güzel yılların yılın sonu... Tam 1 yıl oldu..

Anlamıyorum bir insan sevmediği biriyle nasıl birlikte olabilir.Çok iyi rol yapıyormuş galiba...
Ben de seni öptüm :))) Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Geçen baktım. Herkese açık birşey paylaşmış. Güzel bişey. Üstüme alınmak istemedim zaten. Ama herkese açık yapması bana yazmış gibi geldi....

böylelerini kızılcık sopasıyla dövüceksin .

peşinden koşmayın kendini bi şey sanmasın ya ! dünyada o kadar düzgün adam var sizi sevebilecek . buna mı kaldınız . ameliyatınıza aldırmayan adamla senin ne işin var .

azcık ara bi üst modelini bul . Etrafta bu kadar talep varken bu adama bu arz niye yani ?

böylelerini kızılcık sopasıyla dövüceksin .

peşinden koşmayın kendini bi şey sanmasın ya ! dünyada o kadar düzgün adam var sizi sevebilecek . buna mı kaldınız . ameliyatınıza aldırmayan adamla senin ne işin var .

azcık ara bi üst modelini bul . Etrafta bu kadar talep varken bu adama bu arz niye yani ?

Artık koşmuyorum... Evet kendini çok birşey sandı. Buna mı kaldım kesinlikle hayır. Elim ayağım düzgün. Kendimi çok güzel hissetmesem de çirkin de hissetmem hani. Ama olay ne biliyormusunuz. O benim ilk sevgilimdi. İlk aşkımdı. Ben hep ilk aşkımın son aşkım olmasını istemişimdir. Bundan önce de sonra da kimseye şans vermedim. Ama yanlış kişiye o doğru şansı verdik... Yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte

Canım :( üzüldüm sana üzülme asla diyemem, birisinin üzülme demesiyle de acını unutmazsın.

Ama 4 sene sevmiştir yüzde yüz. Hatta aşık olmuştur. Güzel şeyler bitiyor böyle ve geri dönüldüğünde eskisi gibi olmuyor.

Back
X