- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
Kendine zorla çiçek mi aldiracaksin? Çiçekle ömür geçmiyor. Ben seni anlıyorum da bu yakınmak ile olacak bir şey değil. Varsa nasibinde olur. Evlilik kaderdir. Yani bir insanın karşına çıkması tamamen kader. Seçmek iradene bağlı sadece. O yüzden düşünmekle olmaz. Dua edin. Hayırlısını isteyinNe zaman nereye kadar etrafı izleyecem ömür boyu yalnız mi kalcam bu şekilde mutlu değilim ben artik hayatımda çiçek almadım artik Hepsi kafama takılmaya başladı bu zamana kadar hep sabreetim ama elde var sıfır sevgilsini aldatan her türlü kötülüğü yapan arkadaşlarım hepsi mutlu hepsi evleniyor
25 yaşinda evde kalan arkadaşım ideal evlilik yaşı fikrinizi merak ettim.25 oldum atanmayı bekledim sabrettim yine bi sey yok biktim herkesin ilişkisi var beni karşı cins kimse sevmedi kimse hediyelere boğacak kadar değer vermedi her gun çiçek alan arkadaslairm var 5 yıllık sevgilisini maddi manevi kullanıp daha iyisini bulup anında bırakan arkadaşım benden daha mutlu hep sabreetim bekledim sonuç evde kaldım
Yani , "bir ilişki yaşamak için güzel olmak neden yetmiyor " mu diyorsunuz? Çok sakat bir düşünce.Cevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Ne alaka allah aşkına? Aldatılma korkusu sadece güzel kadınlarda mı olur? Hani aşk sevgi diye bişey var ya, tipe bakmıyor o. Dünyanın en çirkin kadını dünya güzeli, en çirkin adamı dünya yakışıklısı olur aşkla bakan gözde. Ne demiş Aşık Veysel; güzelliğin on par’etmez, bu bendeki aşk olmasa.bide güzel kızların yanında hep yakışıklı olmayan erkekler var. bunun sebebi aldatılma korkusu mu
Bende aynı dertten yanıyorum.Nasıl böyle sosyal, iletişime açık olabiliyorsunuz? Tavsiye verebilirmisiniz bana? Bana dışardan çok ciddi, iletişime kapalı duruyorsun derler hep.Hiç flörtüm olmadı ayrıca.Bu ketumluktan vazgeçmek istiyorum artık.Sevgililerimi nerde nasıl bulduğumu şöyle bir düşündüm, sonuç olarak sosyalleşmeniz lazım
Birini dershanede buldum, birini bisiklet turunda, öbürüyle festivalde tanıştım, bir diğeriyle bowling turnuvasında. Otobüste tanıştığım da var, tatildeki tekne turunda tavladığım da. Kocamla da ortak hobimiz sayesinde tanıştık.
Bunun tavsiyesi verilmez ki. Nasıl verilir? Aktif olacaksınız işte. İşten, okuldan çıkıp tv/pc başına geçeceğinize bisikletinizi, pateninizi kapıp bir kulübe katılacaksınız, yaz aylarında üç beş artırıp tatile gideceksiniz (genç ve bekarların takıldığı yerler bellidir). Akşamları iki kadeh içmeye çıkacaksınız, hobi edineceksiniz(nakış falan olmasınBende aynı dertten yanıyorum.Nasıl böyle sosyal, iletişime açık olabiliyorsunuz? Tavsiye verebilirmisiniz bana? Bana dışardan çok ciddi, iletişime kapalı duruyorsun derler hep.Hiç flörtüm olmadı ayrıca.Bu ketumluktan vazgeçmek istiyorum artık.
Bunun tavsiyesi verilmez ki. Nasıl verilir? Aktif olacaksınız işte. İşten, okuldan çıkıp tv/pc başına geçeceğinize bisikletinizi, pateninizi kapıp bir kulübe katılacaksınız, yaz aylarında üç beş artırıp tatile gideceksiniz (genç ve bekarların takıldığı yerler bellidir). Akşamları iki kadeh içmeye çıkacaksınız, hobi edineceksiniz(nakış falan olmasın). Öyle yani...
