Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

Güzellik bir yere kadar ilgi çeker ama bir yerden sonra yetmez. Burada mevzu güzellik değil, yaşadığınız yer küçükmüş. Yeterince sosyalleşmezseniz birileri ile tanışmamız kolay değil. Tanışmazsanız da aralarından birini seçemezsiniz. Bol bol sosyal etkinliklere katılın, kız arkadaş grubu edinin onlarla takılın. Önce enerjiniz değişsin sonrası gelir.

Güzellik göreceli bir kavram..Kadere kısmete inanıp Allah'a teslimiyet çok önemli.. Yaşınız çok küçük yanlış düşünceler içindesiniz.37 de evlendim 39 da anne oldum çok mutluyum Allah geç ama güç olmayan sevgi saygı aşk dolu birliktelik nasip etsin
Ha bu arada eşimle zorunlu şehir degistirdigim zaman karşılaştım Instagram'da bulduk birbirimizi bir baktım ki aynı sehirdeyiz hayat mucizelerle dolu

Ne istediğinizi bilin,
istediğiniz ile yaptıklarınız birbiri ile uyumlu olsun,
Duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin
Bir de o kişi olunca zaten anlıyorsunuz

Bak ne güzel kadın mışsın Allah seni koruyor belki itten köpekten bir de öyle düşün
Ne zaman nereye kadar etrafı izleyecem ömür boyu yalnız mi kalcam bu şekilde mutlu değilim ben artik hayatımda çiçek almadım artik Hepsi kafama takılmaya başladı bu zamana kadar hep sabreetim ama elde var sıfır sevgilsini aldatan her türlü kötülüğü yapan arkadaşlarım hepsi mutlu hepsi evleniyor

Hicbirsey dışardan göründüğü gibi değil emin ol buna.dusmanimin dahi bosanmasini kötü olmasını istemem Allah korusun ama bir kaç seneye çoğunun boşandığı haberinde alirsin.

Doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı. Bu da kader kısmet. Arkadaşın iki metrelik abisinin Başkale’de 1.90lık eşini bulması en iyi örnek siz gayret edin. Yazmışlar zaten sosyal olun, arkadaş canlısı olun, bakımı falan aksatmayın… hazır olun açık olun. kısmette olan gelir mutlaka

Fazla güzel sayılmam
Ama genel olarak ilgi duyulan biri oldum
Ve bunu yüzüme de söylüyorlardı.
“Çok güzel değilsin ama ilgi duyuyorum vs “ diye
Sebebi ne bende bilmiyorum
Genel olarak umursamaz olmak ve çok kafaya takmamak bence

Ya da sosyal medya :)

Güzellikle ilişki kurmanın pek ilgisi yok yalnız

Kimisi kader der ,kimisi başka başka şeyler adı ne olursa olsun 37 yaşımdayım bende anlamadım

Peki sevgili bulmak için somut adımlar neler olmalı instagramda mesela nasıl arayayim
Sevilmek icin her seyi yapacak hale geldim sevgilisi olanlar kıymetini bilin lütfen

Peki sevgili bulmak için somut adımlar neler olmalı instagramda mesela nasıl arayayim
Sevilmek icin her seyi yapacak hale geldim sevgilisi olanlar kıymetini bilin lütfen
www.kalpkalbekarsi.com arkadaşım iyi misiniz siz, instagramdan sevgili mi bulunur.. Bir kursa tiyatroya gidin bari. Ne bileyim toplu ulaşım kullanıyorsanız etraftakileri süzün daha iyi sonuç alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…