Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Dayağı hakettiğini söylüyorsa bir adam olmaz olsun zaten..Ne diye mücadele edeceksin.
konu sahibi eşinin aslında iyi biri olduğunu düşünüyor. boşanmak istemiyor. biz eski konusunda boşanmaya yönlendirmeye çalıştık ama darp raporu bile almadı zamanında. o kadar söylememize rağmen. o yüzden biz de farklı akıl vermeye çalışıyoruz şimdi

Bak bunlar senin önce ki konularından alıntılar.
Senin muhteşem mutluluk diye bahsettiğin evliliğin sadece senin hayallerin.
Senin eşin, seni bir kere savunmamış, seni koruyup kollamamış, seni hem kendi ezmiş hem annesine ezdirmiş.

Sen hiçbir zaman sesini çıkartmamışsın ( Eşinin üzerinde ki baskısı yüzünden ses çıkaramadın çünkü seni savunmayacağını çok iyi biliyordun)
Seni darp bile etti.

Sen bunların bütün yükünü kayınvalidene yükledin.
Kayınvalidemin alt üst ettiği hayatım,
Kayınvalidem beni delirtecek part1, part2 ...
Kayınvalidenin kandili,
Kayınvalidenin misafirperversizliği
Kayınvalidenin eltini savunması

Eee bunların hiçbirine ses etmezsen, alttan alırsan, hadi gönlü olsun dersen, yeter ki bitsin artık diye susarsan, eşin de seni savunmazsa bütün suçlu KV olmuyor.

Bütün konularını takip ettim, hepsine yazdım bu adam seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.

Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..

Sen hala suçu 3. kişilerde arıyorsun.

Boşanmanız senin açından da bebeğin içinde en iyisi olacak.

Artık aşık olduğunuz gözlerinizin perdesini kaldırıp objektif olarak bakmanız gerek. Yoksa daha çok çile ve eziyet çekmeye hazır olun.

Hakkınızda hayırlısı.

Ağır yazdığım için üzgünüm.
Ancak dışarıdan bakınca durum bu.

Tesekkur ederim Allah guzel kalbine gore versin her seyi.

Tesekkur ederim

Sen evli kaldıkça kv kahrolacak ayrılarak onu çok mutlu edeceksin bırak kudursun dursun kancık ona inat boşanma daha çok bağlan evine

Kayınvalidesi kahrolmaz ki.
İki dudağının arasına bakan bir oğlu var.
Oğlunun evliliğini kahreder, gelinin kahreder kendi yine kahrolmaz.

Bu evliliği şekerlileblebitozu bitirmezse kv bitirecek.
Oğlu anası için, boşarım bunu, bu kadını bana dövdürtme diyen biri.

Kadın niye kahrolsun her istediği oluyor zaten.

Cok tesekkur ederim bu analiz icin. Yakinlik gosterip bu kadar ugrastigin icin tesekkur ederim. Gidiyorum pazar gunu biletim hazir. Bosanir miyim bosanmaz miyim orada oldugun zaman gosterecek.

Evet o kahrolmaz beni eder kendi olmaz. Ama evliligim surdukce hincindan kuduracagi dogrudur. Fakat bu kudurukluk bana yol su elektrik olarak donecek bundan eminim.

Cok tesekkur ederim bu analiz icin. Yakinlik gosterip bu kadar ugrastigin icin tesekkur ederim. Gidiyorum pazar gunu biletim hazir. Bosanir miyim bosanmaz miyim orada oldugun zaman gosterecek.

Bu kadar uğraşmamın sebebi sensin emin ol.
O kadar aşıksın ki gözlerin görmüyor.
Anlıyorum zor durum fakat geri kalan hayatının selameti için bu adamdan ayrıl.

Sen kendine de evladına da yetersin.
Kendini gerçekten ezdirme artık.

Bu adam düzelmez.
Hiç kendini suçlayan evet benim hatalarım var, anneme karşı gelemedim, onu durdurmadım, onun aklıyla hareket ettim düzelticem diyen biri değil

İyi düşün.
Hayatının dönüm noktasındasın.

Gecen ki konumda beni elestirmistiniz ama olsun. İns hayırlısı olur sizin için

Ne demek yuva guzelse bozulmaz? Bazen ucuncu sahislar oyle insanlar olabiliyor ki, ailenden biri senin ozeline oyle bir torpido gibi daliyor ki evrenini sasiriyorsun. Bu kadar saf olmayin!

