yanlış fikir olarak hangi fikre sahipmişim öğreneblirmiyim ?fikrim hakkında konuşalım çünkü konu sahibiyle karıştırıldığımı düşünüyorum
Ben size güzellik çirkinkikle ilgili eleştiri değil eski sevgili topiğine çevirmeniz nedeniyle kızdım sizde okuyun isim vermedim genel olarak eleştirdin.Çok şükür okuma yazmam var içiniz rahat olsun.
Sizin tarifinize göre kendi çirkin olup yakışıklı sevgilisi olanlar hoppa oluyor.Ben de çok güzel değilim eşim çok yakışıklı demekki op dediklerinizdenim.
Dipnot: Bizde ünv okuduk hemde kıytırıktan değil harbiden okuduk da öyle gözlerimizle erkek arayıpta 'ay şu çirkin kıza bak sevgili yapmış demedik.'
Bir hikaye yazayım.Size anlamifade etmez ama diğer okuyanlar için genel kültür olur:Bir zaman çok çirkin bir adam varmış ve bunun dünyalar güzeli de bir hanımı...Birbirlerini çok seviyorlar insanlar bu duruma şaşılıyor.Birgün bir ortamda hanımlardan biri dayanamayıpo soruyor:Sen çok güzelsin ama eşin dünyanın en çirkin insanı.Onu nasıl seversin,nasıl evlenebildin?Kadın cevap veriyoremek ki o Allahın öyle sevgili kulu ki Allah ona benim gibi bir hanımı nasip etti,bende o kadar günahkarım ki Allah bana onu eş olarak uygun gördü.'
Kısacası kendine bak haketmiyorsun demektir ya da daha zamanı gelmedi zorlamaya ağlayıp kendinizi erkek delisi ilan ettirmeye gerek yok
ha birde tarfimi merak ettim böyle bi tarifte hangi yazımda bulunmuşum
Siz bence okuduklarınızı anlamıyorsunuz.Ben sadece size değil konu sahibi ile geyik yapan herkese yazdım.Sorumu da konu sahibine sordum.Hangi eleştiri konusu size aitse sadece o kısmı alın diğerleri size ait değil.İsim vermedim genel konuşuyorum üvn okuyorsunuz ve anlamıyorsunuz pes doğrusu
canım keşke önceki sayfaları da okusaydın balıklama atlamasaydın.Arkadaş bu şekilde tabir edildiğinden bahsetmiş bende evet böyle çok konuşulursa erkek delisi ilan edilirsiniz dedim.Anlatabildim mi???(Nitekim de öyle)Bu nedir ya haddinizi aşmayın isterseniz! Masumca bir aşk yaşamak istemek, sabah sevgilinin mesajıyla güne başlamak istemek, şimartılmak istemek kişiyi erkek delisi durumuna düşürüyorsa her bayan öyle o zaman. Çok çok saçma bir tabir. Herkesin aşık olmaya, aşk istemeye hakkı var. Evlisiniz diye böyle bir eksiklik hissetmiyor olabilirsiniz ama bayanların çoğu, güzeli, çirkini bu duyguları yaşamak ister. Ve sizin bu masum isteğe "erkek delisi" gibi son derece terbiyesizce bir kılıf uydurmanız, aklınızın ne kadar fesat olduğundan başka bir his uyandırmadı bende.
