Güzel olmamak

O ayı sevgilinden ayrıl, senin aklına bunları sokan o. Eminim kendi kuru patlıcana benziyor.

Bence de çok hoş kadınsınız. Doğru makyajla biraz gözleri kaldırırsanız hoş olur. Bir de sanki kahkül kestirseniz size yakışırmış gibi geldi. Arkadaşlara katılıyorum, bir yerde kendinize güveninizi kaybetmişsiniz. Çok güzel bir kadın olduğunuzu kendinize hergün söyleyin. Fotoğraflara bakmayın, herkes fotojenik olmayabiliyor. Siz kendi doğal güzelliğinize önce kendiniz hayran olun. Gerisi gelir zaten..

Bence ozbenlik calismalaru yapmalisiniz. Kendinizi kabul etmelisiniz ilk once ki, baskalarinu kendinizden ustun gormeyin. Guzellik konusuna gelince bana gelince harika gozukuyorsunuz dogalsiniz ve sizi on plana cikaran da bu burnunu dudaklarini yaptiran insanlar fabrikadan cikmis gibi geliyor bana ben estetikten hoslanmiyorum. Herkesi oldugu gibi kabul etmemiz gerektigi ve dayatilan guzellik anlayisinin bozulmasini temenni ediyorum. Kendinizle barisin cunku bu dunyadaki en onemli sey sensin

Dıkkate alacagım tavsiyelerinizı tesekkur ederım

O kadar küçümsemeyin bu poz işin Ben sizin gibi çekinsem kaşımın biri yukarıda biri aşağıda çıkıyor. ağzımda bir tarafa yamuluyor mesela. asla o şekilde foto çekinmem
Aynen.benimde bir gözüm kısık, bir kaşım yukarıda çıkıyor.konu sahibi benden daha fotojenik çıkmış

Cok güzel bir hanimsiniz,lütfen kendinize gelin sizin yerinizde olmak isteyen binlerce bayanlar vardir Rabbimizin size verdigi güzellige sükretmeyi bilin yoksa elinizdeki nimetlerdende olursunuz .

sadece makyaj ve güzel kıyafetle süpe r olursunuz. çirkin değilsiniz

Gayet hos duruyorsun, estetige ihtiyacin oldugunu dusunmesem de, illa burun diyorsan sakin ola ki fazla oynattirma. Ama tavsiyem, estetik vs degil, arada profesyonel cilt bakimina git, cikinca kendini kralice gibi hissediyor insan :)

Gayet hoş bir kadınsınız neden bu özgüvensizlik
Siz o sosyal medyadaki tipleri boşverin hepsi aynı makinadan çıkmış gibi birbirine benziyor minnacık estetik diye bağıran burun basur gibi dudaklar kemik olmayan elmacık kemikler

Gayet karakteristik bir yüzünüz var ayol sağlıklıysanız gerisi boş.

Gülüşünüz çok güzel.
Bir de güzel olmakla fotojenik olmak çok farklı şeyler.
Ben normalde kendimi güzel bulurken fotolara baktığımda "ulan beni gören insan ne şanssız ya" diye düşünürüm

Farklı pozlar deneyebilirsiniz

Senin foto gelmemis ama.

resimdeki sizseniz abartılacak burun büyüklüğünüz yok. saç yapımı gıyınış yeterli olur zaten sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…