Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

Güzel bir kadın yalnız kalmaz kendi istemiyorsa.
Talep fazla oluyor bir kere ve bunlarin içinde her türlü tip oluyor. Buyuk cogunluğu da karakterinizle o kadar da ilgilenmiyor olacak.
Deneyerek buluyorsun, tabi her önüne geleni deneme ama öyle oturup kimseyle flort bile etmeden doğru adam gelsin ve doğru adamla bir ilişkiye başlayayim diye bir şey yok bence.

Kesinlikle bunları yaparken gezer tozrken biseler gelisir

Sosyal birimisiniz bize neler yaparsınız anlatın farklı kişilerin olduğu ortamlara giremisiniz yeni birileriyle tanışmak gerek

Konuyla alakasız ama merak ettim ev borcu kimindi ve sizi takdir ettim on parmakta on marifet taksit ode kursa git .çalış bravo

Kıskanma sonra nazardan başlarına gelmeyen kalmaz insanların. Çevreni değiştir.

Konuyla alakasız ama merak ettim ev borcu kimindi ve sizi takdir ettim on parmakta on marifet taksit ode kursa git .çalış bravo
Benim evim, 23 yaşında aldım. Bu arada o senelere muhasebe kursu, gece ek iş olarak dikiş dikmek gibi faaliyetlerde sıkıştı. Çok çalıştım ama gönlümce yaşadım. Aralıksız kitap okudum hala okuyorum yıllardır, kütüphane hayalimi de gerçekleştirdim, sokak hayvanları için 20 yıldır çalışıyorum. Eskisi gibi enerjim kalmadı tabi, 20 li yaşlarda insan ne yapsa yorulmuyor, kan deli akıyor. O yaşlar insanın kendine yatırım yapması gereken zamanlar, evlenip sekteye uğratmamalı. Sevgilim vardı o yaşlarda ama evlenmeyi zerre düşünmedim, zaman çok hızlı gidiyor gençliği iyi değerlendirmek lazım

Arkadaşlar söylemiş zaten güzelseniz illa ki ilgi cekersiniz ilk etkilesim icin bu bir avantaj tabi ki. Ancak sosyal yasantiniz ve kisiliginizden bahsetmiyorsunuz bunlar iliski kurmada cok daha onemli oluyor.

Bu zamana kadar takilmazdim ama zaman geçtikçe canımı yakmaya başladı elimde olmadan herkesin sevgilsini evliliğini kıskanıyorum hiç nasip olmadi karşılıklı aşk
Bende 25 yaşındayım benşmde hiç sevgilim olmadı ama nerede konusu açılsa '' nasıl yaağğğğğ şaka mısığğn '' cevabını alıyorum Tek farkımız ben özenmiyorum çocukkende, ergenkende, üniversitede ve şuanda düşüncem hep aynıydı evlenmeyeceğim demiyorum ama evlenmek daha istemiyorum muhtemelen 30 u rahat bulur benim evlilik derdim bu gidişle de öyle olacak Ama hak veriyorum size tabi ki insan evlilikten ziyade böyle beraber vakit geçirebileceği seni anlayacak yanında olacak birini arıyor bu ayrı tabi :) Ama çevremde bir tane mutlu evliliğin olmadığını görmekte beni üzdüğü gibi korkutuyorda ben sürekli seyahat etmeyi seven sosyal biriyim karşıma da bunun tam tersi kişiler çıkıyor

Arkadaşlar söylemiş zaten güzelseniz illa ki ilgi cekersiniz ilk etkilesim icin bu bir avantaj tabi ki. Ancak sosyal yasantiniz ve kisiliginizden bahsetmiyorsunuz bunlar iliski kurmada cok daha onemli oluyor

Arkadaşlar söylemiş zaten güzelseniz illa ki ilgi cekersiniz ilk etkilesim icin bu bir avantaj tabi ki. Ancak sosyal yasantiniz ve kisiliginizden bahsetmiyorsunuz bunlar iliski kurmada cok daha onemli oluyor.
Sosyalim diyemiyorum yasadigin şehirde cok küçük spor salonu dışında imkan bulamadim spor salonlarıda erkeklerle ayri günlerde oluyor zaten bu şehirde

İnan tek derdim suan evlenmek niyetinde bu konuyu açmadım bu zamana kadar hep sabrettim öyle böyle derken geçti zaman ama artık kendimi kötü hissediyorum bi insana hiç mi nasip olmaz sevilmek sinirlerimi bozuyor artik bu durum birde arakadaş aile ortamındada herkes erkek bulma erkek kapma yarışına girince yalnızlığın soğuk yüzüyle bas basa kaldım

Şunu net söyleyebilirim evlenecem diye tutturan kuzen ve arkadaşlarımın kimisi boşanma aşamasında kimi de boşanamıyor mutsuzluğuyla devam ediyor. Sebebi şu hiçbir zaman hayırlısını dilemediler o onu kıskandığı ve evde kalma korkusu olduğu için 2 aylık tanıdığı çocukla evlendi sonuç malum. Diğerleri de kendisine hiç saygısı olmayan ama kıskanıldığı için hoşuna giden üstüne evlilik baskısından dolayı evlendiği için şuan kayınvalidesine hizmetçilik yapıyor. Yani işin özü üzülme hayırlısını dile zamanı değildir zorla yapılan evliliğin iyi tarafı olmuyor gerçekten. Tabi ki istemek hakkın ama sevildiğini mutlaka hisset özellikle başta saygısı olsun. Ben saygı olmazsa ömür boyu bekar kalayım daha iyi derim hep.

Toplum baskısı veya toplum hayatları izledikce kendini eksik bulma. Sen kendini sevmek zorundasın baska caren yok ! Kendini severek ve gelistirerek enerjin yükselmeli ki dışarıdaki kimyana uygunlar sana çekilsin. Can aydoğmuş ruh eşi kitabını önereyim. Iyi gelebilir. Ritüeler heyecanlandirabilir senide. Niyet et ve dua et bırak. Negatifte niye de takılı kalırsan direnç oluşturup meseleyi büyütürsün. Senin kadersel planina göre belki de 27 yasinda biriyle tanisacaksim bilemezsin. Bilemeyiz. Meskuliyet şart. O sevgili edinenler erkenciler evlilikte 2 yılda mahfoluyorlar. Salla onları...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…