- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
konu sahibi eşinin aslında iyi biri olduğunu düşünüyor. boşanmak istemiyor. biz eski konusunda boşanmaya yönlendirmeye çalıştık ama darp raporu bile almadı zamanında. o kadar söylememize rağmen. o yüzden biz de farklı akıl vermeye çalışıyoruz şimdiDayağı hakettiğini söylüyorsa bir adam olmaz olsun zaten..Ne diye mücadele edeceksin.
Kayinvalidem gun boyu eltimden konusur onu over surekli benim yanimda.Herseyin kriteri aysedir. Aysenin agdacisi aysenin suyu aysenin buyu aysenin virti zirti..Hersey onun bildigi gibi olmalidir. Vir vir vir. Hic susmazzzz. Ve bunlari esimin yaninda da konustugu olur.. Benim yanima geldiginde ona hediye alir gider. Hatta internetten bana baktirdigi bile oldu..
ben dogum yaptim beni hic kimse aramadi. Herkes kvyi aradi ve kv bana onun slmi var bunun slmi var dedi durdu. Esim de kardesleriyle konusmus telde, kardeslerimin slmi var dedi. Neyse sessiz kaldim bi kac gun. Sonra konu acildi dedim ki esime beni hickimse senin memleketinden arayip gecmis olsun demedi, herkes slm soyle dedi, kardeslerin de buna dahil; ben de bundan sonra birinin isi oldugunda birine bisey oldugunda slm soyle dicem dedim (dogum yapanlar bilir insan lohusayken sevincini paylasmak ve birazcik ilgi istiyor hele ilk bebekte). Kayinvalide kocamla aramdaki dialoga zirt diye dalip kibirli ve kizgin bir ses tonuyla"tamam sekerlileblebitozu sen de bundan sonra oyle yaparsin artik" demez mi!!! Resmen firca yedim!!
Kayinvalidem dugunumde hic yardimci olmadi. Nisanimda birsey takmadi. Daha dogrusu takti ama esimin kredi kartindan gectigi icin yine esimle biz odedik:)Gelinligimi bile kendi paramla aldim:)
Gelinlik alisverisinde annem bile yokken o ben gelicem tabi ki diye tutturdu, geldi ve gelinliklere mudahale ettigi icin dolasmadan bir gelinlik almak zorunda kaldim.
Evime gelir vidi vidi vidi hic susmaz! Buzdolabimda ne bittiyse gider
kocama soyler evimde olmayan her seyi bize aldirmak ister, hadi gonlu olsun derim alirim..
Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savurur.
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Evliligimizin ilk zamanlarinda "kirmizi gecelik" tarzi seyler giymistim. Ne zaman giyinip ciksam bana guldu puaaahh seklinde:))))) Neyse hanimlar esim gulunce bi daha giymeye cok utandim. Ve bana giymene gerek yok boyle seyleri nasil olsa cikiyor demisti,
Evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun. Kendime guvenimi bitirdi.
Peki Ali ne yapti? Annesi bosayacaksin bu kadini dediginde 'tamam anne bosayacagim arkandan bosanip ben de gelecegim' dedi.
Annesi bu kadin soyle bu kadin boyle derken 'simdi dovdurtcen bana bu kadini' dedi!
En ozel anlarim ulu orta konusulurken bile beni savunamadi!
Olay gectikten sonra dedigi laf, annem soylediyse bile sen soylemeyecektin, sen susacaktin oldu. Zaten yillardir beni susturup durumu buralara getiren sen degil misin be adam!!
