- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Ne zaman nereye kadar etrafı izleyecem ömür boyu yalnız mi kalcam bu şekilde mutlu değilim ben artik hayatımda çiçek almadım artik Hepsi kafama takılmaya başladı bu zamana kadar hep sabreetim ama elde var sıfır sevgilsini aldatan her türlü kötülüğü yapan arkadaşlarım hepsi mutlu hepsi evleniyorBak ne güzel kadın mışsın Allah seni koruyor belki itten köpekten bir de öyle düşün
Onrumde boyle polyannacilik gormedimBak ne güzel kadın mışsın Allah seni koruyor belki itten köpekten bir de öyle düşün
Hicbirsey dışardan göründüğü gibi değil emin ol buna.dusmanimin dahi bosanmasini kötü olmasını istemem Allah korusun ama bir kaç seneye çoğunun boşandığı haberinde alirsin.Ne zaman nereye kadar etrafı izleyecem ömür boyu yalnız mi kalcam bu şekilde mutlu değilim ben artik hayatımda çiçek almadım artik Hepsi kafama takılmaya başladı bu zamana kadar hep sabreetim ama elde var sıfır sevgilsini aldatan her türlü kötülüğü yapan arkadaşlarım hepsi mutlu hepsi evleniyor
Haklisiniz ama ayni zamanda kadin ne kadar guzelse cogu erkek bana bakmaz, yok zengin bakar vs vs diyerek de uzak durabiliyor. Tanismaya bile daha cekingen oluyorlarKaderiniz güzel olsun inşallah.
Ya da sosyal medya :)Sosyalleşiyor musunuz? İş yerinden arkadaşlarınızla ya da başka mecralarda başka insanlarla? İlişki yaşayabilmenin iki yolu var; ya sosyal bir insan olacaksınız ki birileriyle tanışabilin ya da birilerinde (komşu teyzeler falan) sizi birileriyle tanıştırmalarını isteyeceksiniz.
Güzellikle ilişki kurmanın pek ilgisi yok yalnızCevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Sınavımız demekki30 yaşındayım bende karşılıklı aşk yaşamadım. Önceleri sıkılmazdım artık sıkıldım yalnızlıktan . Ne olacak bilmiyorum.
Doğru nasip olmayınca olmuyor en son güzel diye beğenip gelen adamda yüksek lisans yapma hayalimi sacma bulunca bu hallerde yalnız kaldıkSevilmek için güzellik pek yeterli olmuyor :)
www.kalpkalbekarsi.comPeki sevgili bulmak için somut adımlar neler olmalı instagramda mesela nasıl arayayim
Sevilmek icin her seyi yapacak hale geldim sevgilisi olanlar kıymetini bilin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?