- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.653
- 798
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Kesinlikle bunları yaparken gezer tozrken biseler gelisirDaha 25 yasindasiniz ya, en en enn guzel zamanlar. Offf rock festivalleri, geziler, deli gibi eglenmeler, icmeler zamaniydi benim icin. Zamanin kiymetini bilin, her seyi yasayin, gorun, deneyimleyin derim ben. Bunlari yaparken elbet karsiniza biri cikar.
Sosyal birimisiniz bize neler yaparsınız anlatın farklı kişilerin olduğu ortamlara giremisiniz yeni birileriyle tanışmak gerekCevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Konuyla alakasız ama merak ettimÖmrün en güzel zamanlarındasın...
Kendini geliştirmek, dil öğrenmek, gezmek, spor yapmak, okumak ve onlarca aktivite için en güzel zamanlar, hayatı kaçırma
İlişkiler, evlilikler nasip işidir biraz aramayla ya da güzellikle bulunmaz. 25 yaşındayken hiç boş zamanım yoktu, ev borcu ödemek için çalışıyordum, kitap kulübüm, sporum, dans kursum vardı. Hayatını şekillendireceğin zamanlardasın, kendi hayatını kur önce yalnızlığı sonra düşün derim. Birazda karşı cinsle iletişimde olman gerek, evden işe yaşıyorsan karşına yeni birileri çıkma ihtimali azalır.
Böyle demekle bulamazsın ki zaten. Pozitif olumlama yap. Senin olan seni bulacak zaten.Bulamıyorum asla yok çıkmıyor kimse ....
Kıskanma sonra nazardan başlarına gelmeyen kalmaz insanların. Çevreni değiştir.Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Benim evim, 23 yaşında aldım. Bu arada o senelere muhasebe kursu, gece ek iş olarak dikiş dikmek gibi faaliyetlerde sıkıştı. Çok çalıştım ama gönlümce yaşadım. Aralıksız kitap okudum hala okuyorum yıllardır, kütüphane hayalimi de gerçekleştirdim, sokak hayvanları için 20 yıldır çalışıyorum. Eskisi gibi enerjim kalmadı tabi, 20 li yaşlarda insan ne yapsa yorulmuyor, kan deli akıyor. O yaşlar insanın kendine yatırım yapması gereken zamanlar, evlenip sekteye uğratmamalı. Sevgilim vardı o yaşlarda ama evlenmeyi zerre düşünmedim, zaman çok hızlı gidiyor gençliği iyi değerlendirmek lazımKonuyla alakasız ama merak ettimev borcu kimindi ve sizi takdir ettim on parmakta on marifet taksit ode kursa git .çalış bravo
Bende 25 yaşındayım benşmde hiç sevgilim olmadı ama nerede konusu açılsa '' nasıl yaağğğğğ şaka mısığğn '' cevabını alıyorumBu zamana kadar takilmazdim ama zaman geçtikçe canımı yakmaya başladı elimde olmadan herkesin sevgilsini evliliğini kıskanıyorum hiç nasip olmadi karşılıklı aşk
Arkadaşlar söylemiş zaten güzelseniz illa ki ilgi cekersiniz ilk etkilesim icin bu bir avantaj tabi ki. Ancak sosyal yasantiniz ve kisiliginizden bahsetmiyorsunuz bunlar iliski kurmada cok daha onemli oluyor
Sosyalim diyemiyorum yasadigin şehirde cok küçük spor salonu dışında imkan bulamadim spor salonlarıda erkeklerle ayri günlerde oluyor zaten bu şehirdeArkadaşlar söylemiş zaten güzelseniz illa ki ilgi cekersiniz ilk etkilesim icin bu bir avantaj tabi ki. Ancak sosyal yasantiniz ve kisiliginizden bahsetmiyorsunuz bunlar iliski kurmada cok daha onemli oluyor.
