Güzel ve özgüvenliydim, çirkin ve özgüvensizim lütfen yorum yapın?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Evlendiğimde 60kiloydum boyum 175 gerçekten güzel bir yüzüm var şimdi linç yicem ama herzaman özgvenli ve kendini seven biriydim şimdi hamileyim 9 aylık Birtane de kızım var resmen 100 kilo oldum eşimlede on gn önce ayrıldık zaten boşanma süreaindeyim. Çok özgüvensizim çok üzülüyorum ağlıyorum kafama çok takıyorum yüzüm gerçekten güzel ama kendim ayı gibi oldum.. Allah aşkına bu özgüven nasıl gelecek

Doğum sonrasi ve hamilelikte kilo alışı normal bunu bilmen gerekir. Umarim dogumdan sonra uygun diyetlerle verirsin.

Iki şey önerebilirim. Birincisi az da olsa ibadet ikincisi kendine uğraş alani bul. Bir seylerle oyalan ve zaman geçir. Kafani dağıttiginda kendini kabullenmeyi ve sikayet etmek yerine çare üretmeyi daha mantikli bulacaksindir.
Sonucta derdinin herkesçe bilinen bir çözümü var.
Allah başka dert vermesin

Doğum sonrasi ve hamilelikte kilo alışı normal bunu bilmen gerekir. Umarim dogumdan sonra uygun diyetlerle verirsin.

Iki şey önerebilirim. Birincisi az da olsa ibadet ikincisi kendine uğraş alani bul. Bir seylerle oyalan ve zaman geçir. Kafani dağıttiginda kendini kabullenmeyi ve sikayet etmek yerine çare üretmeyi daha mantikli bulacaksindir.
Sonucta derdinin herkesçe bilinen bir çözümü var.
Allah başka dert vermesin
Valla başka derdim var işte 9aulık hamileyim terk edildim şerefsiz bir haftada başkasını buldu çoluğunu çocuğunu aramıyor falan bende corona bitse boşansam derdindeyim öyle yani

Dogumdan sonra kilo verirsiniz relaks.
Basligi anlayacagim diye canim cikti bu arada :KK70:
Ama ben yeni eşimden ayrıldığım için hemen güzelleşmek istiyorum oda imkansız bu durum daha çok Ögüvenimi kırıyor halbuki ben bebek gibi bir kızdım koca karı oldum

Ama ben yeni eşimden ayrıldığım için hemen güzelleşmek istiyorum oda imkansız bu durum daha çok Ögüvenimi kırıyor halbuki ben bebek gibi bir kızdım koca karı oldum
Anlamadim adami kiskandirmak icin mi zayiflamak istiyorsunuz?
Once kendi sagliginizi ve cocuklarinizi dusunun.

Anlamadim adami kiskandirmak icin mi zayiflamak istiyorsunuz?
Once kendi sagliginizi ve cocuklarinizi dusunun.
Yoo kıskandırmak istesem şimdide kıskandırır banane ondan benim özgüven im bozuldu o yüzden istiyorum

En kısa zamanda insallah kocanla barısırsın
Ay yok Allah korusun kendisini artık pek sallamıyorum sadece eski halime dönmek ve sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum bide corona falan Evde bunaldım buralara sarıyorum :D hamilelikten çatlayan göbek falan derken psikoloji perr t

Barışacak zaten arada olan bize oluyor :KK51:
Gına geldi. Tek derdi kocasının gelip onu almaması. Adamdan nefret ediyor gıbı konu açmaları, asla cocuklarından bahsetmeyışi kendinden ve o ise yaramaz kocasından bahsetmesi, anne babasına hıc acımaması aklımın asla almadıgı seyler.
Barıssa da bitse bu mevzu.

Ay yok Allah korusun kendisini artık pek sallamıyorum sadece eski halime dönmek ve sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum bide corona falan Evde bunaldım buralara sarıyorum :KK70: hamilelikten çatlayan göbek falan derken psikoloji perr t
Biseye sardıgın yok senın adam gelsin diye bekliyorsun sadece, ınsallah gelir

Gına geldi. Tek derdi kocasının gelip onu almaması. Adam nefret ediyor gıbı konu açmaları, asla cocuklarından bahsetmeyım kendinden ve o ise yaramaz kocasından bahsetmesi, anne babasına hıc acımaması aklımın asla almadıgı seyler.
Barıssa da bitse bu mevzu.
Yanlız ben bir önceki konumda çocuğumdan bahsedip fikir almıştım onun içinde elimden gelen herşeyi yapıyorum ve kocam demeyelim eski eşim umrumda bile değil sadece tiksiniyorum. Evde bunalıyorum özgüven im zedelendi ve bununla ilgili konu açıyorum neden rahatsız oluyorsunuz ki? İnsanları bozmak hoşunuza mı gidiyor? Okumak istemiyorsanız okumazsınız?

Back
X