Üniversite son sınıfta tanımıştım onu. Ne de çok sevmiştim. Uğruna neler neler yapmıştım... Ben ondan önce iş bulmuştum. O ise birkaç iş görüşmesi yapmış sonunda benden 1 yıl sonra iş bulabilmişti... Hep yanındaydım. İş bulamadığı zamanlarda hep yanında oldum. Üzmemeye çalıştım... İkimiz de farklı şehirlerdeyiz... Ancak o iş bulduktan sonra çok değişti... Bilmiyorum ama çok değişti işte... O kadar çok sevmiştim ki onu... Bitti dediği an hala gözlerimde kulaklarımda.... Olmazdı olamazdı.... Arama beni dedi. Güzel yıllarımızın hatrı bile yokmuş gibi telefonumu engelledi... Bugün tam 1 yıl oldu kızlar bu kelimeleri duyalı... Bunları dediği halde faceden defalarca yazdım. Sonuç beni çoktan gözden çıkarmıştı... Hiçbir onu üzecek bişey yapmamıştım halbuki... 1 yıl içinde aralıklarla 3-4 defa yine ben iletişim kurdum bir şekilde... En son duyduğum söz ben seni hiç sevmedim ki oldu... Birlikteyken 4 sene kızlar 4 sene o kadar çok şey yaşadık ki. Bunları sevmeden yapmış... Nasıl bir yalansa artık... En son aradığımda ona ihtiyacım vardı. Ameliyat olmuştum. Yine ben yazdı ona... Ama o benle konuşmayı bile çok gördü... Ve o gün bugün işte... Tam bir yıl oldu... O gün sildim aklımdan da gönlümden de... Zor anımda olmayanın iyi anlarımda da yanımda olmasına gerek yoktu... 1. yıl dönümünü bile unutamamışken unuttum demeyle yetiniyorum... Sizce beni hiç sevmedi mi?? Yoksa sonradan sevgisi bitti o yüzden mi bana böyle diyor diye sormak istiyorum... Öyle işte bu gün o gün ve ben içimi dökmek istedim...