Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

tobe ya gelip disciye isini ogretsin madem yaw inadina haber verecek olsanda veresin gelmez yeminle.. catlasin oturdugu yerde

Poff
Bakın siz evlenmişsiniz boşanmışsınız hatta boşandıktan sonra 3 sene daha ara ara denemişsiniz anca salmışsınız. Yani bir şeyler hissetmişsiniz, yaşanmışlıklar var ee ondan sonra salmışsiniz
Konu sahibi hiç yaşamadım diyor bunu istemesi çok coook normal sizin gibi salamaması da çok normal

e tamam da zorlayınca olmuyor ki bu işler omu anlatmaya çalışıyorum

Cook üzücü hiç sevilmemek

Zorlamayıp hayatıma odaklandım meslek edindim atandım sonuç dahaçok yalnız kaldım... cevrede yaşlı vs birini bulursam öyle bi mantık evliliği yapmayı çare buldum

daha 25 sin sakın oyle bisi düşünme

bende acele ettim 25 yaşında 38 yaşında biriyle mantık evliliği yaptım sonuç hüsran 6 yıl sonra 60 yaşında hissederek boşandım

seni anlıyorum çevrenden ozeniyorsun ama o arkadaşlarının gelecegini bilemeyiz ki

34 yaşındayım 25 yaşımdaki hayata bakışım isteklerim o kadar farklı ki

25 oldum atanmayı bekledim sabrettim yine bi sey yok biktim herkesin ilişkisi var beni karşı cins kimse sevmedi kimse hediyelere boğacak kadar değer vermedi her gun çiçek alan arkadaslairm var 5 yıllık sevgilisini maddi manevi kullanıp daha iyisini bulup anında bırakan arkadaşım benden daha mutlu hep sabreetim bekledim sonuç evde kaldım

ay kaç kere yazacağız evde kalma deyimini bir bıraksın şu kadınlar ya.evde kaldım diyen erkek var mı?25 yaşında kadınlar daha yeni üniversiteden mezun oluyorlar hazırlık okuyup 1 sene de okulu uzattılarsa ne evde kalması?siz dramadan besleniyorsunuz.yok yaşlı adamla mantık evliliği yapabilirim yazmışsınız.sanki 40 a geldiniz de yumurtlama sorununuz oldu da olabilir diyelim size.40 yaşındaki kadına bile demem denginle evlen derim bu arada.hayata pozitif bakmadığınızdan erkeklere itici geliyor olabilir misiniz acaba?objektif değerlendirin bir kendinizi.belki sohbetiniz yoktur sempatikliğiniz hiç yoktur şaka yapmayı bilmiyorsunuzdur.güzellik tek görece değildir.öyle olsa orta güzellikte ya da çirkin denilecek kadınlar evlenmezdi ama hepsi evli çoğu çocuklu

Seninle aynıyız cnm.Acaba bu forumu kendimmi açtım diyorum

Banada sorarlardı yok mu biri falan filan diye.
Kendimi eksikmiş gibi hissettirirlerdi. Çok sinir olurdum. Benim durumum sizinki gibi ileri değildi ama yani öyle kıskanmazdım kimseyi. Onun var benim niye yok diye.
Hayırlısı der geçerdim. Güzel mesleğimde var, kendimide çekici ve hoş hatun olarak görürdüm.
çok içten dua ettiğimi bilirim ama çünkü artık o sevilmeyi istemek midir nedir.
Sonra Rabbim karşıma eşimi çıkardı. Çok şükür ki.
Yeri, zamanı vardır bilemeyiz. O duamdan yaklaşık 4 ay sonraydı sanırım. Sonra iş evliliğe kadar geldi. :)).
Darısı eğer hayırlı ise başınıza diyorum.

Çok zor kafanıza göre birini bulmanız

Aynı şeyleri yaşıyoruz ama gözlemlerim sonucunda güzellik bir yere kadar idare ediyor. Sosyallik ve kıpır kıpır bir insan olmak karşı cinsi etkileyen şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…