Arkadaşım bilgi doğru geni yolu farklı yutak yolu dediğimiz yemek borusu farklı amaaan ya ne çabalıyorum boşver sen bildiğin gibi bil ama yargılamadan önce araştır kızcağız korkmuş zaten tabi ki doktora göüç yirsün ama içini ferah tutsun amaç o tamam ?
Birak allah askina ya agizdan giren her sey mideye gidermismis sen agzini yutak yolu saniyorsun herhalde ayrica ben bunun kitabini okumus insanim gidip arastirmayi senden ogrenecek degilim. Konu sahibinim konusunu da sabote etmek gibi bir niyetim yok ama uc yil bes yil bir yerlerde calistiniz diye o isin piri olmuyorsunuz yanlis bilgilendirme hakkiniz yok[/QUOTya
Nerde çalıştığımı ne iş yaptığımı nerden biliyorsun acaba ben ağzımı cevap vermek için de kişi bildianıyorum ama bi önce karşındakinin algısına bakıyorum o yüzden cevap vermicem
kızlar 3 saat önce ömrüm boyunca yasamadıgım korkuyu yasadım allah kimseye yasatmasın.20 aylık olan oglum yer fıstıgı yerken agzında biriktirmiş bende farketmedim ama süreki yer hani böle bişi olmamıstı,bugun cok kötü oldu yavrum babasının cuzdanını almıs dagıtmıs bende elinden aldım dur seni babaya sölücem deyip arkamı döndum agladı ben tekrar arkamı döndüm oglum boguluyordu elim ayagıma dolandı.kurtarma metodunu ögrenmiştm tv den lazım olur die,denedim vurdum ettim yok hala elim titrio nefes alamadıkca morardı,nasıl bagırıyorum esim oan yukarda annesine cıkmıs geldi vee ben yerlerdeyim cıkarmayı basaramıyorum yada basarmısım tekrar nefes alınca içine tekrar cekiyor cıkanı elimle almadıgım için.en son esime verdigimde gözleri kaymıstı baya aklıma geldikce gözleri ölüyorum inanın.oan allahım dedim kurtar oglumu sadece bunu diyebildim fakat bu kadar uzun sürünce allah korusun umudum gitti gözlerini o halade görünce dedim allahım alma benden oglumu dedim kesin kurtaramıcaz cünki baya uzun sürdü ve sonunda bi sekilde nefes alıyo dedi esim görümcem var bekar 35 yaslarında o parmagını soktu agzına belkide ondan bilmiyorum tek hatırladıgım son hali,cok sükür allahıma yarım saat oglumu kucaklayamadım ellerim ,bacaklarım titriyordu.cok büyük bir acıydı inanın hala aglıyorum 2 saat agladım sadece sükrettim rabbime .kızlar allah kimseyi evladıyla sınamasın sadece bu kadarı bile bana neleri yasattı anlatamam,allah hepmizin bebişlerini anasına babasına bagıslasıın. ben birsey mrk ettim bu fıstık parcaları cigerine gitmişmidir nasıl anlarım .simdi uyuttum yavrumu.cocuklarınıza kızmayın sadece pişmanlık kalıo insandalütfen dikka edin yavrularınıza...anlatmak istedim sadece belki okuyupta belki vereceksede vermeyen olur cocuguna böle gereksiz seyleri cok üzgünüm cok benim yüzümden nerdeyse ......evlat baska birsey kıymetini daha cok bilecem bundan sonra
cnm uyutmadan keşke bi doktora gotrseydin soluk borusunda parça kalmiş olabilir Allh korusun çok tehlikelikızlar 3 saat önce ömrüm boyunca yasamadıgım korkuyu yasadım allah kimseye yasatmasın.20 aylık olan oglum yer fıstıgı yerken agzında biriktirmiş bende farketmedim ama süreki yer hani böle bişi olmamıstı,bugun cok kötü oldu yavrum babasının cuzdanını almıs dagıtmıs bende elinden aldım dur seni babaya sölücem deyip arkamı döndum agladı ben tekrar arkamı döndüm oglum boguluyordu elim ayagıma dolandı.kurtarma metodunu ögrenmiştm tv den lazım olur die,denedim vurdum ettim yok hala elim titrio nefes alamadıkca morardı,nasıl bagırıyorum esim oan yukarda annesine cıkmıs geldi vee ben yerlerdeyim cıkarmayı basaramıyorum yada basarmısım tekrar nefes alınca içine tekrar cekiyor cıkanı elimle almadıgım için.en son esime verdigimde gözleri kaymıstı baya aklıma geldikce gözleri ölüyorum inanın.oan allahım dedim kurtar oglumu sadece bunu diyebildim fakat bu kadar uzun sürünce allah korusun umudum gitti gözlerini o halade görünce dedim allahım alma benden oglumu dedim kesin kurtaramıcaz cünki baya uzun sürdü ve sonunda bi sekilde nefes alıyo dedi esim görümcem var bekar 35 yaslarında o parmagını soktu agzına belkide ondan bilmiyorum tek hatırladıgım son hali,cok sükür allahıma yarım saat