- Konu Sahibi bilge_esra
-
Pembe şapkalı avize yatak odası için uygun olur bence. Ama diğer beyaz şapkalıyı çok beğendim, görsel olarak harika.
Ama aydınlatma açısından yeterli olurmu bilmiyorum.
Bende avizelerimin tümünde görselliğe önem verdim ama şuan çok bütük sıkıntı çekiyorum görüntü harika ama aydınlatma vasat :)
Benimki daha modern tarz bi avize. Oyüzden bunun aydınlatması hakkında fikir veremicem, bu tarz bi avize kullanan arkadaşlar yazarsa daha net olur.
Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Hala salonuma avize alamadım..
Dün şapkalı pembe beyaz bu tarz avizeleri gördüm ancak aydınlatma olarak ve tarz olarak uygun olurmu bilemedim.
Önce size sormak istedim..
Veya önerebileceğiniz avizeler var mı?
Sizceee ?
Dün şapkalı pembe beyaz bu tarz avizeleri gördüm ancak aydınlatma olarak ve tarz olarak uygun olurmu bilemedim.
Sizceee ?
Sizceee ?
koltuk takımlarınaa bayıldımmmmmmm
güle güleeee musmutlu oturunnn cnmm
çok şık bi salonun var cnm güle güle oturun bende beyaz avize diyorum pembede çok tatlı ama renk uyumsuzluğu var sanki koltuklar mora yakın avize pembe gibi duruyor
Benim salon ve yatak odamın avizeleri aynı böyle şapkalı. Salon beş şapkalı ve gayet güzel aydınlatıyor. Salonumun avizesinin rengi krem, yatak odama pembe almıştım ben. Bence de salona beyaz veya krem daha güzel olacaktır.
evet sanırım beyaz sizinde söylediğinz gibi daha şık olacak.. pekii aydınlatıyormu yeterince bilginiz varmı? kullandınızmı hiiç?
Salonunuz gayet şık, yalnız bişey sormak istıyorum bende masa için puf almayı düşünuyorum hemde yer açısından iyi olacagını düşünüyorum ama kullanımı açısından memnunmusunuz yada pişmanmısınız kararsızım bnde yada karslıklı ıkı taraflı puf almak mı daha iyi olur bilgilendirirseniz sevinirimArkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Hala salonuma avize alamadım..
Sizceee ?
bence pembe olmasın bu tarz ama beyaz tercih edin yatak odanız için pembe daha uygun olurArkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Hala salonuma avize alamadım..
Sizceee ?
canım bu tarz ama beyaz krem tonlarını tercih edebilirsin salona ama pembe şapkalı yatak odası için güzelArkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. Hala salonuma avize alamadım..
Sizceee ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?