Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Babacığım her zaman şunu söyler "Kızım sebep aldatma veya şiddet olmadıkça bir kadın evini asla terk etmemelidir.Bırak adam gitsin ama sen asla gitme ananın babanın evine dahi gitme. Boşandıktan sonra gitmek en makulü"
İşte böyle kardeşim eşimle benim arama o kadar çok girdiler ki ama Kv akraba değil dış kapınıb dış mandalları eşimin can ciğer arkadaşı bizi ayırmak için öyle çok şey yaptı ki eşim onun ağzına çok bakardı ama ben yılmadım bıkmadım eşim ne yaparsa yapsın evimi terk etmedim eşimi sevmekten vazgeçmedim.Şu anda o bizi ayırmak isteyen kişilerin gerçek yüzlerini eşim fe fark etti ben sabrımla fark etmesini sağladım şu anda Maşallah SubanAllah çok iyiyiz.Allah kısmet ederse bebeğimiz de olacak.Ve eşim öyle akıllandı ki sadece kendi aklıyla hareket ediyor.
Yuvanı yıkma derim evini terk etme derim.Bu benim 2. Evliliğim ve yuva yıkmak öyle kolay değil.Babasız bir kız çocuğu büyüttüm o zaman 3 yaşındaydı şimdi 19 yaşında kızım.Ve kızım 14 yaşına gelebe kadar hiç sosyal hayatım olmadı gençliğim herşeyim gitti hep çalıştım hep çalıştım şimdiki eşimle tanışana dek 5 yıl öncesine dek mutsuz asosyal işkolik biriydin fakat şu anda geçte olsa Kadın olduğumu hissediyorum.
Ve ben ilk eşime olan sevgimi tamamen yitirmeme rağmen boşanmak istememe rağmen yuvam yıkılınca çok üzülmüştüm.
Bence iyice düşün taşın öyle adım at derim.

Evet oyle davraniyordum. Hatta dunku olayin cikis noktasi da bu. Benim icin öldü dedim. Falan filan. Ölüsü bile huzurumu bozar onun. Olse su an kesin bi muzaratiyla ölur.
öyle davran ama eşine öyle söyleme tabii ki. hiç ağzına anasının adını alma sözünü dahi etme. onunla asla görüşme onu evine alma ne olursa olsun. mazeretin de hazır. seni döven kadınla ne alakan olur. ha dövme olayı deyince aklıma geldi keşke bak zamanında darp raporu alsaydın. şimdi elinde bak üzerime gelme ananı ihbar ederim derdin. şimdi zekice davranma zamanı. seni de anlıyorum eşinin senin tarafında olmasını hissetmek istiyorsun. ama öyle bişey olmayacak. boşanma niyetin yoksa zekice davranacaksın

keşke herkes sizn gbi cesaretli olsa....
ama gtme gerektrcek büyk problem yok gbi. bnce bitirmeden önce savaşmayı deneyin. sizn mutluluğnzla üzülcek insanlar varsa mutlu olmak için herşeyi yapın .

Eşinizle son bir kez ciddi bir şekilde konuşun, konuşamıyorsanız içinizdeki her şeyi kağıda dökün.
Üçüncü şahıslar bal gibi huzur kaçırıp yuva yıkar, seven insanları ayırır, iyi evliliği kimse yıkamaz mı çok da güzel yıkar. Sinek de küçük ama mide bulandırıyor malum.
Eşinizin annesi o kadın en rezil ahlaksız kadın da olsa onun annesi, dibine kadar haksız da olsa erkekler biz kadınlar gibi tarafsız olamıyor, haklıya haklı haksıza haksız diyemiyor, dilde dese içten diyemiyor.
Eşiniz bundan sonra o kadınla sadece kendi görüşebilecekse, size hiç bir şekilde bulaştırmayacaksa, bu konu hakkında ne siz ne eşiniz artık ağzınızı açmayıp sadece karı koca olmayı başarabilecekseniz kimse için terketmeyin yuvanızı.
Yok eşiniz pasif kalmaya devam edecekse siz değil o gitsin evden.

Barışacaksiniz. Büyük bir tepki koymazsaniz aynı şeyleri daha beteriyle. Arayacaksiniz... malesef bu böyle

Şunu da söylemek istiyorum sizin kadar olmasa da farklı şeyler yaşadım bende sustum eşim sıkıntı yaşamasın boşver geçer diye olan bana oldu.şimdi söylüyorum ve inanin daha rahatım bazı insanlar bunu götürüyor.bırakın sizi haksız çıkarsın yinede siz içinizdeki her şeyi söyleyin

Ama bunda anlayacak/anlatılacak bir şey yok ki.

Ne demek araya biri girince aranın kötü olması, öyle evlilik mi olur, öyle adama güven mi duyulur?

