- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi kalliope82
-
bak canım,hiç bır problemı olmayan ınsanlarda bıle her ay değişiklik gösterır sonuçlar..mantıklısı da bu değil mi?hiç moralını bozma..
bız burda cok aldık, kürler vıtamınler kullanırken arka arkaya hamıle haberlerı,doktora gıtmekte,verdıklerını kullanmak da bır duadır,fiili bır dua..asla ümitsiz olma,Allah tan ümit kesılmez
siz üzerinize düşeni yapın,bu arada demiştim daha önce sanırım ama cevız ve bademı tuketsın,morfolojıye etkılı dıye bılıyorum
varıkosel amelıyatından sonra hamıle kalanlar dıye bır topıc var orayı fırsat bulursan bı ıncele şöyle baya bı eskılerden başla
Ne Zormuş bu işlerinşallah artar değerler... Aklımda ceviz ve badem sağol..bu ilaçlarla keçi boynuzu kürünü aynı anda yapmak zararlı olmaz dimi?
Kadındoğumcum eşimin sperm testini istemişti. Akşam gittik... Toplam sayıya bakıcakmışız, 12 milyon dedi. Bu sayı ve morfolojiyle bişey olmaz vakit kaybetmeden tüp bebek yapın dedi. İlaçlarlada mı artmaz dedim. Çok az dedi. Eşimi tahmin edersiniz o anki halini... İlaç almaya gidecektik almıcam dedi. Olur mu hiç dedim o ticari olarak hemen tüp dedi dedim. Ürolog artar dedi ya dedim. İkna ettim aldık ilaçları. Hevesliydi dün kocam ne yesem ne iyi gelir diye soruyordu. Bugün bütün morali bozuldu. Ürolog 6 aya kadar hamilelik haberini alalacağız inşallah derken bu adam hiç şans vermedi
38cok az vaktim kaldi
kolay bışe yok kı canım
küre hemen gecmeyeyım dersen önce ılacları kullan,yanlış yönlendırmek ıstemıyorum çünkü ben de pimpirikliyimdir bu konularda
dediğim gibi bıze proxeed verdıydı doktor,bu vıtamın,ben bı arada yapmıştım
şeker, hiç moralinizi bozmayın, sonuçta Allahtan gelen bir durum...
ayrıca kadın doğumcular bu işi hemen tüp bebeğe yönlendirip ticarete dökmek istiyorlar ama sağlam bir ürolog daha yol gösterici olabiliyor bu durumlarda. bence ümitsizliğe kapılmayın.benim bir arkadaşıma da doktor öyle demiş doktor,sizin çocuğunuz normal yoldan olmaz, hiç zorlamayın , direk tüp bebek yaptırın. ama ne oldu, arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı...
şu anda hamiş ve yakında doğumu var.
o yüzden hiiiiiiiiiiççç moral bozmak yok..bol dua, vitamin takviyesi ve Cenab-ı Mevlamın izni ile bebişlerimiz gelecek inşallahhhhhhhhhh :)
ben buna inanıyorum , sizler de inanın lütfen:)
arkada$lar ceviz spermin kalitesinimi degi$tiriyor
bizim yumurtanin kalitesini degi$tiren bi$eylerde varmi acaba :)
bide hani biz adet olunca ovulasyon oldugunu anliyoruz ya
erkekelrde dr a gitmeden anlayacak bi yol yokmuki sperm klaitesini vs
maalesef yok canım ,eşim doktora gitmek istemiyordu internette çok araştırdım, sadece bi test bulmuştum ama o da negatif ya da pozitif olarak gösteriyor, almadık ama.. içinin rahat etmesi için bence hastaneye gidip test yaptırmak canım, anlıyorsun zaten durumun ne olduğunu,kaliteli mi değil mi diye...
Bizim ilaçlarda vitamin. Bitkisel ilaç dedi doktor. Kullanıp kullanma diyemem ama o kürlerde bir nevi ilaç dedi. Korktum bide fayda yapayım derken ilacın etkisini azaltırım diye. İnsan çaresiz kalınca herşeyi denemek istiyor işte:-( arı sütü polen okudum ama kararsız kaldım ondada. Bal ceviz fındık yapıyorum sabahları. Akşamda ceviz badem fıstık kabak çekirdeği yedik
arısutu bızımde genellıkle kullandıgımız bırşey
aman dıkkat et,eşine yedırırken arada agzına attıkların kılo olarak gerı donmesın sana
merhabalar, ben 1,5 yıllık evliyim. 1 senedir deniyoruz, olmayınca doktora gittik. Benim normal çıktı. Eşimden sperm testi istedi. 17 milyon sperm, morfoloji %1. Bize bitkisel ilaç verdi, 6 ay kullanılıcak 3 ay sonra gel bakalım yine değerlerine dedi artma var mı diye dedi.tahminimce 30 milyona çıkar dedi. Bu ilaçların yeterli geleceğine ve 6 aya kadar hamilelik haberinin geleceğine inanıyorum dedi..yaşınız da uygun dedi,böyle deneyelim dedi. Ben 32 olucam, eşim 30..ama benim moralim nette yazılanları okuyunca çok bozuldu, gerçekten benimle aynı değerlerde olupta hamile kalanlar var mı?? Kendimiz de bitkisel takviye yapalım mı dedim, kullanın ya da kullanmayın diyemem, karışımlardan da çok fayda gören var ama o karışımlarda bir nevi ilaç, benim verdiğim ilaçlarla fazla gelebilir dedi.
Dünden beri kafam çok karışık, başka doktora daha da gitsek mi, başka yerde test yaptırsak mı vs diye düşünüp duruyorum, eşime destek oluyorum çok üzüldü oda, stres yapmasın diye üzüldüğümü belli etmiyorum. Sizler bu süreçte naptınız, nasıl bir tedavi uygulandı
merhaba...sayınız çok düşük değil ama morfolojı nız biraz düşük...varikosel falan var mı...
Toplam sayı 12 milyon. . Varikosel yok dedi doktor
anladım canm...dktor ilaç falan yazdımı..bizde varikosel vardı..2 ay öce ameliyat olduk ameliyattan önce sayımız 1 milyon du...ameliyatı üstünden 3 ay geçmesi bkliyoruz ilk testimiz için...hakkımız da hayırlısı umudunuz kaybetmeyin..ve kürlerde deneyinn..
bitkisel ilaç yazdı. 6 ay kullanmak gerekiyormuş. 3 ay sonra gel bakalım sayın artmış mı bakalım dedi. Zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor her sabah. Bal ceviz fındık muz falan birde.
inşallah faydasını görürsünüz...keçi boynuzu kürü... Ve pekmezide iyidir..
inşallah faydasını görürsünüz...keçi boynuzu kürü... Ve pekmezide iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?