güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Canim boşver takma kafana bence kendinle gurur duymalisin, kendine güvenin tam olsun.... Böyle insanlarin özgüvenini yikmasina izin verme lütfen bu dünyaya bi kere geliyoruz yarinin garantisi yok.... hic takma ben neler neler duyuyorum benim bi arkadaşim vardi kiz cirkin diye kimse arkadaş olmak istemiyordu onunla.... Kizda çok üzuluyordu bu duruma ben yardimci oldum kiza hatta bazi arkaşlardan bile tepki aliyordum niye onunla arkadaş olmuşum diye istemiyorlardi beni onun yaninda.... Dedim kiminle arkadaş kurmama kimse karişamaz, niye ben size karişiyormuyum ki kiminle arkadaş kurmaniza o yüzden herkes kendi hayatina baksin.... Bişeyde diyemediler inanki böyle insanlardan nefret ediyorum... Elbette hepimizin vardir cekemiyenleri benide çok süzerler, çok havalisin derler ama ben kimseyi takmiyorum ne derlerse, desinler kötü söz sahibinindir bunu unutma ;)[/QU

teşekkür ederim evet haklısınız ama izin verdim konuşurken kelimeleri çıkarırken zorlanıyorum yalnışmı anlarlar v.s. çirkin diyemi nasıl bir vicdansızlıkmış çok üzüldüm :( keşke okızla tanışsaydık bende arkadaşı olsaydım ne üzücü :((sizede güzel olan olmayan herkesede maş. Allah kimseye sağlığına güzelliğine zeval dert vermesin banada vermesin amin.:16:

boşver canim ben seni anliyorum yav hepimiz insaniz sizler gibi etten kemikteniz... ne diye hemcislerimiz böbürlenip dururlar anlamiş deyilim kizlar yapmayin lütfen bu dünyanin öbür tarafida var unutmayin... İnsanlarla dalga gecmektten, kirmakttan korkmuyormusunuz hiçmi Allah korkunuz yok bee biraz insan olun...

Ben o diger ardaşlarla görüşmuyorum canim mesafemi koydum.... İnsanlar o kadar deyişmiş ki, herkes mukemmelliyet peşinde... Bende cok üzuluyorum arkadaşim için o kadar çok şey yaşadiki... Amin canim aminnn Allah böyle insanlardan korusun bizleri inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşım vardı . Beraber makyaj yaparken Beyaz tenli aynanın karşına geçip ay çok beyazım derdi . Kuzenim ay anne beni niye bu kadar güzel doğurdun demişti . Diğer arkadaşım ben seyrek saçlıyım o gür her defasında seyrek saçıma gönderme yapıyor, diğer kuzenim sarı ay çok beyazım of bıktım falan . Güzellerde alışkanlıkmı ne hep iltifat bekliyorlar , eğer normal davranıyorsan aaa normal değilim bak der gibi kendi kendilerini övme durumu. Tabi bu durumdan dolayı kimseyi dışlamadım . Ama bazen itici olabiliyor . Bu başlığı açman bile itici . Yok güzelim dışlanıyorum. Hiç şık değil . Bu başlığı yazan birinin dışlanmasına şaşırmadım .

peki sizce nasıl bir başlık açmalıydım? ayrıca bu yazdıklarınızın benimle hiç alakası yok birilerine şuramı buramı övmem o ne ya ne saçma gerçekten güzel olsalardı kendilerinin oralarını buralarını övmezlerdi buna ihtiyaç duymazlardı güzel olan bütünüyle güzeldir bence yok şuram yok buram nasıl bir saçmalık onların yaptığıda sizin yazdığınızda alakasız pardon neremi övmüşüm ben?:53:

bir anda tvde,sinemalarda gösterilen amerikan gençlik filmleri geldi aklıma.
genelde orada dışlanan hep çirkin liseli kızlardı.
ve lisenin güzel amigo kızları feci popülerdi. herkes onlarla konuşmak için çabalardı. ve hala bu tarz filmler çekilmekte.
siz bunun tam tersisiniz.
bir yerde yanlış var ama o bu filmlerde değil.
sizde..