Bence meziyet falan gerekmiyor tamamen kısmet.ne çirkin ne kısa boylu ne aptal insanların jareketli aşk hayatları oluyor.ne meziyeti ?. Bu konu bence kişinin kendinde suç aramayacağı tek konu dünyada.Çünkü güzel olmak bir insanı etkilemek, bir ilişkiyi başlatmak, başlayan ilişkiyi sürdürebilmek için yeter sebep değil. Başka meziyetler de gerekiyor.
He sevişiyorlar bir de o çirkinler biliyor musun?Bence meziyet falan gerekmiyor tamamen kısmet.ne çirkin ne kısa boylu ne aptal insanların jareketli aşk hayatları oluyor.ne meziyeti ?. Bu konu bence kişinin kendinde suç aramayacağı tek konu dünyada.
Gerçekten dertlere derman bir yorum yapmışsınız.bu mesajın konu sahibine faydası nedir sinir bozmaktan başka? Kızcağız çevremdeki çirkin veya kilolu kadınların bile ilişkisi var dememiş ki.sadece güzel olduğum için sevgilim olmalı da dememiş ki.kız elim yüzüm düzgün en azından o konuda sıkıntım yok geri kalan sorun ne demek istemiş.bazı üye arkadaşlar gerçekten okuduğunu anlamıyor.birkaç kişi daha bu tarz birşey yazmış.bir adam gibi okuyun.Eşimi tavladığimda güzel değildim daha doğrusu çok şişmandım oda gayet yakışıklı benden de ufak bir bebeydi yani herşey güzellik değil bacımşu bikaç seneye kadar hep kiloluydum ama hiç beğenilmemek gibi sorunlar yaşamadim
Yeterli demiyor arkadaş da zaten.inatla okuduğunu anlamayan herkese yazacağım.en azından tipim konusunda sorun yok ama diğer ne konuda sorun var acaba diye yazıyor arkadaş.hani sadece o sorunu eleyelim de yorum yapaım diye.Sevilmek için güzellik pek yeterli olmuyor :)
Öyle demiyor yavrucuğum.en azından o konudan gol yemedim, başka ne lazim bileyim diyor.bu şekilde anlamak için ne yiyip ne içiyorsunuz çok merak ediyorum.Yani , "bir ilişki yaşamak için güzel olmak neden yetmiyor " mu diyorsunuz? Çok sakat bir düşünce.
Sana cevap yazardimda bi baktim yazan kim dedim amannGerçekten dertlere derman bir yorum yapmışsınız.bu mesajın konu sahibine faydası nedir sinir bozmaktan başka? Kızcağız çevremdeki çirkin veya kilolu kadınların bile ilişkisi var dememiş ki.sadece güzel olduğum için sevgilim olmalı da dememiş ki.kız elim yüzüm düzgün en azından o konuda sıkıntım yok geri kalan sorun ne demek istemiş.bazı üye arkadaşlar gerçekten okuduğunu anlamıyor.birkaç kişi daha bu tarz birşey yazmış.bir adam gibi okuyun.
Bune hırsaa artik gelip konuyu hortlatip alıntılayıp değişik değişik yorumlar yazıyor biz cevap verincede biz banlaniyoruzHe sevişiyorlar bir de o çirkinler biliyor musun?
Günde 5 kişiyle yatıyorum len ben.senin gibi 10 senedir aynı kocayla ifare etmiyorum.Sana cevap yazardimda bi baktim yazan kim dedim amannbide yeterince banlandım bu ara işine bak tecavüzü bile kıskanan üyecik sen beğenilmiyorsan bu benim sorunum değil
Canim ne alakası var ? Yanlış anlamışsın arkadaşı.senin şiko hâlinle bile beğenilmenin konu sahibine nasıl bir faydası var ? Buradaki mesaj ne yani ? Kadın güzelim ulen senin gibi şişkolar bile buluyor ben neden bulamıyorum dememiş ki.sırf güzelim diye benimle olmalılar da demiyor.o konuda sıkıntı yok en azından diyor.başka ne gerekiyor kendimi geliştireyim, onu yapayım diyor.okuduğunu anlamayıp, bir de ukala ukala kapak yaptığını sanmak da.... bu arada benim attığım mesajı da anlamamışsın.kitap okuyun lütfen.Sana cevap yazardimda bi baktim yazan kim dedim amannbide yeterince banlandım bu ara işine bak tecavüzü bile kıskanan üyecik sen beğenilmiyorsan bu benim sorunum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?