Güzel salonumaa buyruun :) Ama avize için yardımm?

bilge_esra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
87
5
16
İstanbul
Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Hala salonuma avize alamadım..

Dün şapkalı pembe beyaz bu tarz avizeleri gördüm ancak aydınlatma olarak ve tarz olarak uygun olurmu bilemedim.
Önce size sormak istedim..

Veya önerebileceğiniz avizeler var mı?

Sizceee ?

Eklentiler

• $Fotoðraf1399.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 2.158
  • $Fotoðraf1394.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 2.386
  • $pr_01_7_min.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 2.349
Pembe şapkalı avize yatak odası için uygun olur bence. Ama diğer beyaz şapkalıyı çok beğendim, görsel olarak harika.
Ama aydınlatma açısından yeterli olurmu bilmiyorum.
Bende avizelerimin tümünde görselliğe önem verdim ama şuan çok bütük sıkıntı çekiyorum görüntü harika ama aydınlatma vasat :)

Benimki daha modern tarz bi avize. Oyüzden bunun aydınlatması hakkında fikir veremicem, bu tarz bi avize kullanan arkadaşlar yazarsa daha net olur.

Pembeye aşığım ama internetten araştırınca genelde bebek odası için olduğu yazılmış zaten.. iyiki hemen almamışızz :)

Acaba odayı yeterince aydınlatıyor mu;? Çünkü ben çok ışık olmasını istiyorum. Aydınlığı çok seviyoruum.. Bu şapkalarıda ışığı kestiği için emin olamıyorum işte..=(

bence beyaz avize daha uygun olur canım

Bence beyaz daha uygun olur ama daha farklı bir avize düşünürdüm yerinde olsam.Daha taşsız, daha sade yani salon eşyan oldukça canlı, aynı canlılığı aydınlatmada da uygulayarak içeriyi boğmazdım ben.Ortamı daha ferahi aydınlık gösteren ama bir o kadar da sade bir modelden yana tercih yapardım.Salon eşyan oldukça gösterişli,çok sıcak görünüyor ama tavanda böyle sallantılı avizeler ortamı boğar bence.Daha sade bir şey daha iyi olur diye düşünüyorum.

koltuk takımlarınaa bayıldımmmmmmm

güle güleeee musmutlu oturunnn cnmm

çok şık bi salonun var cnm güle güle oturun bende beyaz avize diyorum pembede çok tatlı ama renk uyumsuzluğu var sanki koltuklar mora yakın avize pembe gibi duruyor

çok şık bi salonun var cnm güle güle oturun bende beyaz avize diyorum pembede çok tatlı ama renk uyumsuzluğu var sanki koltuklar mora yakın avize pembe gibi duruyor

evet sanırım beyaz sizinde söylediğinz gibi daha şık olacak.. pekii aydınlatıyormu yeterince bilginiz varmı? kullandınızmı hiiç?

Benim salon ve yatak odamın avizeleri aynı böyle şapkalı. Salon beş şapkalı ve gayet güzel aydınlatıyor. Salonumun avizesinin rengi krem, yatak odama pembe almıştım ben. Bence de salona beyaz veya krem daha güzel olacaktır.

Bence beyaz şapkalı avize canım çok şık duruyor

aaa çok teşekkür ederim bu bilgi için.. O halde hiç düşünmeden alabilirim =)

Benim için önemli olan güzel aydınlatıyor olması. O da varsa sorun yok :)

evet sanırım beyaz sizinde söylediğinz gibi daha şık olacak.. pekii aydınlatıyormu yeterince bilginiz varmı? kullandınızmı hiiç?

şapkalı avize kullanmadım ama aydınlatacağını tahmin ediyorum seçeceğin ampulde önemli tabii..

Bu avizeden kuzenimin evinde var gayet güzel aydınlatıyor birde beyaz rengi çok güzel duruyor.

kesınlıkle ılk avıze salonunuza cok uyar..ve cok sık olur..

Salonunuz gayet şık, yalnız bişey sormak istıyorum bende masa için puf almayı düşünuyorum hemde yer açısından iyi olacagını düşünüyorum ama kullanımı açısından memnunmusunuz yada pişmanmısınız kararsızım bnde yada karslıklı ıkı taraflı puf almak mı daha iyi olur bilgilendirirseniz sevinirim

bence pembe olmasın bu tarz ama beyaz tercih edin yatak odanız için pembe daha uygun olur

canım bu tarz ama beyaz krem tonlarını tercih edebilirsin salona ama pembe şapkalı yatak odası için güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…