- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.581
- 548
O ayı sevgilinden ayrıl, senin aklına bunları sokan o. Eminim kendi kuru patlıcana benziyor.Herkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..
Bence ozbenlik calismalaru yapmalisiniz. Kendinizi kabul etmelisiniz ilk once ki, baskalarinu kendinizden ustun gormeyin. Guzellik konusuna gelince bana gelince harika gozukuyorsunuz dogalsiniz ve sizi on plana cikaran da bu burnunu dudaklarini yaptiran insanlar fabrikadan cikmis gibi geliyor bana ben estetikten hoslanmiyorum. Herkesi oldugu gibi kabul etmemiz gerektigi ve dayatilan guzellik anlayisinin bozulmasini temenni ediyorum. Kendinizle barisin cunku bu dunyadaki en onemli sey sensinHerkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik
O kadar morlaım bozuktu kı guldurunuz benıO ayı sevgilinden ayrıl, senin aklına bunları sokan o. Eminim kendi kuru patlıcana benziyor.
Dıkkate alacagım tavsiyelerinizı tesekkur ederımBence de çok hoş kadınsınız. Doğru makyajla biraz gözleri kaldırırsanız hoş olur. Bir de sanki kahkül kestirseniz size yakışırmış gibi geldi. Arkadaşlara katılıyorum, bir yerde kendinize güveninizi kaybetmişsiniz. Çok güzel bir kadın olduğunuzu kendinize hergün söyleyin. Fotoğraflara bakmayın, herkes fotojenik olmayabiliyor. Siz kendi doğal güzelliğinize önce kendiniz hayran olun. Gerisi gelir zaten..
Aynen.benimde bir gözüm kısık, bir kaşım yukarıda çıkıyor.O kadar küçümsemeyin bu poz işinBen sizin gibi çekinsem kaşımın biri yukarıda biri aşağıda çıkıyor. ağzımda bir tarafa yamuluyor mesela. asla o şekilde foto çekinmem
Kendimi görünce tövbe bismillah oluyorumAynen.benimde bir gözüm kısık, bir kaşım yukarıda çıkıyor.konu sahibi benden daha fotojenik çıkmış
Onu da at.O kadar morlaım bozuktu kı guldurunuz benıevet oda cok ıyı diyemem ama benden daha ıyı ama yanı bence
Allah askina bir mahsuru yoksa fotosunu atsana bana sana söz objektij yorum yapacağım ikiniz içindeO kadar morlaım bozuktu kı guldurunuz benıevet oda cok ıyı diyemem ama benden daha ıyı ama yanı bence
Ayna karşısında kırmızı mini bir elbise ile popo dışarda poz verin. Squat yapmasanız da yaptığınız düşünülsün. Ya da böyle başka tarafa bakın. 1000 takipçili hesapların 10 pozundan 9 u böyle.Hangı pozu versem de aynı ben
Gayet hoş bir kadınsınız neden bu özgüvensizlikHerkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik
At hele atBen de istiyorum
Senin foto gelmemis ama.Ayna karşısında kırmızı mini bir elbise ile popo dışarda poz verin. Squat yapmasanız da yaptığınız düşünülsün. Ya da böyle başka tarafa bakın. 1000 takipçili hesapların 10 pozundan 9 u böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?