Sevgi-saygı varsa her şartta vardır, araya birinin girmesiyle zarar görülmez.
Görülüyorsa ortada öyle harika bir ilişki yokmuş demek ki, kandırmayın kendinizi.

Kesinlikle o yokmuş gibi davranacak ve eşine onunla ilgili olumlu olumsuz asla konuşmayacak, o kadın yok bu kadar.

Dikkate alicam. Allah mutlulugunu daim etsin insallah.

Kesinlikle o yokmuş gibi davranacak ve eşine onunla ilgili olumlu olumsuz asla konuşmayacak, o kadın yok bu kadar.
aynen. kocası savunmaya geçiyor aksi halde çünkü. tartışmalarda dayağı hakettine kadar bu sözler gider . durduk yere kavga ortamı hazırlamaya hiç gerek yok. adam anacı her yönden

İnanın olan biteni okudum diğer konunuz da ve resmen gözlerim dolu dolu şu an ne yazıp size nasıl kendinizi iyi hissetirebilirimi düşünüyorum.Ne kadar aşağılık bir insanmış ki bunları size yapabilecek kadar cahil ve resmen hastaymış.Eşinizin sizi savunmamasını hiç aklım alamadı ama basireti bağlandı belki de , gözü dönse belki başka kötü şeyler olacaktı bilemiyorum.Gerçekten çok çok sabırlı ve seviyenizi koruyarak hareket etmişsiniz tüm ailesine ve o kadına.
Eşiniz eğer yuvanızı korumak ve artık sizi kaybetmek istemiyorsa koysun takkesini önüne ve düşünsün.Siz gerçekten yapılacak her tür şeyi yapmış ve 3 sene yuvanızın selameti için susmuşsunuz.Dilerim çok sevdiğiniz adamı ve çok sevdiğiniz yuvanızı bırakmak zorunda kalmadan bu iş sonuçlanır.Dualarımdasınız.

Bir yuva güzelse,1 günde enkaz olmaz.Hele 3.şahıslar yüzünden hiç bozulmaz.3.şahsa söz hakkı verene bakacaksın.
Ciddi anlamda boşanmak istiyorsan,eminsen kararlıysan,ölçüp biçtiysen bundan sonra nasıl yaşayacağının planını kurduysan,kocana kapı açmamak neyin nesi.Karşı karşıya mecbur geleceksiniz.Boşanma davası açacağım olmuyor bitsin dersin.

sekerlileblebitozu ,
Benzer sebeplerle benzer şekilde boşanmış biri olarak yazıyorum.
"3.kişiler olmadığında mutlu bir evlilikti" cümleni çok iyi anlıyorum.
Eğer öyleyse mutlaka bir terapiye gidin bence.
3.kişilerin evliliğinize ne denli zarar verdiğini ancak orada görebiliyorlar maalesef bu erkekler.
Görüşme kv ile de, ama evde de iyi ya da kötü adını anma.
Çocuk varsa boşanma çok zor manevi anlamda, yaşadım ve hala yaşıyorum.
Hele ki "kocamı seviyorum" diyorsan olmaz.
Şiddet var, annesinin ağzına bakıyor, büyümemiş, seni korumuyor...vs bize burdan söylemek çok kolay teoride.
Bilemeyiz dört duvar içinde neler oluyor, adam ona ne yapıyor da hala sevebiliyor bu kadın bilemeyiz.
Yapman gereken, net tavır koymak ve kararlı olmak.
Devam edeceksek, annenin etkisi dahi olmayacak, bana vurduğunu ancak bu şekilde unutabilirim demelisin.

Eski konularını da okumuştum çok zor bir kayınvaliden var ama az çok hepimizinki öyle ne yazık ki. türlü çözümler bulup başediyoruz bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.Burada eşinin tavrı çok önemli erkekler çoğu zaman yaşananların gerçek yüzünü göremiyor ta ki biz kafalarına dank ettirene kadar.Senin ne kadar tükendiğini gerçekten anlaması lazım buna rağmen aynı düzen devam ederse işin zor.Biraz olsun sana destekse yıkma yuvanı zamanla onlar da anlıyor kim haklı kim haksız.Olan bize oluyor bu süreçte ama çocuk varken gitmek çok zor hayat yalnız senin değil artık.Hem çocuk olduğu için ömür boyu muhattap olacaksın bunlarla boşanınca iyice düşman kesilirler yeri gelecek büyüdüğünde onlarda kalacak çocuğun yanında sen yokken k.v. olacak kadın çocuğunu da doldurup yollar çok çirkefmiş çünkü.o zaman daha da zor şeyler yaşarsın bence.Kal yuvanı düzeltmeye bak zor biliyorum ama kimimizin imtihanı eşi ve eşinin ailesiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…