İnan tek derdim suan evlenmek niyetinde bu konuyu açmadım bu zamana kadar hep sabrettim öyle böyle derken geçti zaman ama artık kendimi kötü hissediyorum bi insana hiç mi nasip olmaz sevilmek sinirlerimi bozuyor artik bu durum birde arakadaş aile ortamındada herkes erkek bulma erkek kapma yarışına girince yalnızlığın soğuk yüzüyle bas basa kaldımBende 25 yaşındayım benşmde hiç sevgilim olmadı ama nerede konusu açılsa '' nasıl yaağğğğğ şaka mısığğn '' cevabını alıyorumTek farkımız ben özenmiyorum çocukkende, ergenkende, üniversitede ve şuanda düşüncem hep aynıydı evlenmeyeceğim demiyorum ama evlenmek daha istemiyorum muhtemelen 30 u rahat bulur benim evlilik derdim bu gidişle de öyle olacak Ama hak veriyorum size tabi ki insan evlilikten ziyade böyle beraber vakit geçirebileceği seni anlayacak yanında olacak birini arıyor bu ayrı tabi :) Ama çevremde bir tane mutlu evliliğin olmadığını görmekte beni üzdüğü gibi korkutuyorda ben sürekli seyahat etmeyi seven sosyal biriyim karşıma da bunun tam tersi kişiler çıkıyor
Şunu net söyleyebilirim evlenecem diye tutturan kuzen ve arkadaşlarımın kimisi boşanma aşamasında kimi de boşanamıyor mutsuzluğuyla devam ediyor. Sebebi şu hiçbir zaman hayırlısını dilemediler o onu kıskandığı ve evde kalma korkusu olduğu için 2 aylık tanıdığı çocukla evlendi sonuç malum. Diğerleri de kendisine hiç saygısı olmayan ama kıskanıldığı için hoşuna giden üstüne evlilik baskısından dolayı evlendiği için şuan kayınvalidesine hizmetçilik yapıyor. Yani işin özü üzülme hayırlısını dile zamanı değildir zorla yapılan evliliğin iyi tarafı olmuyor gerçekten. Tabi ki istemek hakkın ama sevildiğini mutlaka hisset özellikle başta saygısı olsun. Ben saygı olmazsa ömür boyu bekar kalayım daha iyi derim hep.İnan tek derdim suan evlenmek niyetinde bu konuyu açmadım bu zamana kadar hep sabrettim öyle böyle derken geçti zaman ama artık kendimi kötü hissediyorum bi insana hiç mi nasip olmaz sevilmek sinirlerimi bozuyor artik bu durum birde arakadaş aile ortamındada herkes erkek bulma erkek kapma yarışına girince yalnızlığın soğuk yüzüyle bas basa kaldım
Toplum baskısı veya toplum hayatları izledikce kendini eksik bulma. Sen kendini sevmek zorundasın baska caren yok ! Kendini severek ve gelistirerek enerjin yükselmeli ki dışarıdaki kimyana uygunlar sana çekilsin. Can aydoğmuş ruh eşi kitabını önereyim. Iyi gelebilir. Ritüeler heyecanlandirabilir senide. Niyet et ve dua et bırak. Negatifte niye de takılı kalırsan direnç oluşturup meseleyi büyütürsün. Senin kadersel planina göre belki de 27 yasinda biriyle tanisacaksim bilemezsin. Bilemeyiz. Meskuliyet şart. O sevgili edinenler erkenciler evlilikte 2 yılda mahfoluyorlar. Salla onları...!İnan tek derdim suan evlenmek niyetinde bu konuyu açmadım bu zamana kadar hep sabrettim öyle böyle derken geçti zaman ama artık kendimi kötü hissediyorum bi insana hiç mi nasip olmaz sevilmek sinirlerimi bozuyor artik bu durum birde arakadaş aile ortamındada herkes erkek bulma erkek kapma yarışına girince yalnızlığın soğuk yüzüyle bas basa kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?