Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

PR testi dediğiniz klasik alerji testi mi? Alerji testi yaptırmadım. Ancak şöyle ilginç bir durum var: Dediğim gibi sağlıklı besleniyorum. Fakat yüzümün durulduğu bazı zamanlar ne yersem yiyeyim aşırı/kistik sivilcem çıkmıyor o dönemde. Ancak coştuğunda da ne yaparsam yapayım durduramıyorum. Mesela örnek vereyim, doğum kontrol hapından önce doğal bir alternatif yöntem deniyordum. Yaklaşık 10 hafta kadar denedim. 6. ve 7. haftalarda cildim mükemmeldi. Yani mükemmel dediğim eski izler duruyordu ama yenileri gelmiyordu. Ve ben o hafta hiç kasmadım. Tatlı vs. tükettim. Ancak 8. haftada yüzüm tekrar alevlendi ve şekeri kısıp birçok şey denememe rağmen asla durduramadım. İçeriden geldiğinin farkındayım ama ne olduğunu bulamıyorum. Hormon değerlerim normal olmasına rağmen o aylarda adet düzensizliğim de vardı, ben belki onunla bağlantılıdır diye düşünüp doğum kontrol tedavisine başladım. Dediğim gibi bugün ilk kutum bitti ama düzelme yok.

Pr tam bir alerji testi değil, bir araştırın isterseniz.
Tabi vücut bildiğimiz alerji olarak tepki vermiyor ama başka şekilde olumsuzluk yaratıyor.
Mesela bir tanıdığıma çay kilo yapıyormuş.
Yani şöyle, vücudu hiçbir şekilde çay bitkisini atamıyor ve depolanmasına sebep oluyormuş.
Özellikle diyet ve sağlıklı yaşam için yaptırılıyor.
Dermatolojik sıkıntılarda da başvuruluyor.
Yurtdışına gidiyor örnek, o sebeple biraz pahalı.
Yine de bir yaptırın derim,

Yaşadığınız iklim değiştiğinde sonuç yine değişmiyor sanırım.
Bir de yüz soydurma diye bir operasyon var, izler için.
Tabi ki ciddi bir sağlık sorunu değil gibi duruyor ama, yüzümüz hayatımızda varlığımızın en önemli parçalarından ki siz canım acıyor demişsiniz.
Umarım şifanızı yakın zamanda bulursunuz.

Siz aktif aknenin üzerine mi Dermapen yaptırdınız? Benim de yaşadığım yerde gittiğim bir klinik var. Kış aylarında kimyasal peeling ve nöral terapi yaptırdım ancak onlar yaptırdığım süre içerisinde fayda sağladı sadece. Seanslarım bittiğinde eski haline geri döndü yüzüm. Dermapen'in yalnızca izler üzerinde kullanılabileceği söylendi bana ki iz benim için hiç önemli değil. Önemli olan yeni aknelerin gelmemesi.

Bir bakayım, sağolun.

Değişmiyor, mesela tatil için sıcak yerlere gittiğimde de yüzüm aynı.
İnanın iz durumu benim için hiç önemli değil. Önemli olan yüzümün iltihap toplamayı bırakıp yeni akneler çıkarmaması. Akneler bittikten sonra izleri geçirmek için bir çok yöntem bulabilirim.

Teşekkür ederim. Umarım. Aknelerimden tamamen kurtulabildiğimde tüm KK'da bayram havası estireceğim emin olun. :)

Kusuruma bakmayın, ben direkt kısaltma olarak kullandığımız tabirle yazmışım testi gece geve kafam gitmiş , tekrar okuyunca farkettim.
Pinner test demek istiyorum, yaptırmadıysanız mutlaka deneyin.

Ben kullandım o ilacı. Hatta çevremde bir kaç arkadaşım kullandı. Ben hiç bir yan etkisini görmedim. Cildi bebek gibi yapıyor. Sadece dudakları kurutuyor. O da bi dudak kremiyle hallolur. Bide yüzünüze ağda yaptırmayın. Onun dışında bir yan etkisi olmadı. Zaten tahliller yapılıyor. Kullanıma uygunsanız veriliyor. Ayda bir tahlil yapılır. Kontrol altında olursunuz. İlk kullanımda yüzünüzde sivilce fazla çıkar. Sonra hepsi geçer. Tabi sizin kararınız.

Sizin adınıza çok sevindim. Mecbur kalırsam ben de kullanacağım.