yooo okul hayatında bende öyleydim işte okumayınca oluyor bu tarz yorumlar arkadaşlarım özenirlerdi en güzel lafında beni gösterirlerdi yine övünmezdim ozaman davranışları normaldi sevilen özenilen biriydim bazı arkadaşlarım sorardı bukadar güzel popiler olmak nasıl duygu diye.cevabım asla övünerek olmazdı sahip olan herşeye Allah ve ben hep bunun bilincinde oldum alanda o verende o neyle övüneyim.okul bitti o çok sevdiğim arkadaşlarım erkek arkadaş edindi sonra herşey bitti yaşayan bilir 2-3 arkadaşım hala yanımda Allah eksik etmesin yaşadığım haksızlıkları görüp teselli edenlerde oldu

Son düzenleme:
konu sahibinin üzerine cok gidilip, hatta dalga gecildigini bile düsünüyorum.ama kadınlar gercekten hemcinslerini kıskanma potansiyelleri çok yüksektir. kız uzun boylu endamlı bir yüzü güzelse ,icten ice kıskanıp bu kıskanma yüzlerine konusmalarına yansıyabilir. cünkü etrafımda özellikle genc yaslardaki genc kızlarımızda gördügüm bir durum .bence kafana takmamaya bak. ve olabildigince alcakgönüllü ol.:34:

size hiç markette saldıran oldumu kadın bana diyorki sen neden markete geliyorsun süslü püslü git defile yap diyor kadını tanımıyorum ve ordaki herkesin yorumu kıskandı çekemedi oldu kadın dövecekti güvenlikçi kurtardı şükür kasiyerler aileme durumu böyle anlattı ve bana sustuğum için teşekkür ettiler olayı büyütmediğim için bu normalmi kendimimi övdüm sorun neydi şık olmammı?

Daha görmediğin insanlara onlar güzel değildir yorumunu yaptın . Ay pardon tek güzel sensin /: Valla kimse güzel olduğu için dışlanmaz . Ben hiç böle bişi görmedim , yapmadımda. Ama güzel olduğu için ayrıcalık beklerse , ki yapıyorlar , kendilerini öven hikayeleri var ay bıktım falanca erkek şöyle ilgilendi vs. Aynen senin ay çok güzelim dışlanıyorum . Anneme beni övme dedim ... İtici yapan unsurlar aha bunlar .

konu sahibinin üzerine cok gidilip, hatta dalga gecildigini bile düsünüyorum.ama kadınlar gercekten hemcinslerini kıskanma potansiyelleri çok yüksektir. kız uzun boylu endamlı bir yüzü güzelse ,icten ice kıskanıp bu kıskanma yüzlerine konusmalarına yansıyabilir. cünkü etrafımda özellikle genc yaslardaki genc kızlarımızda gördügüm bir durum .bence kafana takmamaya bak. ve olabildigince alcakgönüllü ol.:34:

hiç bahsetmemeyi tercih ederdim ama güzel insanlara bu tarz davrananlarda okuyor bunu yapmasınlar güzel olduğu için bir insan havalıdır kendini beğenmiştir sevgilinizle sizi ayırır bu tarz ön yargılardan vazgeçilmeli bakın yazdığım konu başlık bile- fikri bile delirtti bazı arkadaşlarımızı yazdıkları tavırları aklı başında bir insan için ne kadar abes değilmi.

size hiç markette saldıran oldumu kadın bana diyorki sen neden markete geliyorsun süslü püslü git defile yap diyor kadını tanımıyorum ve ordaki herkesin yorumu kıskandı çekemedi oldu kadın dövecekti güvenlikçi kurtardı şükür kasiyerler aileme durumu böyle anlattı ve bana sustuğum için teşekkür ettiler olayı büyütmediğim için bu normalmi kendimimi övdüm sorun neydi şık olmammı?

Ay inanmıyorum :53::53:

Daha görmediğin insanlara onlar güzel değildir yorumunu yaptın . Ay pardon tek güzel sensin /: Valla kimse güzel olduğu için dışlanmaz . Ben hiç böle bişi görmedim , yapmadımda. Ama güzel olduğu için ayrıcalık beklerse , ki yapıyorlar , kendilerini öven hikayeleri var ay bıktım falanca erkek şöyle ilgilendi vs. Aynen senin ay çok güzelim dışlanıyorum . Anneme beni övme dedim ... İtici yapan unsurlar aha bunlar .

