Güzel olmamak

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik

Son düzenleme:
Valla gamzeli falan gayet hoş kadınsınız. Burnunuzu yaptırmak istiyorsanız yaptırın ama o da çok göze batmıyor. Size sadece şunu söyleyebilirim, güzellik dediğimiz şey aura aslında. Ben kendimi pek güzel bulmam, ama zekiyimdir, problem çözme becerim yüksektir, çok adaletliyimdir. Girdiğim ortamlarda da bu özelliklerimle öne çıkarım. Şimdi evliyim ama bekarken her girdiğim ortamda muhakkak birilerinin ilgisini çekerdim. Siz güzelliklerinizin farkına varın, kendinize değer verin. Ben şeye çok inanırım, "ben her şeyin en iyisine layığım" inancını taşır ve ona göre yaşarsanız hayat size verebileceği en güzel şeyi veriyor.

bence çok güzel gözüküyorsunuz

Dürüstçe söyleyeceğim ne kadar güzel ve tatlı bir kadınsınız. Sizin eski konularınızı biliyorum, hak etmeyen erkeklere kendinizi bu kadar ezdirdiğinize göre gerçekten dış görünüşünüzde bir tuhaflık olmalı diye düşünmüştüm. Oysa baya şaşırdım şu an. Böyle bir kadın kendini niye erkeklere bağımlı hisseder ki? Çok beğenmiyorsanız burnunuzu yaptırın ama bence yüzünüz de burnunuz da gayet güzel. Kimseye laf ettirmeyin kendiniz hakkında. Özgüvenli olun. Siz kendinizi nasıl görürseniz dışarısı da öyle görür.

Çok enteresan burda çirkinim konusu açan tüm kadınlar güzel çıkıyor ben kesinlikle çok güzel değilim ama insanlar beni çok hoş bulur bence bu enerjimizle alakalı her zaman gülümsemek ve kendinden emin yürümek bi de saçlarınıza havalı fönler çekebilirsiniz enerjinizi kesinlikle yükseltir

Cok tesekkur ederım guzel yorumunuz ıcın

Vesikalık çekinir gibi durmuşsunuz. Çirkin değilsiniz sadece poz vermeyi bilmiyorsunuz

Gercekten mı bana niye hıc oyle gelmiyor cok tesekkur ederım yınede
kendinize postit alin aynaya buzdolabına kendizi öven şeyler yazın ben guzelim ben güclüyüm. aynaya bakarak devamlı söyleyin. siz bence çok güzel gözükuyorsunuz kendinizinde buna inanmasi lazim

Burnumu ılerde dusunuyorm yaptırmayı cok sagolun degerlı yorumunuz ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…