güzel olup yalniz olmak?

Bence ortamla alakalı. Şuan bir fırsatınız yok ki. Sosyalleşecek imkan yok.
Ben kendimi ortalama bir güzelliğe sahip olarak tanımlarım hep. Ha suratıma bakılır yani 🤣 öyle çok süslü falan değilim. Her hafta bir evlilik niyetiyle yaklaşan oluyor kurumda 🤣🤣 amaaaa ben evliyim🙄
Ben çok mu güzelim de "talibim" oluyor? Yooo... Mesleğimin doğası sebebiyle kurumda herkes kendi mesleğinden biriyle evlenmeye çalışıyor ki beraber tayin olmak rahat olsun 🤷‍♀️
Bende yazin calismaya baslicam bakalim belki orda ayni meslekten taliplerim cikar ne deyim:) Kimine evliyken bile talip cikiyor, kimi de senelerce bekliyor iste, biraz da sans isi.

Problem sizde değil , karşı tarafta da değil bence. Hepimiz evdeyiz, maske ardındayız, biriyle konuşmaya korkuyoruz. Bizimle tanışma ihtimali olan insanlar da korkuyor doğal olarak. İşlerimizi halledip hızlıca evimize dönüyoruz. Bu yüzden tanışma imkanı da olmuyor.

Ayrıca erkekler tanışmak görüşmek istese ne olacak ki, tanışıp görüşebilecek miyiz? Bir yere gidip kahve içemeyiz, yemek yiyemeyiz, bir sinema tiyatroya gidemeyiz. Hafta sonu kaçamağı yapamayız. En basitinden nerede şapacak bu insanlar, tokalaşmaya bile korkulan şu zamanda.

Bence karşı cins de bunları istiyor ama yukarıda saydığım sebepler yüzünden sabrediyor. Yalnız yasaklar bi kalkarsa “büyük buluşma” o zaman olacak bence🙈

Hayir aslinda o sekilde sormadim. Güzellere de teklif gelmiyorsa belki erkekler degismistir kizlardan adim atmalarini bekliyorlardir diye:) Yani güzellere de teklif gelmiyorsa, anormal bir durum yokmus kendimde diyecegim:)
ilişki yaşamak evlenmek en çok güzellerin hakkı diye düşünmek de nasıll bir akıl tutulmasııı yaaa

Bu güzellerde ne oluyo biliyomusun.
Accık saflar.
Güzelim kafasında oldukları için kadın yanlarını geliştirmiyolar.
Oysaki vazo da güzel, ama vazo.
Lahmacun da güzel, ama lahmacun.
Yani güzellik ideal bi eşleşme için yeterli değil.
İşte oyüzden çirkin şansı denen bişey var.
Esasen o şans değil, bileğin hakkı.
Kadının fendi.
Güzellikteki açığı sempati ve cilve ile kapatmak.
Çok akıllıca.
Yani güzelim diye bekleyen ya çok bekler ya da seçilen olmayı tercih eder.
Seçenler, çirkin ama akıllı kadınlardır.

Zamanında bunu bilseydim, nasılsa güzelim diye ortalama yakışıklı kocama tav olmak yerine, gerçek bi yakışıklının yanındaki şanslı çirkin olurdum 😁

Şaka şaka benim lömbürşeksüvelime laf yok😌

ilişki yaşamak evlenmek en çok güzellerin hakkı diye düşünmek de nasıll bir akıl tutulmasııı yaaa

Konusahibi diyor ki ben çirkinim bana gelmiyor teklif eyy güzeller size geliyor mu?? Eğer güzellere de gelmiyorsa ben hiç halime yanmayayım normal bu deyip oturayım🥳

Bu arada ben çirkindim aşık olunca güzelleştimm 😎😎😎

Konusahibi diyor ki ben çirkinim bana gelmiyor teklif eyy güzeller size geliyor mu?? Eğer güzellere de gelmiyorsa ben hiç halime yanmayayım normal bu deyip oturayım🥳

yooo ben güzelimmm ama şansım yok diyor tam tersiii.yanlış mı okudum yoksa? :rolleyes:

Güzelleri bilemiycem ne alemdeler ama bende durum: YOK ANACIM YOK. Ne kısmeti. Yalnızım battaniyenin altındayim izlediğim romantik dizilerdeki filmlerdeki yakışıklılarla konuşuyorum onları manitam sanmaya başladım. Onlar da bana aynı şekilde cevap vermeye başladı sıkıntı büyük... :(

Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
Baslik çirkin gizlar yazmasin olmaliydi herhalde ama ben genede yazdim puahhahahaha

Çirkinler niye konudan dışlandı şimdi ya 😅 Onlara direkt gelmiyordur diye mi düşündünüz acaba?
Çirkinler ölsün anlamadığım şu sadece güzellere mi aşık olunuyor , sadece onlar mı evleniyor . Her tarz kadın gibi her tarz erkek var . Bir de kendisini çok güzel görüp ben gibi kızı nasıl uzerler diye takılanlar var

Güzelleri bilemiycem ne alemdeler ama bende durum: YOK ANACIM YOK. Ne kısmeti. Yalnızım battaniyenin altındayim izlediğim romantik dizilerdeki filmlerdeki yakışıklılarla konuşuyorum onları manitam sanmaya başladım. Onlar da bana aynı şekilde cevap vermeye başladı sıkıntı büyük... :KK43:
senin yaşadığın yerde birini bulmak bir mucize zatennnn.derhal ülkemize ve sahalara dönüş yapppp :rolleyes:

acikladiginiz icin tesekkür ederim tam da yazdiginiz gibi.

Bana bekarken de evliyken de teyzeler gelirdi. Durakta, kuaförde vs... Güzellikten olduğunu hiç sanmıyorum çok uyumlu gelin tipim var demek ki:) O daha kötü. Bir teyze yeğeni için durakta çok ısrar etmişti mesela o zaman da 23 yaşımdayım höt de diyemedim. Telefon numarası almıştım sussun diye aramadım tabii. Yani bunu ben güzelim diye anlatmadım böyle şeyler oluyor ama erkekler değil kadınlar yapıyor herhalde diye anlattım.
Hahahah teyzeler bana da geliyordu ya. Hele yolcu teyzeler hazır cevap ve şok edici. Herkesin cüzdanın da sakladigi vesikalik olan bekar bi oğlu vardi 😂

Kimse gelmedigi icin güzel degilim galiba demek istedim. Güzel kizlar siz de durum ne dedim?:))

Ben de çirkindim ama tatlı dilliyim mizahım da çok iyidir eşimi güldürürken tavladım sanırım 🥳 Öylece dururken kimseye teklif gelmiyor bence o işler çok geçmişte kaldı 😇 Vira bismillah de gir sahalara 😎

Back
X