- 20 Haziran 2020
- 70
- 54
- 18
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Bu meziyetler neler bunu geliştirmenin bi yolu yok mu ben yalnız ölmek istemiorum artik isim var okulum bitti dünyada yalnız olmak çok canımı yakıyor kendimden utanarak yazıyorum en yakınlarımı bile kıskanır oldumÇünkü güzel olmak bir insanı etkilemek, bir ilişkiyi başlatmak, başlayan ilişkiyi sürdürebilmek için yeter sebep değil. Başka meziyetler de gerekiyor.
Sosyalleşiyor musunuz? İş yerinden arkadaşlarınızla ya da başka mecralarda başka insanlarla? İlişki yaşayabilmenin iki yolu var; ya sosyal bir insan olacaksınız ki birileriyle tanışabilin ya da birilerinde (komşu teyzeler falan) sizi birileriyle tanıştırmalarını isteyeceksiniz.Bu meziyetler neler bunu geliştirmenin bi yolu yok mu ben yalnız ölmek istemiorum artik isim var okulum bitti dünyada yalnız olmak çok canımı yakıyor kendimden utanarak yazıyorum en yakınlarımı bile kıskanır oldum
Tövbe estağfirullah beni tarif etmiş adfghjCevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Bu zamana kadar takilmazdim ama zaman geçtikçe canımı yakmaya başladı elimde olmadan herkesin sevgilsini evliliğini kıskanıyorum hiç nasip olmadi karşılıklı aşkTövbe estağfirullah beni tarif etmiş adfghj
dünyada yalnız olmak çok canımı yakıyor kendimden utanarak yazıyorum
Bulamıyorum asla yok çıkmıyor kimse ....Cogu erkek biz kadınlardan cok görselliği dikkat ediyor, bu bi gercek. Ama bence güzelliğine sadece ilgisini cekersin, bağlanmak karakterle olur. Belki bu konuda kendini geliştirmen lazim, bunuda en iyi sen bilirsin.
Online dating yaptigim dönem bana da çok güzelsin, dudaklar silikon mu falan diye soranlar oldu. Şimdi bu kafada bi adam dis görünüşe dikkat etse ne olur etmese ne olur? Sana abla tavsiyesi, hem dış hem iç görünüşe iltifat edeni ara bul. Ha bana sorarsan daha erken senin için, eğlencene bak, o esnada biri denk gelirse ne ala.
beklentini azalt, seceneklerin artsin/Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?