:)) hep şunu söyledim siz daha güzelsinizdir sen bunu nasıl öyle anladın.ya arkadaşım anneme müdahale et derim tabiki karşında sürekli suratınla oranla buranla yorum yapılması övülmesi rahatsız edici bence utandırıyor kalabalık ortamda sence değilse napabilirim antipatikse okuma yazma yorma güzel canını :34:

çok teşekkür ederim bir insan için en güzel övgüdür yazdıklarınız. zaten bu tarz yorumlarda olmasa anlamaya çalışan arkadaşlarda olmasa yazamaya devam edemezdim yinede içimi döktüm daha rahat hissediyorumyiyiki varsınız hatta ağlayamıyordum bile ağladım rahatladım herkesin birşekilde faydası oldu dalga geçen ark. dışında herkesin :):16::54:

teşekkur etmene gerek yok, canim ben sadece gerçekleri söyledim... ;) buna sevindim canim insan yazdikca rahatliyor emin ol, ister karsindaki anlasin, anlamasin sonuctta, paylaşiyorsun birileriyle... Paylaşmaktta güzel bişey, insan kendini kuş gibi hafiflemiş hissediyor... herşeyi içine atmakta iyi deyil, ben eskiden herşeyi icime atar her akşam aglardim... Artik bende ögrendim paylaşabilmeyi... :)

inan yaşamadığım hiç birşeyi anlatıp vebal almam inançsız biri değilim daha neler var. antipatiğim dahada olmayım diyorum ama konuşturuyorlar işte

O zaman Allah yardımcın olsun valla ben güzel falan değilim, çok güzel arkadaşlarım var, pek böyle sorunlar yaşamadılar, belki yıldızın çok yüksektir , öyle derler ya

konuya yazılan yorumları fazla okuyamadı ama nasıl bi kadınsın merak ettim demekki çook sıradışı bi güzelsin

Her kadın kendini güzel bulur . Senin kendini bizlerden ayrılacıklı gördüğün güzel hissettiren durum ne ? Erkekler ayrıcalıklı davranır bakar ama kadınlar iltifat eder . Kıskansa bile . İşte o iltifat gelmeyince kibre düşüyorsunuz . Ve sizden daha çirkin gördüğünüz kadınların sahip olduklarını sindirmeme durumu oluyor . Mütevazi güzel havada karada makbuldur . Madem kıskanılıyorsun o zaman özgüven sahibi kadınlarla kişilikli kadınlarla dostluk kur . Kişilik sahibi olmayan kadın herşeyi kıskanır ...

:44: Üzülme demek isterdim ama üzülmekte haklısın.
Bazı hemcinslerimiz içlerinden kimide sözleriyle belli eder güzel olana kıskançlığını.
Belki başka bir tavrın hareketinlede alakalı olabilir.
Birde şansın yoktur gerçek mana da arkadaşlık kurabileceğin insanlar denk gelmemiştir.
Kimse senin makyajına ya da güzel olmana ne laf söyleme hakkına sahiptir ne de tehdit etme...
Belki fazla makyajda hafiflet demek olur bu iyi niyettir.
Hiç takma öyle arkadaş olmasın,kıskananlarda kendi düşünsün.
Sen en iyisi dış güzelliğinle ve iç güzelliği ile beraber bütünleşerek hayatını yaşa,kıskananlar zaten ne dost ne de arkadaş olur.
Sevgili ve eşlerinden kıskanırlar hangimiz kıskanmayız ki? doğal olarak
Kıskanmak ayrı ama potansiyel bir tehdit olarak görmek için farklı nedenler lazım güzel diye kimse kimseyi dışlayamaz.
Biz kadınlara şaşıyorum öyle kişiler var ki gözlem yaptığımda ayağında ki patiği ya da poponda ki donu bile kıskananlar var.
Halbu ki insan olarak verilenle nasibinle yetinip herkesin bir kısmeti,takdir edilen özellikleri var benim nasibimde bu diyerek kanaatkar olması gerekmez mi?
Güzellik,boy pos,maddi varlık kıskanmak yerine güzel ahlak ve tatlı dilleri kıskansakta bu yönlerde düzelmeye çalışsak daha iyi olur.
Geri kalan her şey gelip geçici ve yok olmaya meyilli...:34:

teşekkur etmene gerek yok, canim ben sadece gerçekleri söyledim... ;) buna sevindim canim insan yazdikca rahatliyor emin ol, ister karsindaki anlasin, anlamasin sonuctta, paylaşiyorsun birileriyle... Paylaşmaktta güzel bişey, insan kendini kuş gibi hafiflemiş hissediyor... herşeyi içine atmakta iyi deyil, ben eskiden herşeyi icime atar her akşam aglardim... Artik bende ögrendim paylaşabilmeyi... :)

ben yinede ısrarla teş.ediyorum size.:)işte bende onu istedim yoksa farkındayım böyle bir konu açmak cesaret işi keşke önceden araştırsaymışım başlığı ona göre seçerdim ama bu ilk günüm yeniyim bilmiyorum bazı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum şuanda kadınlar kulübünü ayrıca tük. yalamakta yalnış geliyor artık açtık konu başlığını yapacak birşey yok daha sevimli bir konu başlığı bulsaydım önyargılar az olurdu hayırlısı:)