oglumu kucaklayamadım ellerim ,bacaklarım titriyordu.cok büyük bir acıydı inanın hala aglıyorum 2 saat agladım sadece sükrettim rabbime .kızlar allah kimseyi evladıyla sınamasın sadece bu kadarı bile bana neleri yasattı anlatamam,allah hepmizin bebişlerini anasına babasına bagıslasıın. ben birsey mrk ettim bu fıstık parcaları cigerine gitmişmidir nasıl anlarım .simdi uyuttum yavrumu.cocuklarınıza kızmayın sadece pişmanlık kalıo insandalütfen dikka edin yavrularınıza...anlatmak istedim sadece belki okuyupta belki vereceksede vermeyen olur cocuguna böle gereksiz seyleri cok üzgünüm cok benim yüzümden nerdeyse ......evlat baska birsey kıymetini daha cok bilecem bundan sonra
var canım var esim benle evlenirsee kurban kesecem demişti adak degil ama kan akıtacam dedi sonucta.biz evlendik hep rüyalarımda görüyorum zaten olay olmadankigece kocam arabaya beyaz hasta bi keci koymus kesecekmis vs uyandım uyudum allahım bi tabut sevmedigim biri olmus sonra biri bize tuzak kuuruo biz alt edelim derken o bizie bişi yapıo canımız cok acıo uyandım hala acıodu ve artık esime kalkıp kötü bişi olcak die aglamıstım ve aksamıona oglum boguldu.canım kesecez hep aklımızda.kurban bayramında esim hem kendine hem bana kurban almıstı dedik bayramdan 1 ay sonrada allah rızası için sükür amaclı keselim dedik bu sene kendimizi topladık anca oyuzden bu zamana kadar kesemedik.ben herzaman görüyorum ya buyuk oglumun kucagında keci yeada keci kafaları bi sekilde görüyorum.3gG.olsun benimkide2 şasında oda su zeytın parçası fln kaçırğyo nasl panik oluyorum rabbim korusun ins. Bize bağıslasın yavrularımızı. Unutulmuş adak filan yok demi cnm. Benim aklıme bu gibi drmlarda gelir..
agzında fıstıklar varken elinden esimin cüzdanını alınca oda üzüldü agladı aglarken içine nefes aldıysa içeri kactı biraz yemek borusuna biraz soluk borusuna galiba. hala aklım duracak kafayı yicem yanından ayrılmıyorum 2 yavrumunda biri 3 biri 1.5 yaslarında dün 4 yas 2 yas yazmısım panikten .aralarında 1.5 yas var tam kaynanamlar nazar dio cünki tesadüf ne zaman disarı cıkıoz ozaman aksam ya kötü düserler ya böle oluo .kızlar dua edin allahım cocuklarımı bana bagıslasın .ben ölürüm inanın allah tüm yavruları analarına bagıslasın.konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun.
hayretler içinde okudum.
verilmiş sadakanız varmış
kızlar bu tarz boğulmalar nasıl oluyor o kısmı anlamadım?
fıstık soluk borusuna mı kaçmış?
canım ben de de benzeri oldu kesinlkle geciktırmeyin. Adak etmiş eşin. Bariz rüyardada belirtılmiş... nazar içinde bi dua var cnm sabah 3 aksam 3kez okuyorsun saban okudğn aksama kadar aksam okdğun sabaha kadar koruyor.unuttuğumda bi şey olunca okumayı unuttum die kendimi suçlu hissediom.. bismillahillezi la yedürrü.... die başlıo kısa bi dua besmelesiz okunmaz. Netten bilabilirsin. Alıskanlık yap cnm.var canım var esim benle evlenirsee kurban kesecem demişti adak degil ama kan akıtacam dedi sonucta.biz evlendik hep rüyalarımda görüyorum zaten olay olmadankigece kocam arabaya beyaz hasta bi keci koymus kesecekmis vs uyandım uyudum allahım bi tabut sevmedigim biri olmus sonra biri bize tuzak kuuruo biz alt edelim derken o bizie bişi yapıo canımız cok acıo uyandım hala acıodu ve artık esime kalkıp kötü bişi olcak die aglamıstım ve aksamıona oglum boguldu.canım kesecez hep aklımızda.kurban bayramında esim hem kendine hem bana kurban almıstı dedik bayramdan 1 ay sonrada allah rızası için sükür amaclı keselim dedik bu sene kendimizi topladık anca oyuzden bu zamana kadar kesemedik.ben herzaman görüyorum ya buyuk oglumun kucagında keci yeada keci kafaları bi sekilde görüyorum.3g
ün öncede diger yavrum kaynnamlarda kosarken sakız durmus az kalsın olüyordu dediler bogazı hep yırtılmıstı parmaklamaktan allahım bana bagıslasın.allahın izniyle en kısa zamanda kesecez bu ay.cünki esim duymustu ruyamı kabullendi.kaynanamlar nazar dio ama sanırım kan akıtılması lazım kesinlikle niyet var cünki saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?