- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Galiba okuduğunu anlama sorunun var güzelim ama sevgilim olmuyor diyor herkesde örnek veriyor sadece o işler güzellikle olmuyor diye ins. Anlamışsındır artık güzellikle olsaydı bazı şeyler güzel kadınlar aldatılmazdı meselaCanim ne alakası var ? Yanlış anlamışsın arkadaşı.senin şiko hâlinle bile beğenilmenin konu sahibine nasıl bir faydası var ? Buradaki mesaj ne yani ? Kadın güzelim ulen senin gibi şişkolar bile buluyor ben neden bulamıyorum dememiş ki.sırf güzelim diye benimle olmalılar da demiyor.o konuda sıkıntı yok en azından diyor.başka ne gerekiyor kendimi geliştireyim, onu yapayım diyor.okuduğunu anlamayıp, bir de ukala ukala kapak yaptığını sanmak da.... bu arada benim attığım mesajı da anlamamışsın.kitap okuyun lütfen.
Kadının derdi var.ne çare bulabilirim de ilişkim olsun diyor ? Tamam güzellikle alakası yok ama ne yapabilir arkadaş ? Bakın ben güzel değilim ama beğeniliyorum demenin ne faydası var onu anlayamıyorum.herşeyin güzellik olmadığını o da biliyordur ki.laf arasında söylemiş sadece.o konu sorun değil diye.güzelim illa bu yüzden sevgilim olmalı demiyor ki.yetmiyor belli ama başka ne lâzım diyor zaten.Galiba okuduğunu anlama sorunun var güzelim ama sevgilim olmuyor diyor herkesde örnek veriyor sadece o işler güzellikle olmuyor diye ins. Anlamışsındır artık güzellikle olsaydı bazı şeyler güzel kadınlar aldatılmazdı meselakitap okumayı sevmiyorum sen oku benim yerimede pek işe yaramamıs ama sen okumaya devam et
Ya bu yaydığınız enerji ile alakalı mesela belliki flörtöz değilsiniz. Her tanıştığım erkekte ilk beklentin evlilik olmasın biraz gezin tozun. Güler yüzlü olun ama hep bir sınırın olsun. Hemen tanışmada karşı tarafa evlilik olmazsa olmaz modunda olmayın.Zorlamayıp hayatıma odaklandım meslek edindim atandım sonuç dahaçok yalnız kaldım... cevrede yaşlı vs birini bulursam öyle bi mantık evliliği yapmayı çare buldum
Sedaydin56 . Benimde hiç sevgilim , sevenim olmadı.Aynı yaşlardayız.Özelden mesajlaşabiliriz istersen seninle.Dertleşebiliriz.Birbirimize tavsiyeler veririz.Özel mesaj kısmını açabilir misinBulamıyorum asla yok çıkmıyor kimse ....
Arkadaşlar kendinizi bu psikolojiye sokmayın. Yaydığınız enerji düşüyor. Pozitif olun gülümseyin hoş sohbet olun, mutlaka birileri çıkacak. Herşey gönlünüzce olsun.Sedaydin56 . Benimde hiç sevgilim , sevenim olmadı.Aynı yaşlardayız.Özelden mesajlaşabiliriz istersen seninle.Dertleşebiliriz.Birbirimize tavsiyeler veririz.Özel mesaj kısmını açabilir misin
Erkeğin kanı ısındıysa kariyer falan bakmıyor pek. O kadınların kriterleri genelde.Hanımlar güzellik, kariyer v.b şeylerle olmayan bir bakışla ya da tatlı bir çift söz ile hiç ummadığınız bir zamanda ilişki başlatabilir. Kendinizi dış dünyaya kapatmayın. Bol bol mavi boncuk dağıtın.
Bence de.Erkeğin kanı ısındıysa kariyer falan bakmıyor pek. O kadınların kriterleri genelde.
Yakın erkek arkadaşlarım var. Onların ağzından anlatıyorum. Erkeklerin çoğu özgüvensiz canlılar. Güzel kadınları ağacın üst taraflarındaki ulaşılmaz elmalar gibi görenleri çoğunlukta. Ayrıca bir kısmı da kıskançlık duygusu ile baş edemeyeceğini düşündüğü için uzak durur. Ayrıca daha yaşınız 25. Odak noktanızı değiştirin. Kendinizle ilgilenin. Gezin tozun eğlenin. Işığınız parlasın
Maddi durumu yerinde olanların güvendikleri şey tipleri değil zatenBenim de erkek arkadaslarim var. Tipi ortalama olsa da işi gucu maddi durumu iyi olanlari gayet ozguvenli, kendine göre cok daha guzel kadinlarla da birlikte olabiliyorlar.Ulaşilmaz gorenler istenmeyeceklerinin farkinda olanlar.
Maddi durumu yerinde olanların güvendikleri şey tipleri değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?