- Konu Sahibi classone35
Canim boşver takma kafana bence kendinle gurur duymalisin, kendine güvenin tam olsun.... Böyle insanlarin özgüvenini yikmasina izin verme lütfen bu dünyaya bi kere geliyoruz yarinin garantisi yok.... hic takma ben neler neler duyuyorum benim bi arkadaşim vardi kiz cirkin diye kimse arkadaş olmak istemiyordu onunla.... Kizda çok üzuluyordu bu duruma ben yardimci oldum kiza hatta bazi arkaşlardan bile tepki aliyordum niye onunla arkadaş olmuşum diye istemiyorlardi beni onun yaninda.... Dedim kiminle arkadaş kurmama kimse karişamaz, niye ben size karişiyormuyum ki kiminle arkadaş kurmaniza o yüzden herkes kendi hayatina baksin.... Bişeyde diyemediler inanki böyle insanlardan nefret ediyorum... Elbette hepimizin vardir cekemiyenleri benide çok süzerler, çok havalisin derler ama ben kimseyi takmiyorum ne derlerse, desinler kötü söz sahibinindir bunu unutma[/QU
teşekkür ederim evet haklısınız ama izin verdim konuşurken kelimeleri çıkarırken zorlanıyorum yalnışmı anlarlar v.s. çirkin diyemi nasıl bir vicdansızlıkmış çok üzüldümkeşke okızla tanışsaydık bende arkadaşı olsaydım ne üzücü
(sizede güzel olan olmayan herkesede maş. Allah kimseye sağlığına güzelliğine zeval dert vermesin banada vermesin amin.
![]()
boşver canim ben seni anliyorum yav hepimiz insaniz sizler gibi etten kemikteniz... ne diye hemcislerimiz böbürlenip dururlar anlamiş deyilim kizlar yapmayin lütfen bu dünyanin öbür tarafida var unutmayin... İnsanlarla dalga gecmektten, kirmakttan korkmuyormusunuz hiçmi Allah korkunuz yok bee biraz insan olun...
Ben o diger ardaşlarla görüşmuyorum canim mesafemi koydum.... İnsanlar o kadar deyişmiş ki, herkes mukemmelliyet peşinde... Bende cok üzuluyorum arkadaşim için o kadar çok şey yaşadiki... Amin canim aminnn Allah böyle insanlardan korusun bizleri inşallah
Son düzenleme: