Doğuma Hazırlık Guzel kızıma hala isim bulamadık.İşte son buldugumuz ısımler ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim?

• Zeynep

OY: 23 27,7%
  • Ada

OY: 15 18,1%
  • Asya

OY: 18 21,7%
  • Cemre

OY: 10 12,0%
  • Zehra

OY: 3 3,6%
  • Hazal

OY: 8 9,6%
  • Merve

OY: 4 4,8%
  • Gülşah

OY: 0 0,0%
  • Ebru

OY: 2 2,4%

• Ankete Katılan
    83

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba canlarım,
Daha once burada kızıma ısım ıcın anket acmıstık ama hala karar veremedık esımle.
Iste yenı anketımız.

asya ve zeynep güzel isimler ama bu aralar o kadar çok bu isimlere sahip bebek varki
o nedenle oyum hazal'a gitti

Trakyalı mızacımdan dolayı aslında ıcınde "h" harfı olan ısımlerı ıstemıyorum aslında ama babasının secımlerı. Gercekten cok komık oluyor ben soylerken

cnm bak benmde kızım olacak hüma ismini koyacağım kısmetse fikir olarak düşünebilirsin hüma:cennet kuşu mutluluk saadet demek BİDE suden ismini düşündük. suden de peygamber efendimizin cennete en sevdiği ağacın ismi

Nehırı ben ıstemedım canım h harfınden dolayı cocuga haksızlık oluyor ama nabıyım.Berenı cok ıstemıstım onu da babası hem erkek hem kız ısmı dıye ıstemıyor.Babası daha cok bılındık sosyetık olmayan ısım ıstıyor.Zehra gulsah gıbı.Bakalım doguma kadar hangı ısım ıcımıze sınecek cok saolun arkadaslar anketı oyladıınız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…