Kayınvalide sen evli kaldığın sürece kahrolur hikayesine inanma.
Kadın daha yeni şeytanlıklar peşine düşer.
O kadın belli ki kötülükle besleniyor.
İnan bana sana daha beter şeyler yaşatır ve ona da hiç bir şey olmaz.
Olan sana ve bebene olur.
Kocanla kayınvaliden de sadece keyfine bakar.
Kocan seni zerre kadar sevseydi zaten senin bu kadar yıpranmana izin vermezdi.
Terapiymiş,ilaçmış hiç bir faydası olacağına da inanmıyorum.
Çok geç kalınmış bence bunlar için.
He boşanırsın ya da boşanmazsın kendin bilirsin.
Sen kendine acımıyorsun da bebe ne olacak?
Yazık günah değil mi ona?
İleride daha kaç defa izleyecek babaannesinin annesine dayak attığını?
Çok acımasız gibi gelmiş olabilir ama inan dolu dolu gözlerle yazıyorum...

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun insallah hersey istediginiz gibi olur bundan sonra..Benim annem de benzer seyler yasadi evliliginde.Yalniz su var ki biraz esinizi de objektif degerlendirin,benim annem herseyi babamin ailesinden bilirdi yalniz babaannem de buyukbabam da yillar once vefat ettiler,ama babam hic degismedi eziyete devam etti.Bikac sene once de ayrildilar.O degismeyince anladik ki tum sorun ailesinde diil aksine cogunlukla babamdaymis.Sanirim dogru bi karar veriyorsunuz umarim hayirlisi olur sizin ve bebeginiz icin..

Konunu şimdi okudum.
Bence sen bu adamı hiç sevme arkadaş ne o ne annesi insan değil.
Ayrıl kurtar kendini hiç yok ayrılıp kayınvalide sevindirme sozlerini ciddiye alma,sevinirse kına yaksın ama senden uzak dursunlar.
Çocuğunda etkilenir böyle ortamda zaten en doğru kararı vermişsin lütfen daha da geç kalma.
Bak Bende ayrılıyorum üstelik babası babalıkta yapmaz ama olsun çocuk en azından psikolojisi sorunlu büyümez.
Sen ayrıl eşin babalık yaparsa engelleme tabi ama bu evliliği devam ettirme düzelmez emin ol canım

Sorun o zaten kocası iyi biri değil ya da çok pasif diyeyim.Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor.

Eşi güya özür diliyor hiç samimi değil.Alttan alttan suçluyor karısını.Sen kaşındın dayağı hakettin diyecek neredeyse.

Adamı melek gibi göstermek yerine adamın burnunu sürtmesi lazım.

Ne demek yuva guzelse bozulmaz? Bazen ucuncu sahislar oyle insanlar olabiliyor ki, ailenden biri senin ozeline oyle bir torpido gibi daliyor ki evrenini sasiriyorsun. Bu kadar saf olmayin!
Şşttt üslubuna dikkat et.
Dünya toplanıp bir araya gelse benim iyi giden evliliğimi bozamaz.Çok örneklerini tecrübe ettim merak etme.Böyle evliliğime dalmak isteyeni frenler mesafemi koyarım.Eşim de aynı şekilde.Ne kendi ailem ne başkası iki insanın hayatına burnunu sokamaz.Sokturmadım sokturmam.Üslubuna dikkat etmeyeni,kendi düşüncem için bile eleştireni karıştırmadığım gibi.
Kaynana şunu demiş,görümce bunu demiş,elti şöyleymiş takmam.Eşime de yansıtmam eşimde karıştırmazx kimseyi.

Uslubumda problem yok. Heyecanli yazmis olabilirim ama hakaret icermiyor, o yuzden cok ustelemeyin derim.

burnunu sürtemez ama işte. adam boşanmaktan konu sahibinin korktuğu kadar korkmuyor. daha önce de annesine tamam boşayacağım onu diye söz vermiş biri. konu sahibi boşanmazsa kv den intikam alacağını düşünüyor bi yandan. aslında konu sahibi eşinin de süper iyi insan olmadığının farkında ama intikam duygusu daha ağır basıyor. yanlış ama olan bu

ama işte sizin eşiniz kimseyi karıştırtmıyormuş. burada eş faktörü önemli. konu sahibinin eşi sizin eşiniz gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…