Güzel kızlar neden sevgili bulamaz..ve karşılarına neden adam gibi biri çıkmaz

Kıvanç tabi ki yakışıklı. Objektif olursam bir sürü sarışın yakışıklı adam var piyasada, o ayrı mesele.
Ama ben onu derken zevkime hitap etmez sarı bir erkek demek istedim.
Yakışıklı olur ama benim kalbim atmaz sarışına.

kaç yaşındasın sorabilir miyim?

gezmek tozmak için dolu adam bulunur da, ''işte bu!'' diyebileceğimiz adam her zaman çıkmaz karşımıza zaten

demek ki zamanı var

ben 22 yaşındayım hayatımda hiiiç aşık olmadım, bir insanı görünce kalbim atmadı, hoşlandığım biri bile yok

bekliyorum artık, olursa olur, olmazsa da olmaz. ama kız arkadaşlarım hep merak eder, senin aşık olacağın adam kim olacak diye

bekle.. gün geliir, bulur seni

bnde 21 e girdim ama yasadıgım seylerde yuzunden pek güvenım kalmadı hep bı korkum var ya olursa benı bırakrsa dıe bı taraftan korkuyorum bı tarftanda karsıma ii bırı cıksın güveniyim istiyorum ama bakıorum cewremdekılere okadar mutlularki çok imreniyorum onlara.

tabi canım, sırf yakışıklı diye birine aşık olduğumuz günler ortaokulda kaldı artık :)
adam çok yakışıklıdır ama konuşmaya başlayınca batırır, diğeri ortalama bir tiptedir ama ses tonu, konuşması bilgisi ile etkiler

esmerler bana daha erkeksi geliyor. annem de sarışınları beğenir mesela, esmer sevmez hiç, ki babam da sarışın yeşil gözlü, ben de pek sevmem sarışın, ama kıvanç sanki fena değil birazcık

onlar da başta korkmuştur ama zamanla tanıdıkça sevmişlerdir, gerçi ben de sen gibi risk alamıyorum pek, ben de bi ara takmıştım kafaya aşık olamadan ölecek miyim diye ama, yok yahu, daha dur bakalım, bir anda çıkar karşına, güven problemiymiş, risk yönetimimiymiş falan kalmaz, akaaar gidersin :)

aşk böcüğü oldum bugün

Ben de 22yim. Benden daha kötü durumda olanlar da var demek ki.
Kendi durumuma üzülüyordum aslında. 2 yıldır bomboşum. Kimseyi sevmiyorum, sevemiyorum diye.
Aşk falan yok hiç.
Ama en azından hayatımda 1 kez aşık oldum.
Senin bu pozitif düşüncenden süper enerji aldım şimdi.
İnşallah güzel bir aşk yaşarız bir gün.

hayat işte ya çok canım sıkılıyor bu konuya aslında ama tabı her ınsanın karsısına bırı cıkar erken yada geç ama karsıma kımse cıkmıyor 3 yıl fln oldu hala beklıorum

ben bugün pek bi pozitifim :)

benim gelecekte aşık olacağım adamın adı MAVİ GÖMLEK, ismi bile var

kızlarla otururken gelecekte aşık olacağımız adamın özelliklerini sayıyorduk, herkes tipini anlatırken ben ''ımm, böyle mavi gömlek giymiş... '' derkeeen, herkes gülmeye başladı ve adamın adı mavi gömlek kaldı. nam-ı diğer MG

ben bi lisede birinden hoşlandım ama çok aptalca bir şeydi, bi onu görünce heyecanlanmıştım bak, başka da olmadı hiç

gün gelecek ve biz de aşık olacağız evet evet... :)

hayat işte ya çok canım sıkılıyor bu konuya aslında ama tabı her ınsanın karsısına bırı cıkar erken yada geç ama karsıma kımse cıkmıyor 3 yıl fln oldu hala beklıorum

ben 22 yıldır aşık olamamışım yahu, sırada ben varım çekilin

benim de 1 2 kişi oldu tabi ama ben yine onlara da aşık olamadığım için ayrıldım, sonra da bıraktım bu işleri, aşık olana kadar beklemedeyim :)

Zaten derler ya hep pozitif düşünce ile ilgili olarak ; bir şeyi elde etmek istiyorsanız onun her ayrıntısını kafanızda canlandırmanız gerekir, net olmanız gerekir vs.
Sen çok iyi bir şey yapmışsın aslında. Gerçekten aşık olacağın adamın üstünde onu ilk gördüğün an mavi gömlek olursa hiç şaşırma. Eki Görüntüle 266812

ay bilemiyorum artık mavi gömlekli birini görünce bakıyordum dik dik, bu o mu acaba diye, fazlası zarar aslında bu kafada canlandırma olayının

iş yaşamında karşılaşırım onunla artık, okulda mavi gömlek giyen olmuyor zaten :18: :)

mavı gömlek süpermiş :)) bama aşık olan biri çıksa bn zaten hemen baglanıorum cıktıgım kişiye bu huyumuda sevmıorum cunku cok hayal kırıklıgı yasıorum

Ahaha.. Niye zararı olsun. Ben hiçbir zarar görmedim bugüne kadar.

Ama her gördüğün mavi gömlekliye dik dik bakıyorsan orada bi durup düşünmek lazım.

Hayırlısı olsun ne diyelim. Belli olmaz nerede karşına çıkacağı.

bende uzun erkeklere bakıyorum bi renk olayım yok. konu sahibi arkadaşa bi noktada katılıyorum ama haksızlığnda erkeklerden kaynaklandığını düşünüyorum. Düzgün bi insanım ortalama bi güzelleğim var ama çevremde hoppa aynı anda bi sürü erkekle konuşan kızın hoşlandığım erkeği kpması gerçekten sinir bozucu olabliyo ki bu kız o çocuğu bi kaç gnde bıraktı benmle olsaydı uzun süreblirdi seveblirdim düzgün olgun düşünn biri olduğumu dşünüyorum ki bu sadce bana ait bi düşünce değil çevremdeki herkes böyle dşnür.Hayatıma birinin girmesini istemek bu kadr zormu anlayamıyorum hakettğimi düşünüyorum çünkü çok üzüldüm çok kırıldım beni kıran insan mutluyken gününü gün ederken ben etrafıma imrenerek bakmaktan çok sıkıldım /B]

ewet mine aynı sekılde düşünüoruz neden böle oluo anlamıorum bende kendımı kötü hissediyorum yaa

Bide böyle hayatımda birinin olmasıı dile getirdiğimdede erkek meraklası damgası direk üzerime yapışıyo sen bekleme o gelir diyolar ama ne gelen var ne giden ayran budalası gibi sadece etrafa imreniyorum.Kötü olanda önüme gele bakıyorum kim olduğu farketmez gerçekten berbat bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…