Her kadın kendini güzel bulur . Senin kendini bizlerden ayrılacıklı gördüğün güzel hissettiren durum ne ? Erkekler ayrıcalıklı davranır bakar ama kadınlar iltifat eder . Kıskansa bile . İşte o iltifat gelmeyince kibre düşüyorsunuz . Ve sizden daha çirkin gördüğünüz kadınların sahip olduklarını sindirmeme durumu oluyor . Mütevazi güzel havada karada makbuldur . Madem kıskanılıyorsun o zaman özgüven sahibi kadınlarla kişilikli kadınlarla dostluk kur . Kişilik sahibi olmayan kadın herşeyi kıskanır ...

Allah kalbime zerre kibir vermesin hayırlısıyla sağlıkla.

lisede çok güzel bi arkadaşımız vardı (bu arada söylemek hoş olmasa da bende güzel bi kadınım:)) kız ahu gibi bi güzeldi girdiği her ortamda farkedilirdi sınıfta bi grup kız bu kıza acayip gıcık oluyorlardı geçerken omuz atmalar , laf atmalar v.s (sebepsiz yere) hatta bu sebepsiz sataşmalar bi gün saç başa kavgayla son buldu maalesef birbirini çekemeyen hem cinslerimiz var ama onun dışında kompleksiz kıskançlık nedir bilmeyen kadınlarda var dolayısıyla tamamen yalnız kalmak dışlanmak diyee bişey olamaz oo çok güzel arkadşımızın sevmeyeni kadar seveni de çoktu. acaba sen fazla mı havalısın güzelliğnden dolayı kendini çok mu kasıyorsun

:44: Üzülme demek isterdim ama üzülmekte haklısın.
Bazı hemcinslerimiz içlerinden kimide sözleriyle belli eder güzel olana kıskançlığını.
Belki başka bir tavrın hareketinlede alakalı olabilir.
Birde şansın yoktur gerçek mana da arkadaşlık kurabileceğin insanlar denk gelmemiştir.
Kimse senin makyajına ya da güzel olmana ne laf söyleme hakkına sahiptir ne de tehdit etme...
Belki fazla makyajda hafiflet demek olur bu iyi niyettir.
Hiç takma öyle arkadaş olmasın,kıskananlarda kendi düşünsün.
Sen en iyisi dış güzelliğinle ve iç güzelliği ile beraber bütünleşerek hayatını yaşa,kıskananlar zaten ne dost ne de arkadaş olur.
Sevgili ve eşlerinden kıskanırlar hangimiz kıskanmayız ki? doğal olarak
Kıskanmak ayrı ama potansiyel bir tehdit olarak görmek için farklı nedenler lazım güzel diye kimse kimseyi dışlayamaz.
Biz kadınlara şaşıyorum öyle kişiler var ki gözlem yaptığımda ayağında ki patiği ya da poponda ki donu bile kıskananlar var.
Halbu ki insan olarak verilenle nasibinle yetinip herkesin bir kısmeti,takdir edilen özellikleri var benim nasibimde bu diyerek kanaatkar olması gerekmez mi?
Güzellik,boy pos,maddi varlık kıskanmak yerine güzel ahlak ve tatlı dilleri kıskansakta bu yönlerde düzelmeye çalışsak daha iyi olur.
Geri kalan her şey gelip geçici ve yok olmaya meyilli...:34:

haklısınız çok doğru yazdıklarınıza katılıyorum karşımıza hep böyle insanlar çıkar inş. zaten kimse palyaço gibi boyanmaz göz kalemim ve rujum ikisini çıkarken kullanırım tehdit vari şiddete kadar giden şeylerdi yaşananlar herkesin eksik tarafı var. ben güzel gördüğüm insanlara bakarım ama kıskanmam zarar vermekde istemem güzel gelen şeye bakarım makyaj tarzına bazen parfümü çok hoşuma giden biri olduğunda gider sorarım tanımasamda. bana soranlar olduğunda güzel cevaplarım çekemezliğe gerek yok Allah herkese güzellik vermiş zaten insanlık daha önemli sağlam kişilikde

Back
X