Güzel yüreğinize ihtiyacım var

Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız :) çok rahatladım

Kesin kazanırsın sen, var sende o göz. Hiç umutsuzluğa kapılma. Allah güzel kapılar açsın sana

Yarın buraya yaz tamam mı? Beni de etiketle :)

Allah yolunu bahtını açsın inşallah. Gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin rabbim. Kazan su sinavida görsünler zeze632 kimmiş.

Cok yıpratma kendini inşallah olur olmasa da seneye bidaha girersin

Umarim kazanirsin okuyup meslek sahibi olunca geriye baktiginda boyle sana mutsuzluk veren insanları ne kadar cok onemsedigini düşünüp kendine kizacaksin. Ve umarim bir gun tum bu mutsuzluk sacan insanlari hayatindan çıkarırsın. Basarilar dilerim.

Senle hemen hemen aynı yollardan geçtim. Bilirim akrabaların en ufak başarısızlığı beklemesini ama her ne olursa olsun tıka kulağını onlara. Eğer kazanırsan övgülerini ooo avukat/savcı/hakim hanım demelerine de kulaklarını tıka onların övgüsüne ihtiyacın yok. Eğer kazanamazsan sakın ümitsizliğe düşme. Evet tekrar hazırlanmak hiç kolay değil ama hayallerine kavuşman için koskoca ömründe bir yıl fazla harcasan ne olur sanki?
İnşallah kazanırsın istediğin üniversiteyi istediğin bölümü.. ben kazandım allah sana da nasip etsin istedikten sonra başaramayacağın hiçbir şey yok bunu sakın aklından çıkarma

Ovgulerine ihtiyacı olmadığım konusunda çok haklısın inşallah bende kazanırim teşekkür ederim :)

İnşallah istediğin gibi olur,
Sonuç ne olursa olsun hakkında en en hayırlısı, ilerde en çok nasıl mutlu olacaksan o şekilde olsun.
Her şerde bir hayır olduğuna çok şahit oldum hayatımda. Sonradan şükürler olsun iyi ki öyle olmamış böyle olmuş diye düşündüm hep. Umarım en istediğin gibi olur ama eğer olmazsa da kendini yıpratma bunu düşün

zeze naptın puanın nasıl geldi?

Sana cani gonulden iki kisilik bir can olarak dua ediyorum. Insallah hayatinda hersey gonlunce olur. Allah sana mutlu olacagin bir hayat nasip eder...azmini,inadini ve hayallerini sakin birakma...

Allah yardımcın olsun, inşallah herşey gönlünce olsun. Hayırlı haberlerini de yazarsın buraya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…