bence çok güzel gözüküyorsunuzHerkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..
Gercekten mı bana niye hıc oyle gelmiyorbence çok güzel gözüküyorsunuz
Çok enteresan burda çirkinim konusu açan tüm kadınlar güzel çıkıyorHerkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..
Cok tesekkur ederım guzel yorumunuz ıcınDürüstçe söyleyeceğim ne kadar güzel ve tatlı bir kadınsınız. Sizin eski konularınızı biliyorum, hak etmeyen erkeklere kendinizi bu kadar ezdirdiğinize göre gerçekten dış görünüşünüzde bir tuhaflık olmalı diye düşünmüştüm. Oysa baya şaşırdım şu an. Böyle bir kadın kendini niye erkeklere bağımlı hisseder ki? Çok beğenmiyorsanız burnunuzu yaptırın ama bence yüzünüz de burnunuz da gayet güzel. Kimseye laf ettirmeyin kendiniz hakkında. Özgüvenli olun. Siz kendinizi nasıl görürseniz dışarısı da öyle görür.
Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..
Tesekkur ederım ama fotograf da var bır gariplik gıbıMakyaj yok ve gayet hoş bir kadınsıniz. Dert mi arıyorsunuz nedir
Cok sagolunSize öyle gelmiş. Güzelsiniz
Hangı pozu versem de aynı benVesikalık çekinir gibi durmuşsunuz. Çirkin değilsiniz sadece poz vermeyi bilmiyorsunuz
kendinize postit alin aynaya buzdolabına kendizi öven şeyler yazın ben guzelim ben güclüyüm. aynaya bakarak devamlı söyleyin. siz bence çok güzel gözükuyorsunuz kendinizinde buna inanmasi lazimGercekten mı bana niye hıc oyle gelmiyorcok tesekkur ederım yınede
Evet gozumde bır sıkıntı var goz doktoruna da gıtmıstım bır sey yok dedıBence guzelsiniz, burunda ilk bakista dikkat ceken bir sey yok. Sadece goz yapiniz biraz cokük galiba. Onu da makyajla vurgulayabilirsiniz.
O kadar küçümsemeyin bu poz işinHangı pozu versem de aynı ben
Burnumu ılerde dusunuyorm yaptırmayı cok sagolun degerlı yorumunuz ıcınValla gamzeli falan gayet hoş kadınsınız. Burnunuzu yaptırmak istiyorsanız yaptırın ama o da çok göze batmıyor. Size sadece şunu söyleyebilirim, güzellik dediğimiz şey aura aslında. Ben kendimi pek güzel bulmam, ama zekiyimdir, problem çözme becerim yüksektir, çok adaletliyimdir. Girdiğim ortamlarda da bu özelliklerimle öne çıkarım. Şimdi evliyim ama bekarken her girdiğim ortamda muhakkak birilerinin ilgisini çekerdim. Siz güzelliklerinizin farkına varın, kendinize değer verin. Ben şeye çok inanırım, "ben her şeyin en iyisine layığım" inancını taşır ve ona göre yaşarsanız hayat size verebileceği en güzel şeyi veriyor.
O kadar küçümsemeyin bu poz işinBen sizin gibi çekinsem kaşımın biri yukarıda biri aşağıda çıkıyor. ağzımda bir tarafa yamuluyor mesela. asla o şekilde foto çekinmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?