Güzel ve özgüvenliydim, çirkin ve özgüvensizim lütfen yorum yapın?

Size ne diyeceksiniz, insanların dış görünüşü hakkında elestirme cüretinde bulunanlardan nefret ediyorum. O cok cirkin diyenlerin fizikleri cok mu düzgün ?
Zaten bi kaç seferden sonra anladık ne söyleyip duruyorsun diyorum çok laf çekme givi bir özelliğim yok :D

Kimin neyi okuyup neyi okumayacağına siz karar veremezsiniz. İstediğimiz konuya saygı çerçevesinde yorum yazma hakkımız var.
Kocanızı kıskandırmak için güzelleşmek istemek sağlıklı bir psikoloji değil. Önce gidip dahileyeden testlerinizi yaptırın, o gerekli görürse diyetisyene yollar. Diyetisyen + spor salonu eşliğinde zayıflarsınız.

Evet kilolardan bunları çıkarmanıza çok sevindim bakış açınız baya geniş olsa gerek iyi günler. Ha bu arada okumak zorunda değilsiniz lütfen bşrdaha adımı görünce okumadan geçiniz.

Konuyu kilodan açmışsınız araya yine eşinizi sıkıştırmışsınız. İkinci yazdığınız mesajda kilodan eser yok eşim beni terk etti, hamileyim, üstüne başkasını buldu yazıyor. Keşke siz de biraz olsun bakış açınızı geniş tutsanız da aynı yere saplanıp kalmasanız. Konuyu başka şey için de açmış olsanız da dolaştırıp aynı cümlelerle eşinize bağlıyorsunuz. Her konuyu acaba hangi üye açmış diye kontrol ederek okumuyorum, konunun ortasında sizin yazdığınızı fark ettiğim çok oldu. Eleştiri kaldıramıyorsanız keşke forum sitesine konu açmasanız. Siz kendinizde her gün aynı konuyu açma hakkını nasıl görüyorsanız benim de eleştirme, yorum yazma hakkım var.

Kimin neyi okuyup neyi okumayacağına siz karar veremezsiniz. İstediğimiz konuya saygı çerçevesinde yorum yazma hakkımız var.
Kocanızı kıskandırmak için güzelleşmek istemek sağlıklı bir psikoloji değil. Önce gidip dahileyeden testlerinizi yaptırın, o gerekli görürse diyetisyene yollar. Diyetisyen + spor salonu eşliğinde zayıflarsınız.
Ben öyle düşünmüyorum. Konu sahibi on defada konu açsa haklı bence. Çünkü hamile terk edilmiş üstüne kilo almış bedeninde değisiklikler meydana gelmiş. Bunların hepsini yalnız yaşıyor kocasından başka biri de hayatında(arkadaş,iş vs..) yok. Destek alacak sosyallesecek kimsesi yok. Böyle olunca dön dolaş aklına eski eşi geliyor. Kabullenemiyor ve hırs yapıyor. Esi fiziksel görünüşünü değiştirdiği icin ona dönmek istede dertleri son bulacak sanıyor.

Konuyu kilodan açmışsınız araya yine eşinizi sıkıştırmışsınız. İkinci yazdığınız mesajda kilodan eser yok eşim beni terk etti, hamileyim, üstüne başkasını buldu yazıyor. Keşke siz de biraz olsun bakış açınızı geniş tutsanız da aynı yere saplanıp kalmasanız. Konuyu başka şey için de açmış olsanız da dolaştırıp aynı cümlelerle eşinize bağlıyorsunuz. Her konuyu acaba hangi üye açmış diye kontrol ederek okumuyorum, konunun ortasında sizin yazdığınızı fark ettiğim çok oldu. Eleştiri kaldıramıyorsanız keşke forum sitesine konu açmasanız. Siz kendinizde her gün aynı konuyu açma hakkını nasıl görüyorsanız benim de eleştirme, yorum yazma hakkım var.
İyi günler..

