- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi mutluyurek
-
valla ben de senin yaşını kıskanıyorum şu an:))) ne olacak şimdiBelki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.
Bugün bir nesil erkeklerin yüreğini hoplatan sharon stoneun son halini gördümAnnem hep der ki: "kızım,ona güzellik denmez; geçlik denir"
Ve Yıldız Tilbe de der ki: " Hani o gençlik var ya, güldü geçti tutamadım "
Kısacası güzellik insan hayatının kalitesini sizin zannettiğiniz kadar etkilemez. Çünkü süresiz bir kavram değildir.
Maksimum 15 senelik ömrü vardır.
Güzel olana kariyeri iyi olana dünyayı gezene maşallah derim ama o yiyip kilo olmayan grubu boğasım geliyor:byav o degılde bende yıyıp yıyıp kılo almayanları fena kıskanıyorum
su hayatda kıskandıgım tek sey yıyıp kılo almayanlar baska hıcbırsey degıl allah herkese herseyın en guzelını en mukemmelını versın dunyada herkes cok mutlu olsun allahım ama ne olur bende yıyıp yıyıp kılo almayayım ya
2 senedır saglıklı yasam dıye dıye kerevız oldum cıktım yemın ederım sırf erken yaslanmayayım dinc olayım sagımdan solumdan yag fırtlamasın dıye
bende baklavaları mıdeye gommek ıstıyorum bende bende
Yok inanılmaz gerçekçi bir lens, özel bir lensmiş, normalde anlarım, sadece gözü büyütüyor o kadar, solotikaları bile anlıyorum normalde.Gozun lens oldugunu naskl anlamadiniz?bir de lensli goz gercekten vekici gelmiyor bana ya lensli biri gusel olamaz gibi
Su korelilerin kullandigi sadece cerceve olan miYok inanılmaz gerçekçi bir lens, özel bir lensmiş, normalde anlarım, sadece gözü büyütüyor o kadar, solotikaları bile anlıyorum normalde.
Yok yok onlar hortlak gibi duruyor, onlardan değilSu korelilerin kullandigi sadece cerceve olan mi
Ogrenir misin ne oldugunu lutfenYok yok onlar hortlak gibi duruyor, onlardan değil
Valla arkadaş eski okulumda kaldı, şu atv de hoş bi bayan sunucu vardı, sanırım o da aynı lensi kullanıyorOgrenir misin ne oldugunu lutfen
Aaa ben sizi hep sadece dizilerde sanırdım.gerçeksiniz yanı var boyle bi tipleme.Belki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.
Iste markasi?Sunucu Hilal özdemir, bahsettiğim sunucu,muhtemelen aynı lensi kullanıyor
Ay ben de istiyorum bundan. Pahalı mıdır ki? Nerden buluruz?Sunucu Hilal özdemir, bahsettiğim sunucu,muhtemelen aynı lensi kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?