Güzel kızım artık tekmeliyor...

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Merhaba arkadaşlar o kadar mutluyum ki... Artık güzel kızımın hareketlerini hergün hissediyorum. Hatta dışardan bile belli oluyor. 22+6 haftadayız. Bu kadar erken dışarıdan gözlenebileceğini tahmin etmemiştim. Çok şükür allahıma.
Sizde durumlar nasıl, benimle aynı heyecanı yaşanlar var mı )) Yoksa bizim kız pek mi hareketli (maşallah maşallah)hihoyyyt

ayyy o duyguları bende yaşamak istiyorum ama benim daha çok erken 14 haftalığım çok var değil mi senin gibi hissetmeme mirmirmirmir

Okurken duygulandım inşallah sağlıkla doğum yaparsın Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.

Ayyy hamişliğin en güzel yanlarından biri işte hihoyyyt Gözünüz aydın diyelim annesi hihoyyyt

Ben ilk defa 15+5'de hissettim. Hem iri hem de çok hareketli bi bebek olduğundan çok erken oldu hissetmem. Şimdi ise elini, ayağını, topuğunu çok net görüyorum karnımdan hihoyyyt

Tşk ederim arkadaşlar. Mutluluğumu paylaştığınız için.
Candyelif, canım senin biraz daha var hissetmene ama az kalmış ) ben bi ara baya bi üzülmüştüm
18.haftada. Niye hissetmiyorum diye. Ama vakti gelmemiş demekki. Ama şimdi tam zamanı
Çok şükür , allah herkese nasip etsin, bu duygu çok güzel çok özel... Anne olmak çokkkk güzel...

ne kadar güzel canım aalah doğumunu görmeyi nasip etsin bence annelik tam burada başlıyo

Ben 17+2 haftalık hamileyim ama hala tam olarak hissetmiyorum hareketlerinifisfisfis ara sıra pıt pıt oluyo ama banamı öyle geliyo acaba diyorum ve merakla bekliyorum kızımın hareketlerini,tekmelerini:CüvCüv::CüvCüv:

17.hafta daha erken güzelim, ilk gebelikte 22.haftadan sonra diyorlar. Benimde 22den sonra başladı zaten. şimdi hiç durmuyorrr çok şükürrrrrrrr

ben ilk 16.haftada hissettim.doktorumla da konuştum.
16.haftada yada bilmem kaçıncı haftada erken demek yanlış bence.
her kadının hamileliği kendine özeldir.
her bebek hareketide öyle.
şimdi artık 22.haftadayım .çok şükür dışardan bile görüyorum hareketlerini.
eşimde bana inanmamıştı ama 18.haftada oda çok net hissetti .
siz ne hissediyorsanız o doğrudur kızlar.
mutluluğunuzu doya doya yaşayın.

Tabi ki de erken derken, hani şimdi sen yazmışsın ya Nadya 16.haftamda hissettim diye. Diğer arkadaşım telaşa kapılmasın ben 18 oldum hala hissetmiyorum diye. Çünkü ben düşündüm bunu. Arkadaşların yazdıklarını okuyodum. 15-16 hissediyorum diye. Ben 19dum. Hala hissetmiyordum ve üzülmüştüm. Ben bunu anlatmak istedim.
14.haftasında hisseden de var 24ünde de. Sadece gönlünü ferah tutsun diye bu şekilde erken dedim.
Yoksa herkes yaşasın tabiii kiii en alasını....
Sevgiler.

canımm benimm öncelikle kocaman maşallah hareketli prensesine
allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsınnn

divine_time çok tşk ederim canım iyi dileklerin için...
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Çok güzel bir duygu...

allahıı mmmmmmmmmm ne güzell bi duygudurrrr buuuu....allahıımm bekleyen herkese yaşatsınnnn

Benim kesin o dediğim tekmeler 19. haftada geldi.Şimdi de hiç durmuyo oğlum.

kızlar ben 16+1 haftamdayım..bebişimin kıpırdanışlarını 2,3 gündür çok hissediyorum..tekmemi bilmem ama kıpırdıyor baya
Alah ım çok yaramaz bir çocuk olacak demişti zaten doktorum,doğru sanırım kaydirigubbakcemile3

tebrikler canım... Erkek mi bebişin ) Belli oldu mu? Allah hergün tekme yemeği nasip etsin ( ben şahsen hergün o tekmeyi yemeden rahat edemiyorum) hihoyyyt:sm_cool:

bebek erken canlanırsa erkek geç canlanırsa kız derler. kız bebek 5,5-6.ayda harekete başlarmış. allahım herşeyin hayırlısını versin. bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. bende o duyguyu tadmak için neleri vermezdim her ay umut edip beklemekten başkada çaremiz yok.

kızlar bende bu sabah hıssettım ılk vurusunda acaba bebekmı dedım ama ıkıncıde vurunca eveeeeet mınık kızım dedım ve bu cok guzel bır duyguydu ınsallah bundan sonra sık sık devamı gelır

Allah Nasip ederse benimde kızım olacak 17.haftamdan bu yana hissediyorum meleğimi.... Kız-yada erkek annenin içkarnıyla alakalı heralde hissetmek. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize....kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…