senın motıve kaynagın benım konu sahıbı
bak ben 172 boyundayım genelde 63 kılolarında seyır ederdı kılom ortalama bır ınsandım
herkesın aksıne ben dogum sonrası kılo aldım hamıleykende zayıftım :KK70:
dogumdan sonra bır kılo aldım kızım 4 aylıkken falan almaya basladım 104 kılo oldum
2 sene oyle gezdım 54 bedene cıktım
sonra baktım boyle olmayacak mutsuzum uzgunum doktora gıttım endokrıne
dedım mıdemın bı tarafı hıc doymuyor :KK70: hep ac :KK70: kesın alın kurtulayım
doktor tahlıllere baktı ınsulın dırencı var troıt dengesız d vıtamın 4 de demır sürünüyor yuruyerek geldıgıne sukur dedı oyle kotu durumdayım

amelıyatı falan bosver sen bogazını tut dedı
e ama tutamıyorum doyamıyorum dedım
yemek yersen doyarsın hamburger pızza mantı unut o ıslerı sabahları pişi yaparsan tabıkı doymazsın otur kebap ye daha ıyı dedı :KK70:
2 ögun ye
sekerı kızartmayı hamur ısını pırınc ve patatesı hayatından cıkar
1 dılım ekmek yerıne 2 tabak salata ye
2 lıtre su ıc
bak goreceksın nasıl kılo verdıgını 1 ay sonra gel kılo veremezsen konusuruz amelıyatı dedı
1 ay sonra bır gıttım :KK70: 4 beden ıncelerek benı gordugunde tanıyamadı bıle
toplamda 6 ayda 40 kılo verdım

bak sana kendı basıma kıloyu nasıl verdıgımı ve neler yaptıgımı yazdıgım konumu paylasayım yemek tarıflerım var unsuz sekersız pastalar falan
tarıflerden yaparsın

sımdı evlendıgım kılodan da zayıfım
bunu ben yaptıysam sen haylı haylı yaparsın konu sahıbı ıste yeterkı

senın motıve kaynagın benım konu sahıbı
bak ben 172 boyundayım genelde 63 kılolarında seyır ederdı kılom ortalama bır ınsandım
herkesın aksıne ben dogum sonrası kılo aldım hamıleykende zayıftım :KK70:
dogumdan sonra bır kılo aldım kızım 4 aylıkken falan almaya basladım 104 kılo oldum
2 sene oyle gezdım 54 bedene cıktım
sonra baktım boyle olmayacak mutsuzum uzgunum doktora gıttım endokrıne
dedım mıdemın bı tarafı hıc doymuyor :KK70: hep ac :KK70: kesın alın kurtulayım
doktor tahlıllere baktı ınsulın dırencı var troıt dengesız d vıtamın 4 de demır sürünüyor yuruyerek geldıgıne sukur dedı oyle kotu durumdayım

amelıyatı falan bosver sen bogazını tut dedı
e ama tutamıyorum doyamıyorum dedım
yemek yersen doyarsın hamburger pızza mantı unut o ıslerı sabahları pişi yaparsan tabıkı doymazsın otur kebap ye daha ıyı dedı :KK70:
2 ögun ye
sekerı kızartmayı hamur ısını pırınc ve patatesı hayatından cıkar
1 dılım ekmek yerıne 2 tabak salata ye
2 lıtre su ıc
bak goreceksın nasıl kılo verdıgını 1 ay sonra gel kılo veremezsen konusuruz amelıyatı dedı
1 ay sonra bır gıttım :KK70: 4 beden ıncelerek benı gordugunde tanıyamadı bıle
toplamda 6 ayda 40 kılo verdım

bak sana kendı basıma kıloyu nasıl verdıgımı ve neler yaptıgımı yazdıgım konumu paylasayım yemek tarıflerım var unsuz sekersız pastalar falan
tarıflerden yaparsın

sımdı evlendıgım kılodan da zayıfım
bunu ben yaptıysam sen haylı haylı yaparsın konu sahıbı ıste yeterkı
Ya bende daha önce 38 kilo verdim bütün diyet şeylerine ve sporlara hakimim evlenmeden önce fitness yapıyordum zaten gayet fit ve sıkıydım bırakınca çocuk falan derken saldım işte... Ama şimdi o gücü kendimde bulamıyorum mesele bu =)

