Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

Vallahi güzel olduğumu söyleyen pek çıkmadı.En azindan durup dururken kimse ne güzelsin diyerek metiyeler yagdirmadi.
Seviseni,aşik olanı yahut bir birlikteliği olani kıskanmak gibi bir duyguyu hiç tatmadım.
34 olmama karşın 40-41 diyenlerin surusune bereket..
Anneme göre zaten evde kaldım.
Buna rağmen ben bile 3-4 kez birileriyle duygusal bir çekim yaşamadım.
Demek ki güzel olmak da dert
Ayrıca fazla takmamak lazım.

Galiba okuduğunu anlama sorunun var güzelim ama sevgilim olmuyor diyor herkesde örnek veriyor sadece o işler güzellikle olmuyor diye ins. Anlamışsındır artık güzellikle olsaydı bazı şeyler güzel kadınlar aldatılmazdı mesela kitap okumayı sevmiyorum sen oku benim yerimede pek işe yaramamıs ama sen okumaya devam et

Kadının derdi var.ne çare bulabilirim de ilişkim olsun diyor ? Tamam güzellikle alakası yok ama ne yapabilir arkadaş ? Bakın ben güzel değilim ama beğeniliyorum demenin ne faydası var onu anlayamıyorum.herşeyin güzellik olmadığını o da biliyordur ki.laf arasında söylemiş sadece.o konu sorun değil diye.güzelim illa bu yüzden sevgilim olmalı demiyor ki.yetmiyor belli ama başka ne lâzım diyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorlamayıp hayatıma odaklandım meslek edindim atandım sonuç dahaçok yalnız kaldım... cevrede yaşlı vs birini bulursam öyle bi mantık evliliği yapmayı çare buldum
Ya bu yaydığınız enerji ile alakalı mesela belliki flörtöz değilsiniz. Her tanıştığım erkekte ilk beklentin evlilik olmasın biraz gezin tozun. Güler yüzlü olun ama hep bir sınırın olsun. Hemen tanışmada karşı tarafa evlilik olmazsa olmaz modunda olmayın.
Zamanında çok kişi ile konuştum şimdi adlarını bile hatırlamıyorum. Hatta aynı aynda 3 kişi ile bile konusuyordum sayelerinde erkekleri iyi tanıdım bir gözümü baktım mı anlarım huyunu suyunu.

Hanımlar güzellik, kariyer v.b şeylerle olmayan bir bakışla ya da tatlı bir çift söz ile hiç ummadığınız bir zamanda ilişki başlatabilir. Kendinizi dış dünyaya kapatmayın. Bol bol mavi boncuk dağıtın.

Sedaydin56 . Benimde hiç sevgilim , sevenim olmadı.Aynı yaşlardayız.Özelden mesajlaşabiliriz istersen seninle.Dertleşebiliriz.Birbirimize tavsiyeler veririz.Özel mesaj kısmını açabilir misin
Arkadaşlar kendinizi bu psikolojiye sokmayın. Yaydığınız enerji düşüyor. Pozitif olun gülümseyin hoş sohbet olun, mutlaka birileri çıkacak. Herşey gönlünüzce olsun.

Bence karşınızdaki kişiyle kafaların ve beklentilerin uyuşması lazım gerisi lafı güzaf. Mesela erkek arkadaşlarım bazen flört ettikleri kızları gösteriyor çok güzel bulduklarını iddia ettikleri kişiler bana güzel gelmiyor. Ya da bazen çok düz, hatta kültürsüz diyebileceğim kişilere tapan birileri olabiliyor. Erkeklerin öyle çok ince zevkleri falan olduğunu düşünmüyorum ben. Bir bütün olarak göze hoş gelseniz kafi. Kadınlar çok takıntılı mesela. Yok dudağım bir milim daha büyük olsaydı, yok burun ucum daha kalkık olsaydı..bu detayların ilişkilere bir tesiri yok. Biraz karşı tarafla ilgilendiğini işve cilve yoluyla gösterip şen şakrak muhabbet etseniz yeter. Çoğu erkek seviyor böyle şeyleri. Ha bazen hayatındaki kadın buz gibi olup yine de çok seven erkekler de var ama işte beklenti uyuşması dediğim kısım bu. O erkek bunu seviyor demek ki. Zaten bir insana herkes ayılıp bayılamaz istersen cilve küpü ol, güzellik abidesi ol. Bir tanıdığım vardı kız güzeldi baya çevresinde de tanınırdı, ayrıcalık görürdü, ölür biterdi bazıları. Ama kız sevgilisi tarafından aldatıldı yıllarca o adamı takıntı yaptı falcı falcı gezdi falan. Dengine düşmek önemli.

Erkeğin kanı ısındıysa kariyer falan bakmıyor pek. O kadınların kriterleri genelde.

Guzellik tek basina uzaktan etkileyicidir. Yakinina gelinde herhangi bir sey sizi o cok guzel insandan bir anda buz gibi sogutabilir. Bunun uzerine cok ornek verilebilir ama en basitinden simdiye kadar hic kimseyle iliski yasamamis olmaniz eger kendi tercihiniz degil de birini bulamamis olmaksa, muhtemelen insanlari bir sekilde itiyorsunuz. Duzgun bir sohbete girememek ya da surdurememek sebeplerin basinda gelebilir.

Herkes yazmis ama dogru yazmis. 25 yasindasiniz daha. Cok genc. Gezin tozun hayatin tadini cikarin. Kucuk bir sehirdeyseniz karsiniza insan cikmamasi dogal. Zamanla o da olur. Hem cok hevesli olmayin, bu sefer de ilk pas verene gonlunuzu kaptirirsiniz, nereye gidecegi belli olmaz. BDVde yazilanlara bakin, farkedersiniz.

Yakın erkek arkadaşlarım var. Onların ağzından anlatıyorum. Erkeklerin çoğu özgüvensiz canlılar. Güzel kadınları ağacın üst taraflarındaki ulaşılmaz elmalar gibi görenleri çoğunlukta. Ayrıca bir kısmı da kıskançlık duygusu ile baş edemeyeceğini düşündüğü için uzak durur. Ayrıca daha yaşınız 25. Odak noktanızı değiştirin. Kendinizle ilgilenin. Gezin tozun eğlenin. Işığınız parlasın

Benim de erkek arkadaslarim var. Tipi ortalama olsa da işi gucu maddi durumu iyi olanlari gayet ozguvenli, kendine göre cok daha guzel kadinlarla da birlikte olabiliyorlar. Ulaşilmaz gorenler istenmeyeceklerinin farkinda olanlar.

Benim de erkek arkadaslarim var. Tipi ortalama olsa da işi gucu maddi durumu iyi olanlari gayet ozguvenli, kendine göre cok daha guzel kadinlarla da birlikte olabiliyorlar. Ulaşilmaz gorenler istenmeyeceklerinin farkinda olanlar.
Maddi durumu yerinde olanların güvendikleri şey tipleri değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…