güzel oglum az kalsın ......

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
kızlar 3 saat önce ömrüm boyunca yasamadıgım korkuyu yasadım allah kimseye yasatmasın.20 aylık olan oglum yer fıstıgı yerken agzında biriktirmiş bende farketmedim ama süreki yer hani böle bişi olmamıstı,bugun cok kötü oldu yavrum babasının cuzdanını almıs dagıtmıs bende elinden aldım dur seni babaya sölücem deyip arkamı döndum agladı ben tekrar arkamı döndüm oglum boguluyordu elim ayagıma dolandı.kurtarma metodunu ögrenmiştm tv den lazım olur die,denedim vurdum ettim yok hala elim titrio nefes alamadıkca morardı,nasıl bagırıyorum esim oan yukarda annesine cıkmıs geldi vee ben yerlerdeyim cıkarmayı basaramıyorum yada basarmısım tekrar nefes alınca içine tekrar cekiyor cıkanı elimle almadıgım için.en son esime verdigimde gözleri kaymıstı baya aklıma geldikce gözleri ölüyorum inanın.oan allahım dedim kurtar oglumu sadece bunu diyebildim fakat bu kadar uzun sürünce allah korusun umudum gitti gözlerini o halade görünce dedim allahım alma benden oglumu dedim kesin kurtaramıcaz cünki baya uzun sürdü ve sonunda bi sekilde nefes alıyo dedi esim görümcem var bekar 35 yaslarında o parmagını soktu agzına belkide ondan bilmiyorum tek hatırladıgım son hali,cok sükür allahıma yarım saat oglumu kucaklayamadım ellerim ,bacaklarım titriyordu.cok büyük bir acıydı inanın hala aglıyorum 2 saat agladım sadece sükrettim rabbime .kızlar allah kimseyi evladıyla sınamasın sadece bu kadarı bile bana neleri yasattı anlatamam,allah hepmizin bebişlerini anasına babasına bagıslasıın. ben birsey mrk ettim bu fıstık parcaları cigerine gitmişmidir nasıl anlarım .simdi uyuttum yavrumu.cocuklarınıza kızmayın sadece pişmanlık kalıo insandalütfen dikka edin yavrularınıza...anlatmak istedim sadece belki okuyupta belki vereceksede vermeyen olur cocuguna böle gereksiz seyleri cok üzgünüm cok benim yüzümden nerdeyse ......evlat baska birsey kıymetini daha cok bilecem bundan sonra

Ayy resmen yaşadım okurken. Çok grçmiş olsun. Ben bile kötü oldum seni düşünemiyorum. Yarın bir doktora götür bence. İçin rahat olsun.

çok üzücü allah korumuş yavruyu çok büyük geçmiş olsun.

Buyuk gecmis olsun.
Sadaka ver en kisa zamanda.

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.

Siz yine de bir doktora gösterin, içiniz rahat etsin.

Uzuldum ya hu.
Vicdan azabinizi anliyorum ama sonucta o sizin caninizin parcasi.
Bile isteye bos yere kizmiyorsunuz ki.
Arada kizilmasi gereken yerlerde kizilacak da elbette.

Cok gecmis olsun.
Allah buyuk dertlerden korusun.
İciniz rahat etmezse bir doktora gosterin cigerine kacmis midir bilemeyiz cunku.

Okurken hissettim resmen.Çok geçmiş olsun ben yerinizde olsam yine de bi dr a götürürdüm

Ayy resmen yaşadım okurken. Çok grçmiş olsun. Ben bile kötü oldum seni düşünemiyorum. Yarın bir doktora götür bence. İçin rahat olsun.
sagol canım ben bunu nasıl atlatacam bilmiyorum sanki gece bogulcak görmücem sanıyorum.hala aklımdan cıkmıo fakat esim tamam askım yeter dio unut dio nasıl unutim suan farklı olabilirdi hersey allahım esirgedi .diger yavrumdada kaynanama yukarı cıkmıstı büyük olanı 3 gün önce sakız cignemiş az kalsın olüodu dediler parmak sokmuslar bogazına yırtılmıstı ertesi güne kadar bagazı acıdı o da 4 yasında korkmaya basladım artık arka arkaya böle olunca .aslında esim tarafı annem tarafı cok üstüne düşüp korudugumu söylerler ama demekki okadar koruyamamısım o kadar iyi bakamamışım nasıl odu yaaa

Geçmiş olsun canim.. kuzenim o benden 1o yas büyük. ablamin oğluna çilek vermişti yavrum.9 aylikken yuttu birden takildi bogazina oyyyy... O.an geldi aklima tekrardan.. Çok üzüldüm gerçekten yavrunuzu Rabbim bagislamis size , bi lokma bisse dagitin derim ben.

büyük geçmiş olsun...bende buna benzer bir olay yaşadım bacaklarım saatlerce tutmadı...o an ölsen yeridir...bian hatırladım eskiyi fena oldum şuan..

Buyuk geçmiş olsun.
sadaka falan verin bence birine
Allah bir daha yasatmasin.
amin canım allah hiçbir annneye yasatmasın inanin cok acı bir andı o 3 veya 4 dk benden bi 10 yıl götürdü götürsünde bana ders olsun bu. nasıl görmem oglumun agzında cok oldugunu.

Canim yarın mutlaka doktora git film çektir garanti olsun neden dersen geçen aylarda bir çocuk aynı şekilde kuru fasulye kaçmış boğazına aynı senin gibi çıkarmışlar iki gün sonra çocuk birden fenalasiyor kurtaramiyorlar meğer fasulye tanesi ciğerlerine inmiş orada iltihaplanmis falan işte Allah korusun tabi anıları yaşadım gibi oldu benimde oğlum var aynı yaşlarda ama canım ihmal etme sabah mutlaka götür doktora

Geçmiş olsun.

Sadece küçük çocuklar için değil, hepimiz için geçerli bu durumlar. Ben bu kocaman halimle et yüzünden tıkandım. Babamla yemek yiyorduk, nefes alamadım, sesim de çıkmadı. Babam gördüğünde morarmaya yakındım, Allah'tan doktor, resmen üstüme uçup nefes borumu açtı bir anda. Yoksa herhalde giderdim.

O yüzden, hele ki evinizde küçük çocuk varsa, mutlaka boğulma, kanama, travma, yanık vb durumlar için lütfen ilkyardım öğrenin.

Cok gecmis olsun...

Allah korumus evladinizi , Sadaka felan verin bence
...

Ayy okurken bile kotu oldum.Biz de kardesimde yasadik aynisini sakiz durmustu bogazina mosmor olmustu.Babam ters cevirmisti ayaklarindan tutup oyle cikti ama ben bakamamistim bagirip agliyordum.Allah bagislasin yavrunuzu , Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…