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
Bir yanim oyle diyor.Sen evli kaldıkça kv kahrolacak ayrılarak onu çok mutlu edeceksin bırak kudursun dursun kancık ona inat boşanma daha çok bağlan evine
Tesekkur ederim Allah guzel kalbine gore versin her seyi.İnanın olan biteni okudum diğer konunuz da ve resmen gözlerim dolu dolu şu an ne yazıp size nasıl kendinizi iyi hissetirebilirimi düşünüyorum.Ne kadar aşağılık bir insanmış ki bunları size yapabilecek kadar cahil ve resmen hastaymış.Eşinizin sizi savunmamasını hiç aklım alamadı ama basireti bağlandı belki de , gözü dönse belki başka kötü şeyler olacaktı bilemiyorum.Gerçekten çok çok sabırlı ve seviyenizi koruyarak hareket etmişsiniz tüm ailesine ve o kadına.
Eşiniz eğer yuvanızı korumak ve artık sizi kaybetmek istemiyorsa koysun takkesini önüne ve düşünsün.Siz gerçekten yapılacak her tür şeyi yapmış ve 3 sene yuvanızın selameti için susmuşsunuz.Dilerim çok sevdiğiniz adamı ve çok sevdiğiniz yuvanızı bırakmak zorunda kalmadan bu iş sonuçlanır.Dualarımdasınız.
Tesekkur ederimsekerlileblebitozu ,
Benzer sebeplerle benzer şekilde boşanmış biri olarak yazıyorum.
"3.kişiler olmadığında mutlu bir evlilikti" cümleni çok iyi anlıyorum.
Eğer öyleyse mutlaka bir terapiye gidin bence.
3.kişilerin evliliğinize ne denli zarar verdiğini ancak orada görebiliyorlar maalesef bu erkekler.
Görüşme kv ile de, ama evde de iyi ya da kötü adını anma.
Çocuk varsa boşanma çok zor manevi anlamda, yaşadım ve hala yaşıyorum.
Hele ki "kocamı seviyorum" diyorsan olmaz.
Şiddet var, annesinin ağzına bakıyor, büyümemiş, seni korumuyor...vs bize burdan söylemek çok kolay teoride.
Bilemeyiz dört duvar içinde neler oluyor, adam ona ne yapıyor da hala sevebiliyor bu kadın bilemeyiz.
Yapman gereken, net tavır koymak ve kararlı olmak.
Devam edeceksek, annenin etkisi dahi olmayacak, bana vurduğunu ancak bu şekilde unutabilirim demelisin.
Sen evli kaldıkça kv kahrolacak ayrılarak onu çok mutlu edeceksin bırak kudursun dursun kancık ona inat boşanma daha çok bağlan evine
Cok tesekkur ederim bu analiz icin. Yakinlik gosterip bu kadar ugrastigin icin tesekkur ederim. Gidiyorum pazar gunu biletim hazir. Bosanir miyim bosanmaz miyim orada oldugun zaman gosterecek.Bak bunlar senin önce ki konularından alıntılar.
Senin muhteşem mutluluk diye bahsettiğin evliliğin sadece senin hayallerin.
Senin eşin, seni bir kere savunmamış, seni koruyup kollamamış, seni hem kendi ezmiş hem annesine ezdirmiş.
Sen hiçbir zaman sesini çıkartmamışsın ( Eşinin üzerinde ki baskısı yüzünden ses çıkaramadın çünkü seni savunmayacağını çok iyi biliyordun)
Seni darp bile etti.
Sen bunların bütün yükünü kayınvalidene yükledin.
Kayınvalidemin alt üst ettiği hayatım,
Kayınvalidem beni delirtecek part1, part2 ...
Kayınvalidenin kandili,
Kayınvalidenin misafirperversizliği
Kayınvalidenin eltini savunması
Eee bunların hiçbirine ses etmezsen, alttan alırsan, hadi gönlü olsun dersen, yeter ki bitsin artık diye susarsan, eşin de seni savunmazsa bütün suçlu KV olmuyor.
Bütün konularını takip ettim, hepsine yazdım bu adam seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.
Sen hala suçu 3. kişilerde arıyorsun.
Boşanmanız senin açından da bebeğin içinde en iyisi olacak.
