Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

22 yasındayım bende de hala çok çıkar ve bir türlü kurtulamıyorum ne kullandıysam olmadı. Temiz tutmaya çalışıyorum.
Kendimi böyle kabullendim artık takmıyorum sen de takma kafana tek derdimiz bu olsun :))
Eğer doktorum yazarsa Roaccutane kullanmaya başlayacagım

Haklısın. Ben de hep öyle diyorum. Ama bazen beynime söz geçiremiyorum işte.

Roaccutane Her ay kan testi yapılıp ona göre yeniden yazılıyor, içilir içilmez öyle iç organlarda falan bi harabiyet yapma durumu söz konusu değil. Ayrıca iç organlarda herhangi bir sıkıntı yaratmayıp karaciğer enzimlerinde sıkıntı yaratabiliyor o da dediğim gibi her ay kan testi normal çıkmadan doktor yenilenmiyor zaten.

Sizin çareniz de roaccutane gibi, Doğum kontrol hapının da bir sürü yan etkisi var mesela?

Doğum kontrol hapının Roaccutane'dan daha yan etkili mi olduğunu söylemek istiyorsunuz? Bu hapları -sadece korunma amacıyla- kullanan milyonlarca kadın var. Ancak ne yazık ki ben Roaccutane'ın vücudunu mahvettiği veya kullandığında geçirse bile bir süre sonra akneleri geri dönen birçok kişi tanıdım.

Eski mesajlarımı okumadınız sanırım. Evet, aknelerim ciddi boyutta, bundan oldukça şikayetçiyim ve Roaccutane'a da sempati duyamıyorum. Fakat bu 'ben asla Roaccutane kullanmayacağım!' demek değil. Bu ilaca kesinlikle karşı değilim ve gerektiğinde kullanacağım. Ancak ne gariptir ki dün buraya sadece içimi dökmek ve motivasyon bulmak amacıyla yazmama, ve hali hazırda süren bir tedavim olduğunu söylememe rağmen herkes bana Roaccutane öneriyor.

Ben yan etkilere takılıyorsanız Doğum kontrol haplarının da yan etkisi var dedim, tabiki de roaccutanedan daha kötü ya da eşdeğer demek istemedim.

Sadece roaccutane öcü gözüyle bakıyorsunuz, doktor kontrolünde kullanıldığında sıkıntı yaratmadığından bahsetmek istedim.

Maalesef aknenin şunu yaptım bitti ya da roaccutane kullandım tekrarlamadı gibi bi durumu yok, tekrarlayabiliyor.

Ama sanırım sizin duymak istedikleriniz bunlar değil, burada herkes size yardımcı olmak adına fikir veriyor, keşke yorum yapanlardan beklediğiniz anlayışı siz gösterseniz de böyle kişileri paylamasanız.

Duymak istediğim aslında moral verici sözler, ilaç tavsiyeleri değil. Herkese elimden geldiğince nezaketle yanıt vermeye çalışıyorum. Sizinle de burada polemiğe girmeyeceğim. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Elinden geldiğince başka şeylere odaklanmaya çalıs, eminim cok güzel bir genç kadınsın; baska artılarına odaklan , sakın özgüvenini yitirme.

Tarçı maskesini denediniz mi? Gerçekten çok işe yarıyor.

Elinden geldiğince başka şeylere odaklanmaya çalıs, eminim cok güzel bir genç kadınsın; baska artılarına odaklan , sakın özgüvenini yitirme.
Çok teşekkür ederim. Ne hoşsunuz. Yitirmemeye gayret ediyorum.
Tarçı maskesini denediniz mi? Gerçekten çok işe yarıyor.
Hayır, denememiştim. Ama aklımda bulundururum. Sağolun.

aloe vera bitkisini denedin mi canım çiçekçilerde satılıyor içinde jel var onu çıkarıyosun yüzüne akşam yatmadan sürüyosun sabahta yıkıyosun geçen sivilcem çıkmıştı iyi geldi sivilce izimde var yavaş yavaş etki etmeye başladı hem doğal ucuz bir bitki tabi herksin cildine iyi gelir mi bilemem

