- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi mutluyurek
-
Evet.resımdekı sız mısınız acaba
Tesekkür ederim canım, valla özel bir sırrı yok tamamen genetikya hıc gozum gormesın
gercekten hayran oluyorum ne buyuk bır sans
boyle sızın gıbı arkadasım var yok ya ımrenme bobrek ustu bezım fazla calısıyor cokta sey yapma dıyor dıyorum sımdı doverım senı havaya bakbırde normal normal konusuyor
yıyın valla bol bol oh sefanız olsun benım yerıme de yıyın
burda ılk sayfalarda aynen sunu yazan olmus
ayyy keske bende de olsaaaTesekkür ederim canım, valla özel bir sırrı yok tamamen genetik
165 boy 56 kiloyum imkanı yok alamıyorum bende tartıya çıkıp kilo almışmıyım diyorum balık etli olmak istiyorum
Velhasıl beyin yeni birşeyler görmek istiyor ve mevcut olan her zaman daha az çekici geliyor
Aaa kilon normalmiş kız ye can boğazdan gelirayyy keske bende de olsaaa
bende 172 boya 60 kıloyum kılo sıkıntım yokta
yemek yerken yıyeceklere bılım ınsanı gıbı yaklasıyorum
anteplıyım burda yasıyorum nasıl bır acı ıcındeyım anlıyor musunuz benı
bende ısterım sabahları katmerlerı hüpletmeyı bende ısterım mısafırlıkte ıkram edılen baklavaları kadayıfları 3 hamlede yok etmeyı ama hep gerı cevırıyorum hep
kaderımız bu
Gece gece az önce mc menü yedim, pişman değilim.Aaa kilon normalmiş kız ye can boğazdan gelir
Mide küçülüyor merak etme
İnek şabanın filmi aklıma geldi tavuk çevirmeye bakıyor ağzını şapırdatarak sende o hesap
Tabi ki çok güzelsiiinGece gece az önce mc menü yedim, pişman değilim.
Tombişim, göbekliyim ve elbet zayıflayacağım ama vallahi de her halimle güzelim yav
Çünkü neyle mutluysam onla güzelim ben, bunu öğrendim.
Bedenden çok daha öte, ruhla oluyormuş o işler.
Şuan bebem 2736282937. Kez uyanmasına hatta uyumamasına rağmen ışık saçıyorum karnım tok olduğundan
Konuya biraz ortadan giricem ama 1.65 boya 56 kilo cok ve zaten balik etli olur.kafam karistiTesekkür ederim canım, valla özel bir sırrı yok tamamen genetik
165 boy 56 kiloyum imkanı yok alamıyorum bende tartıya çıkıp kilo almışmıyım diyorum balık etli olmak istiyorum
Velhasıl beyin yeni birşeyler görmek istiyor ve mevcut olan her zaman daha az çekici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?