Artık aşık olduğunuz gözlerinizin perdesini kaldırıp objektif olarak bakmanız gerek. Yoksa daha çok çile ve eziyet çekmeye hazır olun.
Hakkınızda hayırlısı.
Ağır yazdığım için üzgünüm.
Ancak dışarıdan bakınca durum bu.
Evet o kahrolmaz beni eder kendi olmaz. Ama evliligim surdukce hincindan kuduracagi dogrudur. Fakat bu kudurukluk bana yol su elektrik olarak donecek bundan eminim.Kayınvalidesi kahrolmaz ki.
İki dudağının arasına bakan bir oğlu var.
Oğlunun evliliğini kahreder, gelinin kahreder kendi yine kahrolmaz.
Bu evliliği şekerlileblebitozu bitirmezse kv bitirecek.
Oğlu anası için, boşarım bunu, bu kadını bana dövdürtme diyen biri.
Kadın niye kahrolsun her istediği oluyor zaten.
Cok tesekkur ederim bu analiz icin. Yakinlik gosterip bu kadar ugrastigin icin tesekkur ederim. Gidiyorum pazar gunu biletim hazir. Bosanir miyim bosanmaz miyim orada oldugun zaman gosterecek.
Gecen ki konumda beni elestirmistiniz ama olsun. İns hayırlısı olur sizin içinArtik surduremiyorum.
Bi suredir iyiydik fakat evimin temeline dinamit koyup defolup gidenler oldu.
Kocami cok seviyordum cok asiktim. Hala da oyle. Ama sevgi yetmiyor mutlu olmak icin.
Artik numaradan bile mutlu olamayacagimizi dun gozlerinde gordum onun.
En ufak seyde o lanet insan aklima geliyor deliriyorum. Disimi sikip ses cikarmiyorum tam 1 aydir ve evliligim de cok mutlu-ydu, dune kadar. Bu cok sevdigim yuvayi ve cok sevdigim adami birakip gidiyorum.
Evliligim o kadar guzel o kadar mutluydu ki kelebek gibi ucuyordum, Allah da bana askimin meyvesini verdi, guzel yavrumu.
Bebegimizin mutlulugunu bile yasatmadilar bize.
O seytan bosatacam sizi diye diye gitti.. hep ben bir oyun oynayacak ya da kocami dolduracak sorun yaratacak gibi seyler beklerken, meger hayali bile yetermis bitirmeye. Biliyormus, anlayamamisim. O kadar kendinden emin soyledi ki bunu defolup giderken, meger kivilcimi atip gitmis haberim yok. Dinamitin ipi iki ay yanabilmis..
Bu cok sevdigim evimi, mutlu yuvami, esimi-dostumu-arkadasimi-yoldasimi-hayatimin yarisini-kocami birakip gidiyorum..
Konu da şu..yok..konu yok!!
Cok basit bisey buyudu, aileme edilen bedduaya, benim ona ettigim kufure döndu konu.
Gercekten iyi niyetle bir sey soylemistim hic bir art niyet yoktu yemin ederim. Yanlis anladi.. Bitti..
Bebegimi alip gidiyorum..
Bebegimin gozlerine her baktigimda yurek yanginim harlanacak bundan sonra.
Az once gitti. Sehir disinda olacak yarin gelecek. Kapiyi acmayacagim ertesi gun yola cikiyorum cunku. Son bir gorusmeye ve son bir kavgaya bile gerek yok. Kendimi anlatmaktan biktim onu bile istemiyorum artik.
Guzel yavrumla guzel bir hayat kurabilirim. Babasi onu, o babasini, ben onu ozleyecegim biliyorum. Canim yaniyor.. ama gidiyorum..
Gozune baktikca sukrettigim, kiyamadigim, doyamadigim, icimi titreten adamdan gidiyorum...
Bitti evliligim; bitirdiler, yasatmadilar bizi..
