirdim en fazla.
Yada iyi insan olma çabasına gibi gibi.
Güzelliği kiskanmayin ya.
Sonuçta herkesten daha güzel biri var.
Ve en kötüsü de elinizde olan bişey değil, içi kof olduktan sonra dünya güzeli olsanız ne olur..

Kime göre güzel neye göre güzel? Güzellik göreceli bir kavramdır ve her güzelin bir kusuru vardır ve güzellik sadece, Allah korusun, bir kötü olaya bakar.Ben kendimi çirkin bulurum ve bu durumu kabullenerek işe başladım.

Her kadın güzel olmak ister, aksini düşünen var mı bilemiyorum ama.. Ben çok güzel değilim ama aynaya baktığım da “püü ne çirkinsin kız sen” demiyorum kendime. Ama mesela ablam cidden çoook güzeldir. Güzellik göreceli elbette ama gerçekten çoğu kişinin çok çok beğeneceği bir tip. Ama gel gör ki bir ton sıkıntısı sorunu var. Güzelliğinin tek artısı insanlardan gelen ilgi oldu. Başka da bir işe yaradığı yok, o da geçici zaten. Daha mühim şeyler var hayatta, çok güzel gerçekten diyemeyeceğim çok kadın tanıyorum. Ama o duruşları..konuşma tarzları.. cidden ayrı bir havaları oluyor. Her şey güzellik değil gerçekten.

yav o degılde bende yıyıp yıyıp kılo almayanları fena kıskanıyorum
su hayatda kıskandıgım tek sey yıyıp kılo almayanlar baska hıcbırsey degıl allah herkese herseyın en guzelını en mukemmelını versın dunyada herkes cok mutlu olsun allahım ama ne olur bende yıyıp yıyıp kılo almayayım ya
2 senedır saglıklı yasam dıye dıye kerevız oldum cıktım yemın ederım sırf erken yaslanmayayım dinc olayım sagımdan solumdan yag fırtlamasın dıye
bende baklavaları mıdeye gommek ıstıyorum bende bende

ay yazmayı unutmusum sunu demek ıstıyorum
su hayatda bır ben cırkın mıyım dıyen
bırde ben kotu bır ınsan mıyım dıyen yanı kendını sorgulayan ınsanların guzel ve ıyı olduklarını gordum
kendınızı sorgulamak ve daha ıyı olmak ıstemek daha guzel olmak ıstemek saglıklı bırsey
aslında sız tam olarak kendıne guvenen ınsanlara ımrenıyorsunuz oda herkesın yapabılecegı bırsey bunun ıcın fındık burun badem goz olmasa da olur :) bence guleryuz samımı ıcten bakıs sıcacık tavır en guzelı buna herkes tav olur ben bayılırım enerjısı yuksek ınsanlara , herkes dalar gıder oylesıne ve hep oylelerı basarılıdır hayatda buna dıkkat edersenız olur bence

resımdekı sız mısınız acaba

Ne kadar da benim gibi düşünen bir üye

Son bir aydır normal ölçülerde yiyorum diye 3 kilo almışım ömrüm boyunca dikkat mi edeceğim ne yiyip ne içtigime, özgürce yemek ve kilo almamak istiyorum bende, öyle olanları kıskanıyorum evet

güzel bir kadınım (bence) güzel kadınlara nadiren bakarım ama sempatik yaklaşırım. çünkü bir kadın hem güzel hem de iyi olabilir. güzel diye kötü bakışları kötü tavırları hak etmiyor.

o güzel kadınlar belki dünya tatlısı insanlar. tanışıp alaka kursanız kıskançlığınız azalır bence.

ayrıca lütfen şunu yapmayın. tanımadığım kadınların dövecek gibi bakması aşırı rahatsız edici. öyle bakışlar çoğaldıkça kimseye bakmayan zırh kuşanmış nemrut gibi tipler olup çıkıyor çoğu kadın. yapmayın lütfen. hepimiz etten kandan varlıklarız birbirimizden bi farkımız yok. dengiz eşitiz.

Kendinizi farketmeniz gerek.
Şöyleki ; 24-25 yaşıma kadar incecik kaşlarım vardı öyle aldırırdım. Aklıma hiç kalın nasıl olur diye düşünmek gelmedi.orda burda fotoğraflar görüp beğendikçe birgüm kaş kalemi ile denedim.yüzüm komple değişti sanki azcık kalın ve düz kaşlarla.
Kısaca; kendinizden memnun değilseniz mutlaka inanıp güvendiğinz birinden destek alın.

Senin için bı film onerecektim adı bı turlu aklıma gelmedi. Ara ara nihayet buldum:) nette gezinirken denk gelmiştim.izlemek istersen ; "malena " filmin adı. basrolde Monica Bellucci var. Düşüncelerini kısmen değiştireceğini umuyorum.

Kıskandığın kişilerden biri ben oluyorum ehehe

Zayıf uzun boylu uzun bacaklı biriyim , dünyaları yesem kilo almıyorum mutlu muyum hayır hayatım boyunca insanlar benimle bu sebepten uğraşıp durdu podyumda mi yürüyorsun diyip kavga eden bile oldu ben boyum standartlarda birazcık toplu olmak isterdim bende bunlara rağmen kendimle mutlu olmaya çalışıyorum

Kıskandığın kişilerden biri ben oluyorum ehehe
ya hıc gozum gormesın

gercekten hayran oluyorum ne buyuk bır sans
boyle sızın gıbı arkadasım var yok ya ımrenme bobrek ustu bezım fazla calısıyor cokta sey yapma dıyor dıyorum sımdı doverım senı havaya bak bırde normal normal konusuyor

yıyın valla bol bol oh sefanız olsun benım yerıme de yıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…