Güzel kızlar neden sevgili bulamaz..ve karşılarına neden adam gibi biri çıkmaz

Ayyyyyy ne alaka yaaaaa
Ben güzelimbenim sevgilim var...Senin söylediğine göre ben çirkin oluyorum
Ayrıca herşey kader kısmet.İnsanlarıda güzel çirkin diye ayırmanda hoş değil

Ayyyyyy ne alaka yaaaaa
Ben güzelimbenim sevgilim var...Senin söylediğine göre ben çirkin oluyorum
Ayrıca herşey kader kısmet.İnsanlarıda güzel çirkin diye ayırmanda hoş değil

Ben size güzellik çirkinkikle ilgili eleştiri değil eski sevgili topiğine çevirmeniz nedeniyle kızdım sizde okuyun isim vermedim genel olarak eleştirdin.Çok şükür okuma yazmam var içiniz rahat olsun.

peki eski sevgili mevzusunun nerden geldiğini okudunuzmu ? hem hangi muhabbet sabit kalırki aynı doğrultuda laf lafı açar diye bi deyim vardır bilmem bilirmisiniz .Çevremden birini istemiyorum ddi bende matıklı olduğunu çünkü zor olduğunu söyledim.Ki gerçekten zor yaşamış biri olarak bunu söylememin nesi saçma burda vah vah başımdan bunlar bunlar geçti eski sevgilim vardı aynı sınftayz çok üzülüyorum mahfoluyorum demedim hoş bi durum olmadığını ve olablecekleri söyledm.Burası sanal bi ortam insanlarla ancak yüzelsel düşüncelerimizi paylaşabliriz eski sevgilimle yaşadığımı gelip burda anlatıcak değilim

Bu nedir ya haddinizi aşmayın isterseniz! Masumca bir aşk yaşamak istemek, sabah sevgilinin mesajıyla güne başlamak istemek, şimartılmak istemek kişiyi erkek delisi durumuna düşürüyorsa her bayan öyle o zaman. Çok çok saçma bir tabir. Herkesin aşık olmaya, aşk istemeye hakkı var. Evlisiniz diye böyle bir eksiklik hissetmiyor olabilirsiniz ama bayanların çoğu, güzeli, çirkini bu duyguları yaşamak ister. Ve sizin bu masum isteğe "erkek delisi" gibi son derece terbiyesizce bir kılıf uydurmanız, aklınızın ne kadar fesat olduğundan başka bir his uyandırmadı bende.

ha birde tarfimi merak ettim böyle bi tarifte hangi yazımda bulunmuşum

Siz bence okuduklarınızı anlamıyorsunuz.Ben sadece size değil konu sahibi ile geyik yapan herkese yazdım.Sorumu da konu sahibine sordum.Hangi eleştiri konusu size aitse sadece o kısmı alın diğerleri size ait değil.İsim vermedim genel konuşuyorum üvn okuyorsunuz ve anlamıyorsunuz pes doğrusu

tamamda genel olarak insanları eleştirmekte sizin göreviniz değil ben burda size düşüncelerimi kabul ettrmek onaylatmak zorunda değilim bana laf söyleyemezsiniz szin muhattabnz konu sahibi bana öemkirmeye hakkınız yok

canım keşke önceki sayfaları da okusaydın balıklama atlamasaydın.Arkadaş bu şekilde tabir edildiğinden bahsetmiş bende evet böyle çok konuşulursa erkek delisi ilan edilirsiniz dedim.Anlatabildim mi???(Nitekim de öyle)

Bende düşüncemi söylüyorum kabul etmezsen umrumda olur mu sanıyorsunuz anlamadım ki??? Zaten konu sahibi istediği tarz diyaloğu sizde buldu şakıdı maşallah benim gibi yazanlara cevap vermedi ki.Arkdaşı tanımıyorsun o ortalarda yok arada giriyor kafasına göre laf varsa yazıyor

niye gerildi ki şimdi ortam, konu sahibi dertliydi yardımcı olmaya çalıştık, konuştuk vs.
konu konuyu açmıştır muhabbet edilmiştir bunda ne var ki
erkek delisi olmak başkaaa, aşkı aramak başkaa...

çünkü bi bakıma düşüncelermiz benziyodu.Benimle konuşması mı rahatsız eden anlamıyorum ki ben size tek kelime etmemişken bana karşı olan sinirinizi anlamıyorum siz bnde dahil kmsey eleştirme hakkına sahip değilsiniz bu sitede herkes iyi kötü derdini paylaşıyo senn derdin çok mantıksız deyip susturalımmı herkesi zaten mantıklı dert mi olur hoppa erkek delisi zaten böyle ithamlarla ithamlandıralan birinin hayatnda biri vardır bunları yazma greği hissetmez

Ne alaka çok konuşulursa erkek delisi ilan edilirsiniz. Kıytırıktan değil harbiden üniversite okuduğunuzu yazmışsınız ama daha erkek delisi ile aşk istemek tabirleri arasındaki ayrımı yapamıyorsunuz hala. Yani öyle harbiden üniversite okumak sizi haklı çıkarmaz.