Ne demek yuva guzelse bozulmaz? Bazen ucuncu sahislar oyle insanlar olabiliyor ki, ailenden biri senin ozeline oyle bir torpido gibi daliyor ki evrenini sasiriyorsun. Bu kadar saf olmayin!Bir yuva güzelse,1 günde enkaz olmaz.Hele 3.şahıslar yüzünden hiç bozulmaz.3.şahsa söz hakkı verene bakacaksın.
Ciddi anlamda boşanmak istiyorsan,eminsen kararlıysan,ölçüp biçtiysen bundan sonra nasıl yaşayacağının planını kurduysan,kocana kapı açmamak neyin nesi.Karşı karşıya mecbur geleceksiniz.Boşanma davası açacağım olmuyor bitsin dersin.
Hatirlayamadim.Gecen ki konumda beni elestirmistiniz ama olsun. İns hayırlısı olur sizin için
Sorun o zaten kocası iyi biri değil ya da çok pasif diyeyim.Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor.konu sahibi eşinin aslında iyi biri olduğunu düşünüyor. boşanmak istemiyor. biz eski konusunda boşanmaya yönlendirmeye çalıştık ama darp raporu bile almadı zamanında. o kadar söylememize rağmen. o yüzden biz de farklı akıl vermeye çalışıyoruz şimdi
Şşttt üslubuna dikkat et.Ne demek yuva guzelse bozulmaz? Bazen ucuncu sahislar oyle insanlar olabiliyor ki, ailenden biri senin ozeline oyle bir torpido gibi daliyor ki evrenini sasiriyorsun. Bu kadar saf olmayin!
Uslubumda problem yok. Heyecanli yazmis olabilirim ama hakaret icermiyor, o yuzden cok ustelemeyin derim.Şşttt üslubuna dikkat et.
Dünya toplanıp bir araya gelse benim iyi giden evliliğimi bozamaz.Çok örneklerini tecrübe ettim merak etme.Böyle evliliğime dalmak isteyeni frenler mesafemi koyarım.Eşim de aynı şekilde.Ne kendi ailem ne başkası iki insanın hayatına burnunu sokamaz.Sokturmadım sokturmam.Üslubuna dikkat etmeyeni,kendi düşüncem için bile eleştireni karıştırmadığım gibi.
Kaynana şunu demiş,görümce bunu demiş,elti şöyleymiş takmam.Eşime de yansıtmam eşimde karıştırmazx kimseyi.
burnunu sürtemez ama işte. adam boşanmaktan konu sahibinin korktuğu kadar korkmuyor. daha önce de annesine tamam boşayacağım onu diye söz vermiş biri. konu sahibi boşanmazsa kv den intikam alacağını düşünüyor bi yandan. aslında konu sahibi eşinin de süper iyi insan olmadığının farkında ama intikam duygusu daha ağır basıyor. yanlış ama olan buSorun o zaten kocası iyi biri değil ya da çok pasif diyeyim.Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor.
Eşi güya özür diliyor hiç samimi değil.Alttan alttan suçluyor karısını.Sen kaşındın dayağı hakettin diyecek neredeyse.
Adamı melek gibi göstermek yerine adamın burnunu sürtmesi lazım.
ama işte sizin eşiniz kimseyi karıştırtmıyormuş. burada eş faktörü önemli. konu sahibinin eşi sizin eşiniz gibi değilŞşttt üslubuna dikkat et.
Dünya toplanıp bir araya gelse benim iyi giden evliliğimi bozamaz.Çok örneklerini tecrübe ettim merak etme.Böyle evliliğime dalmak isteyeni frenler mesafemi koyarım.Eşim de aynı şekilde.Ne kendi ailem ne başkası iki insanın hayatına burnunu sokamaz.Sokturmadım sokturmam.Üslubuna dikkat etmeyeni,kendi düşüncem için bile eleştireni karıştırmadığım gibi.
Kaynana şunu demiş,görümce bunu demiş,elti şöyleymiş takmam.Eşime de yansıtmam eşimde karıştırmazx kimseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?