İlerlemiş sizin akneleriniz anladığım kadarıyla, daha fazla çıkarıp yüzünüzde kalıcı iz bırakmadan bir an önce iyi bi doktora gidin ve ne diyorsa yapın bence.Kendiniz çözemezsiniz cildinize yazık olmasın..İlaç yazıyorsa eğer kullanın derim.Ayrıca izler önemli değil diyorsunuz ama çok derin akne varsa yüzünüzde çukur şeklinde iz kalır onun tedavşisi sıkıntılı o hale gelmeden çözün sorunu bence..

Şu an doktor kontrolünde doğum kontrol hapı ile tedavi görüyorum zaten. Dediğim gibi gözle görülür sonucu alana kadar olan süreç sıkıntılı maalesef.

Ne kadar doğal bitkisel şeylerle geçmesini istesekte dişli sivilcelere çoğu zaman fayda etmiyor malesef.

Aknetrent diye bir ilaç var kullanmissindir belki ama baya etkili oda dudaklarda kuruma yapabiliyor ama sivilce gitsinde dudaklarıda bı balm la halledersin.

Sivilce izlerine de ben salatalık kabuğu ve elma kabuğu sürüyorum düzenli kullanınca baya etkisi oluyor.

Yediklerine dikkat edip sağlıklı beslenirsen umarım geçer.

Yok, Aknetrent kullanmadım.

Hep sağlıklı beslenen biriyim ama bir şey değişmiyor maalesef. Çıkacaksa sağlıklı beslensem de çıkıyor, çıkmayacaksa da ne yersem yiyeyim çıkmıyor.

Yok, Aknetrent kullanmadım.

Hep sağlıklı beslenen biriyim ama bir şey değişmiyor maalesef. Çıkacaksa sağlıklı beslensem de çıkıyor, çıkmayacaksa da ne yersem yiyeyim çıkmıyor.

Bı denemeni tavsiye ederim Dr kontrolünde kullanılıyor zaten Dr a gidip ilacın ismini söylersen yazabilir ama sabırla kullanman lazım ki güzel sonuçlar alasın.

Yediklerinize dikkat edin mutlaka dokunan bsy vardir benim diger tavsiyem camasirlarinizi ayri yikamaniz ve tek kullanim hijyenik havlu kullanmaniz

bu ilacı tam da senin durumunda ve yaşındayken kullandım. 7 yıl oldu ufak tefek arada çıkar sadece onun dışında cildim tertemiz. üstelik ben ilk olarak ona başvurmuştum, her şeyi denedim deyince kesin kullanmışsındır demiştim.

sonuçta doktor reçetesi ile kullanılıyor, o kadar korkma bence

Bende yıllarca uğraştım sivilcelerle ama artik yok izleri var yüzümde hiçde çıkmıyor. İki yıl zoratenin diye bi ilac kullandım adını yanlış yazmis olabilirim ama antibiyotik gibi bir şeydi. Doktor kontrollerinde sürekli tahlillerle takiplerle ama en sonunda bitti çok şükür. Cildimin tipi bile değisti eskiden yağlı cildim vardı artık kuruya yakın. Cok zordu çok cektim ama neticesinde kurtuldum ama süreç gerçekten çok zordu.

22-23 yaşlarımda ben de Roaccutane kullandım. Benim de gittikçe artan ve hiç geçmeyen üstüne bir de iz bırakan sivilcelerim vardı. Her ay tahlil yaptırarak kullandım. Zaten karaciğere zarar verme tehlikesi var onu da tahlilllerle kontrol ediyorlar o kadar korkulacak bir şey yok. Bende yan etki olarak kabızlık yapmıştı sadece bir de herkesin bahsettiği kuruluk. 5 yıldır cildimde hiç sivilce çıkmıyor çok şükür. O psikolojiyi biliyorum ben de birsürü ilaç kullandım dermokozmetik ürün kullandım doktor tavsiyesiyle. Hatta kadın doğuma gittim polikistik over sendromunda da geçmeyen sivilceler olduğunu duymuştum. Muayene oldum bir şey çıkmayınca son çare bu ilacı kullandım. Bence kurtulmak istiyorsan bir cildiyeciye git ve önerirse kullan. Başka bir sebebi yoksa tabii aknelerin.

Lise döneminden beri bende de var tek çate racutanne...şu an ara ara cıkiyor iyi yani..

Lise döneminden beri bende de var tek çate racutanne...şu an ara ara cıkiyor iyi yani..
Hepinizin adına çok sevindim. Hep dediğim gibi, şu anki tedavimden birkaç ay içerisinde olumlu sonuç alamazsam Roaccutane ve türevi ilaçlara geçeceğim. Meğer ne çok kişi aynı dertten muzdaripmiş..

Canım doktor kontrolünde kullaniyorsun cevremden bikaç kisi ve ben kendim kullandim dudaklari kurutmak disinda zorlanmadim onu da nemlendiricilerle hallettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…