Yoruma değil konuya yorum yapınız ve karşılıklı tartışmaya girmeyiniz lütfen..

Son düzenleme:
haydaaa... boş yere 2 kişi kapsama alanı dışına çıktı, ne gerek vardı buna şimdi, bop biraz daha az fevri olsanız daha güzel paylaşım devam ederdi, arkadaşlar dertleşmiş bunda sorun yok, zaten başlık da yoruma açık, bununla ilgili konuşulmuş,
erkek arasalar zaten bulunur, ama burada ''beni sevecek, değer verecek'' birini istiyorum denmiş, ki bu da erkek delisi olmakla tamamen zıt, çünkü seçicilik var

cnm daha çok gençsin için kıpır kıpır o yüzden bu cümleleri kurduğunu farz ediyorum, içindeki dışında olmandan dolayıdır sanırım bu sözler amainan hemcinslerin haklı olarak söylediklerinde rahatsız olacaklardır. farkında olmadan haset biriymiş izlenimi veriyorsun

hayat bize her zaman istediklerimizi sunmaz, bazen birşeyin olmaması bizim için daha hayırlıdır ama biz bunu bilemeyiz cnm. tevekkül et. zamana bırak. o kişi zaten seni bulacaktır.

Bence siz biraz uyanık olun da sen çok iyisin diye ayrılan erkeklere inanmayın.
Onlar sizi sevse yanınızda olurdu, kimse sen iyisin diye ayrılmaz.
Bu sadece bir bahanedir.

Ben de böyle düşünüyorum. erkekler bahane uydurmada çoook yaratıcıdırlar uyanık ol !

ahaha 30 lu yaşlarda bunu yaşamamış ablalarınız var desem aşk nerdeeeeeee :97:

heyyy bop sonuçta burda bi konu açtık senınde yorum yapanları asagılamaya yada baska seyler söylemeye hakkın yok ve banada sonuçta burada ben bi görüs paylaştım bunu elesştrmek sana düşmez üstelik mineyede türkçeyi katletmişsin yazmışsın bundan sanane isteyen istediği gibi yazar üstelik konu burda erkek delisi olmak değil sadece güzellik ve çirkinlk üzerine actım yanı lafın gelişi çirkn dedim hoppalık mevzusuna neden bu kadar tepki gösterdiğinizide anlayamadım yaranız varkı gocunmuşsunuz erkek delili olsam burdaki yorum yapanlarada aynı seyı söylemişsiniz resmen burası kadınlar klübü erkekleri koruma klübü deil haa erkek delisi olsaydım 4 yıl beklemeden simdiye kadar bulurdum zaten ama önemli olan sevecek deger veren bırını ümit ediyor olmamki bundan sizene kaç yasındasınız sonuçta sızın zamanınzda belkı güzel aşklar vardırki ona göre konustunuz ama simdi öle deil devir değişti siz geçmşte kalmışsınız sımdı öle seyler bulmak zor die düşünüyorum yasınızın olgunlugunu hiç göstermemişsinz yazdıklarınızla resmen kendınızı küçük düşürüyosunuz burda bız arkadaslarla bı konu üzerinde konusuyoruz sonuçta bundan pay çıkarmak size düşmez lütfen terbiyesizleşmeden sayfadan ayrılın...

Yaşım 23 yaşlı değilim maalesef.Sayfadan çıkmamı siz söyleyemezsiniz ilgililer çıkardı bir süre için zaten içiniz rahat olsun.Lütfen sizde düşüncelerinizi doğru ifade edin ona buna namusuna laf getirecek hitaplarla konuşmayın.Demekki ha deyince bulunmuyor 4 yıllık bir tecrübeniz var bi de beklemeyi deneyin.Hadi size mutluluklar

Çok yakışıklı bir erkek kendisinde bulamadığı şeyleri karşısındaki kızda buluyor. Yani mesela kızın çok yetenekli olması onu etkiliyor. Çok güzel bir kız hep gözününde bulunur ve ilgi çeker. Ondan hoşlanan insan çok fazla olur. Çok yakışıklı bir erkek içinde aynısı geçerlidir. Bu yüzden çok göz önünde bulunan bir çiftin ilişkisi sağlam olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…