- 20 Şubat 2010
- 33.256
- 6.519
- 773
ben de sevmem sarışın erkekleri, esmerler hoşuma gider
ama şimdi kıvanç tatlıtuğ için de iğrenç, çirkin diyemeyiz ya hani, o anlamda örnek verdim çocuk yakışıklı derken
genelliyoruz tabi, belki kıvanç da size göre iğrençtiresmer olsun benim olsun
fazla kahve içtim bugün yahu
ewt ben gezmek tozmak için demiorum zaten hani şöyle ii biri çıksa yarı yolda bırakmıcak biri ölesini bulmak imkansız gibi bana hiç öylesi rastlamadı mesela bugune kadr iki kişiyle cıktım onlarda aynı bahaneyle ayrıldılar sen cok iisin ben kötüyüm seni üzerim gibi seyler söylediler artık karsıma bana gercekten deger veren bırı cıksın istıorum ben ne kadar istedıkçe olmuyor yalnzlıktan cok sıkıldım artık
Kıvanç tabi ki yakışıklı. Objektif olursam bir sürü sarışın yakışıklı adam var piyasada, o ayrı mesele.
Ama ben onu derken zevkime hitap etmez sarı bir erkek demek istedim.
Yakışıklı olur ama benim kalbim atmaz sarışına.
bnde 21 e girdim ama yasadıgım seylerde yuzunden pek güvenım kalmadı hep bı korkum var ya olursa benı bırakrsa dıe bı taraftan korkuyorum bı tarftanda karsıma ii bırı cıksın güveniyim istiyorum ama bakıorum cewremdekılere okadar mutlularki çok imreniyorum onlara.
kaç yaşındasın sorabilir miyim?
gezmek tozmak için dolu adam bulunur da, ''işte bu!'' diyebileceğimiz adam her zaman çıkmaz karşımıza zaten
demek ki zamanı var
ben 22 yaşındayım hayatımda hiiiç aşık olmadım, bir insanı görünce kalbim atmadı, hoşlandığım biri bile yok
bekliyorum artık, olursa olur, olmazsa da olmaz. ama kız arkadaşlarım hep merak eder, senin aşık olacağın adam kim olacak diye
bekle.. gün geliir, bulur seni
Ben de 22yim. Benden daha kötü durumda olanlar da var demek ki.
Kendi durumuma üzülüyordum aslında. 2 yıldır bomboşum. Kimseyi sevmiyorum, sevemiyorum diye.
Aşk falan yok hiç.
Ama en azından hayatımda 1 kez aşık oldum.
Senin bu pozitif düşüncenden süper enerji aldım şimdi.
İnşallah güzel bir aşk yaşarız bir gün.
hayat işte ya çok canım sıkılıyor bu konuya aslında ama tabı her ınsanın karsısına bırı cıkar erken yada geç ama karsıma kımse cıkmıyor 3 yıl fln oldu hala beklıorum
ben bugün pek bi pozitifim :)
benim gelecekte aşık olacağım adamın adı MAVİ GÖMLEK, ismi bile var
kızlarla otururken gelecekte aşık olacağımız adamın özelliklerini sayıyorduk, herkes tipini anlatırken ben ''ımm, böyle mavi gömlek giymiş... '' derkeeen, herkes gülmeye başladı ve adamın adı mavi gömlek kaldı. nam-ı diğer MG
ben bi lisede birinden hoşlandım ama çok aptalca bir şeydi, bi onu görünce heyecanlanmıştım bak, başka da olmadı hiç
gün gelecek ve biz de aşık olacağız evet evet... :)
Zaten derler ya hep pozitif düşünce ile ilgili olarak ; bir şeyi elde etmek istiyorsanız onun her ayrıntısını kafanızda canlandırmanız gerekir, net olmanız gerekir vs.
Sen çok iyi bir şey yapmışsın aslında. Gerçekten aşık olacağın adamın üstünde onu ilk gördüğün an mavi gömlek olursa hiç şaşırma. Eki Görüntüle 266812
ay bilemiyorum artık mavi gömlekli birini görünce bakıyordum dik dik, bu o mu acaba diye, fazlası zarar aslında bu kafada canlandırma olayının
iş yaşamında karşılaşırım onunla artık, okulda mavi gömlek giyen olmuyor zaten :18: :)
lacivert sen hangı ünidesin
marmara'dayım son sınıf, umarım mezun olacağım bu yıl :18:
hangı bölümdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?