Ya bende daha önce 38 kilo verdim bütün diyet şeylerine ve sporlara hakimim evlenmeden önce fitness yapıyordum zaten gayet fit ve sıkıydım bırakınca çocuk falan derken saldım işte... Ama şimdi o gücü kendimde bulamıyorum mesele bu =)
e o zaman yapacak bırsey yok napalım psıkolojık destek alırsınız once o zaman :) gecmıs olsun

Evlendiğimde 60kiloydum boyum 175 gerçekten güzel bir yüzüm var şimdi linç yicem ama herzaman özgvenli ve kendini seven biriydim şimdi hamileyim 9 aylık Birtane de kızım var resmen 100 kilo oldum eşimlede on gn önce ayrıldık zaten boşanma süreaindeyim. Çok özgüvensizim çok üzülüyorum ağlıyorum kafama çok takıyorum yüzüm gerçekten güzel ama kendim ayı gibi oldum.. Allah aşkına bu özgüven nasıl gelecek
Ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum. Benim çocuğum yok ama annem babam ayrıldılar. O dönem 1.60 boyuma 68 kiloyu sığdırmıştım. Üzme tatlı canını,bu ayrılık sürecini bir değişim sürecine çevir. Kendini yenilemeye çalış. Karantina döneminde olmasak bir sürü seçimin olabilirdi ama ev egzersizleri yapabilirsin,sağlıklı beslenebilirsin. Kilo verilir,moral düzelir

kısısel hesabımdan paylasmıyorum maalesef , zaten paylastıgım sayfanın lınkını attım ıstedıgınızde bır goz gezdırırsınız
Diyet sayfası sormuştum bende instada öyle birşey açıp paylaşmayı düşünüyorum diğer diyet yapanlarla falan bakalım olur inş

Ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum. Benim çocuğum yok ama annem babam ayrıldılar. O dönem 1.60 boyuma 68 kiloyu sığdırmıştım. Üzme tatlı canını,bu ayrılık sürecini bir değişim sürecine çevir. Kendini yenilemeye çalış. Karantina döneminde olmasak bir sürü seçimin olabilirdi ama ev egzersizleri yapabilirsin,sağlıklı beslenebilirsin. Kilo verilir,moral düzelir
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için doğurduktan sonra allahın izniyle bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı allahım nasip ederse diyete de hemen başlayacağım

bu kadar derdinin içinde bunumu kafana taktın allah aşkına ,

millet ne kafalar yaşıyor yaaa ,

bu kadar derdinin içinde bunumu kafana taktın allah aşkına ,

millet ne kafalar yaşıyor yaaa ,
Ne yapayım bacım, oturup giden kocanın ardından ağlayıp ay ben iki çocukla ne yapıcam diye düşünüp kafayı mı yiyeyim.. Üç kuruşluk adamı takacağım kilomu takar giden özgüven imi alır çocuklarıma güçlü bir anne olur yoluma bakarım sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba?

O zaman evde egzersiz yap. Her gün ortaya çıkardığın yeni dertlerin sıkmaya başladı.
Okuma arkadaşım girip bakma kimse zorla okutup zorla yorum yaptırmıyor istemiyorsan yapma istersem her dk konu açarım sanane? Gerçekten bazı insanlar virüsten de beter ya bak işine

Okuma arkadaşım girip bakma kimse zorla okutup zorla yorum yaptırmıyor istemiyorsan yapma istersem her dk konu açarım sanane? Gerçekten bazı insanlar virüsten de beter ya bak işine
Hamile olduğunuz için yoğun duygularınızı umursamıyorum. Umarım sadece hamileliktendir.

Hamile olduğunuz için yoğun duygularınızı umursamıyorum. Umarım sadece hamileliktendir.
Hanfendi inanın bende sizi insan statüsüne koyduğum için girip huzur kaçırma çabanız umursamıyorum iyi. Günler

Back
X