Saç Bakım Ürünleri Güzel Kokan Saçlar

bantam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
244
6
118
İstanbul
Kızlar benim saçlarım kıvırcık ve kış günleri, hafif rüzgarda bile saçlarıma çok kötü bi koku siniyor. Parfüm sıkmama rağmen sanırım kıvırcık olmasından kaynaklı koku dağılmıyor, çok rahatsız oluyorum. Ne kullanabilir napabilirim sizce?

canım duştan çıkınca parfümü nemli saçına çık ve dağıt koku o şekilde siniyo saçına ben hep öyle yapıyorum kuru saçına sıkma

belki de sana öyle geliyodur canım ya çok üstünde durma saç parfümleri var istersen onlardan kullan

canım bence saçına saç deodorantı yada parfüm sıkma alkollü ürünler sonuçta saçını kurutabilir benim önerebileceğim şey hem doğal hem saçlarını güçlendirir hemde mis gibi kokmasını sağlar ben sürekli uyguluyorum yastığım bile mis gibi kokuyo ....

kaynamakta olan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı kuru lavanta ekleyip 4-5 dk kısık ateşte kaynat süz ve kalan suyu banyoda son durulama suyu yap ..üstüne hafif durulayabilirsin ama ben durulamadan direk çıkıyorum ...çok memnunum denemende fayda var kepek sorunun fln varsa onuda çözer

çok iyiymiş bu, kokusu kalıyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…