Güzel kızım artık tekmeliyor...

ayy bende hissetmek istiyorum artık kızımın hareketlerini..bende şu an tam 18.haftanın içindeyim..ara sıra sanki içimde küçücük seğirmeler oluyo ama..bilemiyorum..ilk hamileliğim olduğu için sanırım 20-22. haftaya dek biraz daha beklemem gerekecek..

arkadaşlar şu an bu mesajı yazarken ne tekmeler yiyorum bilseniz :) çok hoş bi duyguymuş.bende geç hissedenlerdenim. 20 haftadan sonra hissetmeye başladım. daha öncesi böle damar atması gibi bişey ama bu 20 -21 haftalardan sonra resmen tekmeleri farkediyorsunuz hihoyyythihoyyythihoyyyt hatta dışardan bile karnımın hareketleri görünüyor. sanki içerden birisi dürtüyo (sanki değil aslında öyle sanırım lülülülülülü )

Bu mesajı yazdığımda 22+6'ymışım. Şimdi 29+5 oldum. 7 hafta geçmiş. Zaman ne çabuk geçiyor. Çok şükür herşey yolunda. Güzel kızım büyüdü ve tekmeleri daha daha netleşti. Harika bir görüntü harika bir duygu. Allah herkese nasip etsinnn inşallah bu güzelliği.

amin ya bende istiyorum 11.haftadayım.ara sıra seyirmeler oluyo bide pıt pıt atıo kalp çarpıntısı gibi.hissetmek istiyorum artık hareketlerini çok sabırsızım galiba

amin ya bende istiyorum 11.haftadayım.ara sıra seyirmeler oluyo bide pıt pıt atıo kalp çarpıntısı gibi.hissetmek istiyorum artık hareketlerini çok sabırsızım galiba

İnşallah canım bir an önce hissedersin. Sabırsızlanıyor insan kesinlikle. Çok güzel bir duygu, allah sonuna erdirsin inşallah sağ salim.

ayyy çok heyecanlı sabırsızlıkla bekliyorum o tekmelerii opuyorumnanaktan

ama daha karnım bile şişmedikii :1rolleyes:

masallah inş saglıklı kolay bi şekılde dunyaya gelırler benım kızımda masallah 17. haftada hıssettım 20. haftadan sonrada dısardan fark edılmeye baslandı gercekten cok guzel bi duygu allah bu duyguyu ısteyen herkese nasıp etsın ah bide hayırlısı ıle kucaklarımıza da alsaydık inş o duyguyuda yasarız :)

ben 9. haftadan beri seyirmeler hissediyorum
suan 21 haftalık olduk masallah bebegim kıpır kıpır
ozellikle yemek yerken cok hareketli :)

25haftamız bıttı ama benım kız cok tembel :sinifsinif: aksamları uzanınca ancak sıyırmalarını hıssedıyorum hanımın lülülülülülü

merhaba Ben 19.haftamda başlamıştım ilk hissetmeye..nasıl bişey olduğunu bilmediğim için anlayamadım önce:)) arkadaşımın düğününe giderken otobüste karnımda sanki bir damar atıyo sandım..ama baktım ki ara ara hep atıyor..ondan sonra tekmeler kuvvetlenmeye başladı..şimdi hep onu bekliyorum tekmelesin diye.ve bir kaç saat sesi çıkmayıp birden tekmeleyince göz yaşlarımı tutamıyorum..annelik çok farklı bişey..yaşamadan pek anlayamamışım..

19+5 Haftalığım... bebişimin cinsiyetini hala bilemiyoruz... Nasıl bir his oluyor ilk hareketi... aklım karıştı... yapımdan dolayı gazım çok oluyor... ayırd edemiyor muyum acaba diye düşünüyorum... yazdıklarınızı okudukça gülümsedim durdum... Allah Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah... nasıl kıpırtısı oluyor anlatabilir misiniz?

bende hamileyken gazım var sanırdım karnımda gurul gurul derdim doktora oda bana bebek hareketleri oldugunu söylemişti.büyük ihtimalle seninkilerde bebek hareketleri.ilk hamileliklerde pek rahat anlaşılmıyor

ehe... dediğin gibiyse süper o zaman... haftaya kontrolüm var druma sorayım diyordum bende...
teşekkür ederim papatya... çok mutlu oldum ya... :)

bende 21. haftadayım. ve 16. haftada ilk hareketini hissettim. o kadar güzel bir duygu ki.. o zaman inandım bir canlı taşıdıgıma..anne olacagıma

benimde ilk gebeliğim ve 16. haftadan beri hissediyorum hareketlerini oğlumun şuan da 18 haftalık hamileyim...

tebrikler canım kızın seni daha çok rahatsız edecek annesi seninde kız demek benimde öle hayırlısı olsun

çok şanslıyız kızlar yaaa, aldığım her nefes kadar, kalbimin her atışı kadar şükürler olsun allahıma, bu güzel duyguları yaşattığı için... inşallah bu ramazan ayında da hep dua edicem bu duyguları yaşamak isteyen herkese nasib etsin rabbim. iyi ki kadın olmuşum diyorum. erkek olup baba olmak da güzel bir duygudur tabi ama malesef onlar miniklerimizin içimizdeki hareketlerinin yaşattığı duyguları bilemeyecekler... şu anda oynadı benimki de :))) herkes sağlıkla kucağına da alsın inşallah...

bnde 17.haftamdayım ve hissetmiyorum daha sanki yada biemiyorummu acaba..
karnımdan sürekli sesler geliyor gurul gurul bende gaz diye düşünüyorum.
acaba bebiş mi kiiiiii.bende hissetmeyi çook istiyorum ya

33+5 haftalığız. kızım acaip hareketli artık, ilerleyen zamanlarda tekmelerinin nasıl kuvvetlendiğine şaşıracaksınız:) bazen canınızı yakacak, heleki benim kızım gibi idrar torbanıza isabet ettirmede profesyonelleşmişse işiniz zor. ama evet dünyanın en güzel hissi. iş veya arkadaş ortamında gayet ciddi bir konu konuşulurken o karnımı jöle gibi sallamaya başlıyor ve ben kendimi tutamayıp gülüyorum, tuhaf bi duygu:) ben de ilk zamanlar gaz hareketi sandım 18. haftada ısrarla bir yere vurunca anladım ki kızımmış:) henüz anlamayanlar üzülmeyin meleğiniz vuruyor dikkatli takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…