Erkek İnfertilitesi güzel şeyler duymak istiyorum:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ne Zormuş bu işler inşallah artar değerler... Aklımda ceviz ve badem sağol..bu ilaçlarla keçi boynuzu kürünü aynı anda yapmak zararlı olmaz dimi?

Ne Zormuş bu işler inşallah artar değerler... Aklımda ceviz ve badem sağol..bu ilaçlarla keçi boynuzu kürünü aynı anda yapmak zararlı olmaz dimi?

kolay bışe yok kı canım
küre hemen gecmeyeyım dersen önce ılacları kullan,yanlış yönlendırmek ıstemıyorum çünkü ben de pimpirikliyimdir bu konularda
dediğim gibi bıze proxeed verdıydı doktor,bu vıtamın,ben bı arada yapmıştım

arkada$lar ceviz spermin kalitesinimi degi$tiriyor
bizim yumurtanin kalitesini degi$tiren bi$eylerde varmi acaba :)

bide hani biz adet olunca ovulasyon oldugunu anliyoruz ya
erkekelrde dr a gitmeden anlayacak bi yol yokmuki sperm klaitesini vs

şeker, hiç moralinizi bozmayın, sonuçta Allahtan gelen bir durum...
ayrıca kadın doğumcular bu işi hemen tüp bebeğe yönlendirip ticarete dökmek istiyorlar ama sağlam bir ürolog daha yol gösterici olabiliyor bu durumlarda. bence ümitsizliğe kapılmayın.benim bir arkadaşıma da doktor öyle demiş doktor,sizin çocuğunuz normal yoldan olmaz, hiç zorlamayın , direk tüp bebek yaptırın. ama ne oldu, arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı...
şu anda hamiş ve yakında doğumu var.
o yüzden hiiiiiiiiiiççç moral bozmak yok..bol dua, vitamin takviyesi ve Cenab-ı Mevlamın izni ile bebişlerimiz gelecek inşallahhhhhhhhhh :)
ben buna inanıyorum , sizler de inanın lütfen:)

38 cok az vaktim kaldi

bence iyi bir doktora gidin sıkı bir şekilde 3 ay tedavi olun sonrasında hemen aşılama olmazsa hemen tüp deneyinn

bu sperminn şuyunu buyunu beklemek cok yorucu ve uzunn öle hemen düzelmioo düzelse bile aklından cıkmıyo psikolojin bozuluyorr vee bebek olması biraz daha zorlaşıyor cünkü ister istemez düşüncenden atamıyorsunn..

bu arada kendin içinde vitamin kür uygulaaa en azından bir folikasite başla

Bizim ilaçlarda vitamin. Bitkisel ilaç dedi doktor. Kullanıp kullanma diyemem ama o kürlerde bir nevi ilaç dedi. Korktum bide fayda yapayım derken ilacın etkisini azaltırım diye. İnsan çaresiz kalınca herşeyi denemek istiyor işte:-( arı sütü polen okudum ama kararsız kaldım ondada. Bal ceviz fındık yapıyorum sabahları. Akşamda ceviz badem fıstık kabak çekirdeği yedik

Zaten hiç sevmedim kadındoğumcuyu. Karşısında makina varmış gibi duygusuz acımasız konuştu. Ürolog insancıldı ilgilendi anlattı yaşınız uygun tedavi seçeneklerini denemeden tüp bebek yanlış dedi. Doğru diyorsun önce inanmak lazım. İnşallah bende hamile kalırım. ..

arkada$lar ceviz spermin kalitesinimi degi$tiriyor
bizim yumurtanin kalitesini degi$tiren bi$eylerde varmi acaba :)

bide hani biz adet olunca ovulasyon oldugunu anliyoruz ya
erkekelrde dr a gitmeden anlayacak bi yol yokmuki sperm klaitesini vs

maalesef yok canım ,eşim doktora gitmek istemiyordu internette çok araştırdım, sadece bi test bulmuştum ama o da negatif ya da pozitif olarak gösteriyor, almadık ama.. içinin rahat etmesi için bence hastaneye gidip test yaptırmak canım, anlıyorsun zaten durumun ne olduğunu,kaliteli mi değil mi diye...

Son düzenleme:

saol canim
yok benimki hastaneye gitmez
merakdan sordum birazda , ya$ gittikçe kalite du$uyor galiba ya spermlerde , bizde ne alemde onu merak ediyorum, e$im 75 li,
ben 2 çocuk annesiyimde, korunmayi birakinca beklememek için yollar ariyorum, daha dogrusu dogumun gerçekle$ecegi tarihi kendim istedigim gibi ayarlamak istiyorum
hayirlisi artik

dogumu kendi istedigim gibia ayarlamak ukalaca bi yorum olmu$
Allah izin verirse herseyden once, in$allah diyelim

kizim ilkokula ba$layaack 2014 e, 2015 in nisanina kadar zamanim var 3. için
yani erken yapmamam lazim geçde kalmamam lazim

arısutu bızımde genellıkle kullandıgımız bırşey
aman dıkkat et,eşine yedırırken arada agzına attıkların kılo olarak gerı donmesın sana

Demin işyerinden arkadaş sen hamile misin diye sordu yoo dedim. Öyle hissettim dedi. Yok mu planızda dedi:-( düşünmüyoruz dedim:-( kızını anlatmaya başladı 2. Yi yapıcaz, çok şey kaçırıyosun dedi:-( gözlerim dolu dolu şu an

merhaba...sayınız çok düşük değil ama morfolojı nız biraz düşük...varikosel falan var mı...

Toplam sayı 12 milyon. . Varikosel yok dedi doktor

anladım canm...dktor ilaç falan yazdımı..bizde varikosel vardı..2 ay öce ameliyat olduk ameliyattan önce sayımız 1 milyon du...ameliyatı üstünden 3 ay geçmesi bkliyoruz ilk testimiz için...hakkımız da hayırlısı umudunuz kaybetmeyin..ve kürlerde deneyinn..

Bitkisel ilaç yazdı. 6 ay kullanmak gerekiyormuş. 3 ay sonra gel bakalım sayın artmış mı bakalım dedi. Zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor her sabah. Bal ceviz fındık muz falan birde.

bitkisel ilaç yazdı. 6 ay kullanmak gerekiyormuş. 3 ay sonra gel bakalım sayın artmış mı bakalım dedi. Zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor her sabah. Bal ceviz fındık muz falan birde.

inşallah faydasını görürsünüz...keçi boynuzu kürü... Ve pekmezide iyidir..

inşallah faydasını görürsünüz...keçi boynuzu kürü... Ve pekmezide iyidir..

Teşekkür ederim. Fazla şey denemek istemiyorum. Çünkü bi kaç yerde ilaçla alınan bu kürlerin ilacın etkisini azalttığını okudum. Doktor kullan ya da kullanma diyemem ama onlarda bir nevi ilaç fazla gelebilir dyince fayda yerine zarar olmasın diye denemedik. Fındık ceviz incir muz bal gibi şeyler yiyor ekstradan sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…