- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
En sonuncusu, ayrı evlerde olsak da aynı anda uyku için yatağa girelim istiyordu. Fazla hayalperestti. Genelde romantik olsun isteriz ama dozu kaçırınca çok sıkıcı oluyor hatta komik. Saat 23 civarı uyuyordu, ben de 2'den önce uyumam. Trip atardı ben 23'te yatmıyorum diyebi akşam dişçiye gittim, çıkarken de söyledim buna. Operasyon tahminimden uzun sürdü iki saat falan kaldım ben o koltukta. Bir sürü şey yaptık tedavi adına. Tabii bu esnada telefon çantada sessizde, bu beş altı mesaj atıp iki kez aramış. Çıktığımda yazdım, vay efendim olay çıkardı. Neymiş 2 saat dişçi mi olurmuş. Ben çıkıştım tabii buna, sana şu an ödeme fişinin resmini atarım ama ilk ve son kez olur çünkü beni buna mecbur bırakanla işim olmaz dedim. Bi geri adım attı, yok ben sadece merak ettim çok özledim ondan falan dedi. He he yani. Gerçekten çok itici oluyor böyle şeyler.
kadınlarımızda acayip bir evli olma ilişkide olma takıntısı var
ben boşandım 3 sene oldu saçma salak insanlar çıktı karşıma baktim olmuyor amaennnnn deyip saldım yalnızım mutluyum
bir ara bende çok takıntı yapmıştım ama o aralar hayatımın her alanında mutsuzdum
şimdi iş değiştirdim başka bir şehire taşındım vs vs daha iyiyim olursa olur olmazsa olmaz moddayim kimseye de tahammülüm kalmadı zaten
Poff
Bakın siz evlenmişsiniz boşanmışsınız hatta boşandıktan sonra 3 sene daha ara ara denemişsiniz anca salmışsınız. Yani bir şeyler hissetmişsiniz, yaşanmışlıklar var ee ondan sonra salmışsiniz
Konu sahibi hiç yaşamadım diyor bunu istemesi çok coook normal sizin gibi salamaması da çok normal
Zorlamayıp hayatıma odaklandım meslek edindim atandım sonuç dahaçok yalnız kaldım... cevrede yaşlı vs birini bulursam öyle bi mantık evliliği yapmayı çare buldume tamam da zorlayınca olmuyor ki bu işler omu anlatmaya çalışıyorum
Cook üzücü hiç sevilmemekPoff
Bakın siz evlenmişsiniz boşanmışsınız hatta boşandıktan sonra 3 sene daha ara ara denemişsiniz anca salmışsınız. Yani bir şeyler hissetmişsiniz, yaşanmışlıklar var ee ondan sonra salmışsiniz
Konu sahibi hiç yaşamadım diyor bunu istemesi çok coook normal sizin gibi salamaması da çok normal
Zorlamayıp hayatıma odaklandım meslek edindim atandım sonuç dahaçok yalnız kaldım... cevrede yaşlı vs birini bulursam öyle bi mantık evliliği yapmayı çare buldum
25 oldum atanmayı bekledim sabrettim yine bi sey yok biktim herkesin ilişkisi var beni karşı cins kimse sevmedi kimse hediyelere boğacak kadar değer vermedi her gun çiçek alan arkadaslairm var 5 yıllık sevgilisini maddi manevi kullanıp daha iyisini bulup anında bırakan arkadaşım benden daha mutlu hep sabreetim bekledim sonuç evde kaldımdaha 25 sin sakın oyle bisi düşünme
bende acele ettim 25 yaşında 38 yaşında biriyle mantık evliliği yaptım sonuç hüsran 6 yıl sonra 60 yaşında hissederek boşandım
seni anlıyorum çevrenden ozeniyorsun ama o arkadaşlarının gelecegini bilemeyiz ki
34 yaşındayım 25 yaşımdaki hayata bakışım isteklerim o kadar farklı ki
Biriyle sevgili olup nişanlanmak dünyanın en zor en imkânsiz eylemi geliyor artık bana umudum kalmadiÇirkinim ve yalnızım tavsiyelerinizi bekliyorum.
ay kaç kere yazacağız evde kalma deyimini bir bıraksın şu kadınlar ya.evde kaldım diyen erkek var mı?25 yaşında kadınlar daha yeni üniversiteden mezun oluyorlar hazırlık okuyup 1 sene de okulu uzattılarsa ne evde kalması?siz dramadan besleniyorsunuz.yok yaşlı adamla mantık evliliği yapabilirim yazmışsınız.sanki 40 a geldiniz de yumurtlama sorununuz oldu da olabilir diyelim size.40 yaşındaki kadına bile demem denginle evlen derim bu arada.hayata pozitif bakmadığınızdan erkeklere itici geliyor olabilir misiniz acaba?objektif değerlendirin bir kendinizi.belki sohbetiniz yoktur sempatikliğiniz hiç yoktur şaka yapmayı bilmiyorsunuzdur.güzellik tek görece değildir.öyle olsa orta güzellikte ya da çirkin denilecek kadınlar evlenmezdi ama hepsi evli çoğu çocuklu25 oldum atanmayı bekledim sabrettim yine bi sey yok biktim herkesin ilişkisi var beni karşı cins kimse sevmedi kimse hediyelere boğacak kadar değer vermedi her gun çiçek alan arkadaslairm var 5 yıllık sevgilisini maddi manevi kullanıp daha iyisini bulup anında bırakan arkadaşım benden daha mutlu hep sabreetim bekledim sonuç evde kaldım
Nasıl buldu yaSürekli milleti izlemekten bıktım. Arkadaşım 4 yıllık sevgilisinden ayrılıp 1 ay sonra Daha iyisini buldu daha mutlu şimdi bize sadece izlemek kalıyor
Seninle aynıyız cnm.Acaba bu forumu kendimmi açtım diyorumNe zaman nereye kadar etrafı izleyecem ömür boyu yalnız mi kalcam bu şekilde mutlu değilim ben artik hayatımda çiçek almadım artik Hepsi kafama takılmaya başladı bu zamana kadar hep sabreetim ama elde var sıfır sevgilsini aldatan her türlü kötülüğü yapan arkadaşlarım hepsi mutlu hepsi evleniyor
Çok zor kafanıza göre birini bulmanızCevremde hep guzelsin denmesine ragmen bi turlu doğru erkek bulamayan iliskisi olmayan 25 yasindaki birine doğru erkeği bulan hanimlardan bir öneriniz var mı yalnız olmak canıma yetti etrafımdaki herkesi kıskanıyorum elimde olmadan bende sevilmek istiyorum(okul bitti isim var küçük bi şehirdeyim hiç karşılıklı aşk iliski yasamadim)
Arkadaşın da ne cevherler varmışSürekli milleti izlemekten bıktım. Arkadaşım 4 yıllık sevgilisinden ayrılıp 1 ay sonra Daha iyisini buldu daha mutlu şimdi bize sadece izlemek kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?