Yazan oldumu bilmiyorum organik Elma sirkesi madem suyu karisimi yuzune sur bi iki saat sonra yika, bepanthene ignesi vurunmakda cok etkili

mecbur kalmalık bi durum yok. doktor önermedi mi şimdiye kadar?
doğum kontrol hapına da kendi kendinize başlamış gibisiniz. doktor önerisi olmadan. yanlış mı anladım?

roaccutane ilacını iki arkadaşım kullandı. ikisinin de cildi düzeldi. doktor öneriyorsa neden kullanmayasınız, anlamadım.

bu sivilce işinin çözümü roaccutane.Bende kullandım nerdeyse herkes kullandı.Başka türlü geçmiyor geçirebilen varsa tebrik etmek lazım. ben çok çektim sivilceden psikolojimi de düzelten ilaç aynı zamanda.

Aloe Vera denedim, evet.
Hayır, önermedi. Aynı zamanda regl düzensizliğim de bulunduğu için doğum kontrol hapı önerildi. Şu an onu kullanıyorum. Olumlu sonuç alamazsam sıra Roaccutane da olacak.

aktif sivilcelerim vardı.önce onları kurutup sonra iz üzerinde calıstık.sen konumu oku fotoğraflardada göreceksin

Merhabalar KK'nin güzel hanımları,

5 ay sonra bu konuyu güncelliyorum. Arada KK'de mutlu sonlar da okuyalım yahu. Doğum kontrol tedavisinde 6. ayı tamamladım, 7. ayın içerisindeyim. Ve artık aknelerimden KURTULDUM!!! (Lütfen totonuzu kaşıyıp şuraya bir nazar boncuğu emojisi bırakır mısınız? )

Dürüst olmak gerekirse bu 6 aylık süreç benim için psikolojik anlamda oldukça yorucu geçti. Tedavinin 2. ayında yüzümde ciddi anlamda kusma oldu. Cilt altında ne varsa hepsini dışarıya verdi. Akneyle 3 yıldır süren savaşımda gelebileceği en kötü hale geldi yüzüm. Acıdan mimik yapamayacak durumdaydım. Sürekli kendime 6 ay sabretmem gerektiğini söyleyip durdum. Ve şükürler olsun ki sabrımın sonucunu da aldım/alıyorum. Şu an kusma sürecinde oluşan kistik aknelerden kalan ciddi izlerim var. Onlardan kurtulmak amacıyla doktor kontrolünde kimyasal peeling ve dermapen yaptırıyorum. İlacı kullanmaya da devam ediyorum tabii ki. Hemen hemen 2 yıl kullanacağım. Umuyorum daha da iyi olacak.

Yıllar önce biri söylese "Aman, bir sivilce dert edilir miymiş" derdim. Gerçekten dertmiş, bu da bir hastalıkmış. Bunu çok iyi anladım. Ne çektiğimi bir ben, bir Allah biliyor.

Size sözüm vardı, bu illetten tamamen kurtulursam KK'de bayram havası estireceğim demiştim. Çalsın davullar!

Bu süreçte KK'de defalarca konu açtım aknelerimle ilgili. Konularımı okuyup bana destek, moral, tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim. Seviyorum sizi.

PS: Ayrıca birkaç ay önce yine BDV'de oje tutmayan tırnağımla ilgili bir konu açmıştım. İsteyen konularımdan bakabilir. Burada belki görenleriniz olmuştur diye onunla ilgili de bir güncelleme yapayım dedim. Ojelerimin kendi kendine silinme sebebi sabah akşam kullandığım nemlendiricimmiş. Aknelerim sebebiyle asit içeren bir nemlendirici kullanıyordum. Ve o asit bildiğiniz aseton etkisi yapıyormuş. Bir gün acaba mı deyip kremi alıp on tırnağıma sürdüm, birkaç dakika içerisinde ojelerim atmaya başladı. O günden beri nemlendiricimi anneme sürdürüyorum, ojelerim mis gibi duruyor. Ben de artık keramet aramaya başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…