tamamda genel olarak insanları eleştirmekte sizin göreviniz değil ben burda size düşüncelerimi kabul ettrmek onaylatmak zorunda değilim bana laf söyleyemezsiniz szin muhattabnz konu sahibi bana öemkirmeye hakkınız yok
Bende düşüncemi söylüyorum kabul etmezsen umrumda olur mu sanıyorsunuz anlamadım ki??? Zaten konu sahibi istediği tarz diyaloğu sizde buldu şakıdı maşallah benim gibi yazanlara cevap vermedi ki.Arkdaşı tanımıyorsun o ortalarda yok arada giriyor kafasına göre laf varsa yazıyor
canım keşke önceki sayfaları da okusaydın balıklama atlamasaydın.Arkadaş bu şekilde tabir edildiğinden bahsetmiş bende evet böyle çok konuşulursa erkek delisi ilan edilirsiniz dedim.Anlatabildim mi???(Nitekim de öyle)
bende aynen senın gibi düşünüorum canım yaa anlamıorum böle yakısıklı erkeklerrın kolunda guzel olmyan kızları görnce depresyona giriorum sorunu kendımde fln aramaya basladım neden böle oluyor butun arkdslarımn sevgılılerı var cıddı düşünen ama neden bnm karsıma hiç öle bırı cıkmadıki
ewt ben gezmek tozmak için demiorum zaten hani şöyle ii biri çıksa yarı yolda bırakmıcak biri ölesini bulmak imkansız gibi bana hiç öylesi rastlamadı mesela bugune kadr iki kişiyle cıktım onlarda aynı bahaneyle ayrıldılar sen cok iisin ben kötüyüm seni üzerim gibi seyler söylediler artık karsıma bana gercekten deger veren bırı cıksın istıorum ben ne kadar istedıkçe olmuyor yalnzlıktan cok sıkıldım artık
Bence siz biraz uyanık olun da sen çok iyisin diye ayrılan erkeklere inanmayın.
Onlar sizi sevse yanınızda olurdu, kimse sen iyisin diye ayrılmaz.
Bu sadece bir bahanedir.
ben 22 yıldır aşık olamamışım yahu, sırada ben varım çekilin
benim de 1 2 kişi oldu tabi ama ben yine onlara da aşık olamadığım için ayrıldım, sonra da bıraktım bu işleri, aşık olana kadar beklemedeyim :)
güzellik gören gözlerde saklıdır benim bildiğim
hatta mecnuna demişler sen bu leylanın nesine vuruldun
leyla kara kuru çirkince bi kız
mecnun demiş siz bi de benim gönül gözümle görün
ne güzeldir leylam diye..
yani yakışıklı güzel tabir edilen insanların yanındakiler çirkin
demek doğru değil.
mutlaka insanların göremediği bişey vardır.
aşk elle tutulur gözle görülür bişey değil çünkü.
kendiniz içinde tasalanmayın herşey nasip kısmet
doğru zaman değil demek ki
heyyy bop sonuçta burda bi konu açtık senınde yorum yapanları asagılamaya yada baska seyler söylemeye hakkın yok ve banada sonuçta burada ben bi görüs paylaştım bunu elesştrmek sana düşmez üstelik mineyede türkçeyi katletmişsin yazmışsın bundan sanane isteyen istediği gibi yazar üstelik konu burda erkek delisi olmak değil sadece güzellik ve çirkinlk üzerine actım yanı lafın gelişi çirkn dedim hoppalık mevzusuna neden bu kadar tepki gösterdiğinizide anlayamadım yaranız varkı gocunmuşsunuz erkek delili olsam burdaki yorum yapanlarada aynı seyı söylemişsiniz resmen burası kadınlar klübü erkekleri koruma klübü deil haa erkek delisi olsaydım 4 yıl beklemeden simdiye kadar bulurdum zaten ama önemli olan sevecek deger veren bırını ümit ediyor olmamki bundan sizene kaç yasındasınız sonuçta sızın zamanınzda belkı güzel aşklar vardırki ona göre konustunuz ama simdi öle deil devir değişti siz geçmşte kalmışsınız sımdı öle seyler bulmak zor die düşünüyorum yasınızın olgunlugunu hiç göstermemişsinz yazdıklarınızla resmen kendınızı küçük düşürüyosunuz burda bız arkadaslarla bı konu üzerinde konusuyoruz sonuçta bundan pay çıkarmak size düşmez lütfen terbiyesizleşmeden sayfadan ayrılın...
Çirkin derken?
Yaradının yarattığına kusur bulmak haddimize mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?