Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Bir önceki konusuna banin isterseniz çok zor şeyler yaşadığı için yeniden anlatmak istememiştir.

Cozum bulamadim ki ben. Var mi bilen.

O kayınvalide ile başa çıkılmaz ya. Kadına saldırmış. Dahası mı var??
Yok onu kastetmedim o konuyu da okudum şiddet gostercek kadar şirret biri evet ama mesela eltisiyle ilgili konuda,kv nin bakım teorileri adlı konu da ya da bu akrabayı zorla arattırıp kendilerine kimsenin dönüşü olmaması konusunda kaynanayı ustaca dumur edecek biçok faktör gördüm ben

Sende kolay şeyler yasaması eşinde bu bir iki ayda duzeldik normale donduk dıyebileceginiz şeyler değil.
Annesiyle eşi birbirine girdi.Bu kolay bişey değil.sizin için zorsa eşiniz için iki kat zor.biraz zaman verin içinizi dinleyin.
Bebegimin gozlerine baktıkça içim yanacak diyorsunuz seviyorum diyorsunuz.
Hemen karar vermeyin.zaman herşeyin ilacıdır
Biraz zaman verin birbirinize

O kadar şey yaşayıp, böyle bir eşe sahipsin ve hala mutluydum, aşığım, ölüyorum,bitiyorum diyorsun? Boşanma bence. Olman gereken ortam tamda bu galiba baksana mutluymuşsun.

Bu kadın bu yaptıklarının ecrini nerede verecek ?sayesinde şeytan en büyük zaferini yaşıyor canım sen yapı olarak sessiz/sakin birisin sanırım
Yok inisli cikisliyimdir. Ama bu konuda hep sessiz ve sabirli davrandim. Zaten biriktirip patlamam da var maalesef. Patladim iste 3senede.

Buraya yazdıklarını ve daha fazlasını hissettiklerini, ona karşı olan duygularını, sevgini ve yanlış anladığı konuda gerçekten samimi olarak söylemek istediğin şeyi eşini suçlamadan kendi bakış açından hissettiğin şekilde bir mektup halinde yazıp eve yatağınızın üzerine bırak giderken. Eğer eşin de seni gerçekten seviyorsa ve evliliğinizde gelecek görüyorsa bir adım atar ve barışırsınız. Bazen sözle ifade yerine yazarak daha fazla ifade edebiliyor kendini. Ve karşındaki insan dinlediğinde değil de okuduğunda daha iyi anlayabiliyor karşısındakini.

Sizin eşinizle onun eşi arasında dağlar kadar fark var.Kayınvaldeden dayak yeseydiniz siz kabullenip durmazdınız evinizde.Sizin eşinizin bırak dövmeyi el kaldırmaya müsaade etmeyeceğini biliyoruz.Birde onun eşi olanlardan sonra peşinden tamam anne boşayıp bende peşinden geleceğim diyecek kadar sevgisiz bir insan.Konu sahibinin şimdiye kadar durması hata

kayınvalıde den dayak mı ben nasıl atlamısım bunu
ınanmıyorum konu sahıbı nın kesınlıkle durması hata

e pekı nasıl hala kocamı sevıyorum sorunumuz yoktu dıyor...
asıl sorun eşi halbukı

Bu etkenler disinda mutluydum diyorum. Herhalde ben de psikopat degilim.
kız sen naptın
resmen ana ogul sana ezıyet etmelerıne ızın verıyorsun
annen senı bunun ıcın mı dogurdu
bebegın ıcın kendın ıcın kurtul bu adamdan ya
neler neler yapmıslar...

sen boyle sessız kalırsan kendıne saygın kalmaz yapma kendıne bunu
ne sevgısı boyle adam sevılır mı ya

Keşke anında ve anlık patlamaların olsaydı
Aslinda her seferinde bir cevabim vardi o kadina, ama hrp susturuldum. Bir kere bisey soyledim yaptiklarina bakmadan beni ogluna karsi saygisiz diye yaftaladi. Edebimden yine sustum, akli basina geldi gordun mu dedi. Baktim ki basa cikamayacagim kadar sinsi edepsiz ve sirret sustukca sustum. Hep kendini hakli cikardi herseyi yapan o olmasina ragmen.
Mesela en ufacik ornek; eltimi anlatmasindan gina geldigi icin esime soyledim, annem sana diger damadini bu kadar ovse, seni yerse, senin yaninda oba hediyeler alsa sen kizmaz misin dedim.
Annesini uyarmis; anne antipatik oluyorsun boyle ben de farkediyorum demis. Kvnin cevabi ayseyi kiskaniyor o, halbuki ayse onun hakkinda ne iyi seyler soyluyor yazik, sekerli fesat.. dedim basedemicem anlatsin dursun sabredeyim.
Sonra bi de her lafi soyleyip soyleyip, oglu uzuldugumu anlayinca onu yine uyardiginda baska bomba! Aa ben oyle soylemedim ogggglummm yanlis anlamis, konuyu nerelere getirmiss(kotu niyetli) aa cok ayip dogrusu...
Baktim ki yagli kazan gibi herseyi uzerimde kaliyor karidmadim iyice sustum.
Aslinda esim onu cok uyardi ama o garip de basedemedi oyunlariyla. Yani hep dizginlemeye calisti ama yeterli olmadi hic. Ejderha gibi sacti atesini yjne o hakli oldu mesela son olayda. Ornek vereyim eltim bayramda beni aramadi ya da yazmadi. Iki uc gune gorustugum kizla iki aydir gorusmuyoruz. Bana saldirmasini bile o benim altima girdi seklinde anlatmistir inanirim.

Kaynananın hatini bildirseydi eşin bu noktaya gelmezdi , acaba eşine kaynana ne yedirdi ,ne içirdi ,annesinin yanlışlarını görmüyor seni kollamıyor , ama baştan böyle ise eşin senin gözün aşktan kör durumu varmış , tabi evlenince gözler açılıyor , gerçekler acı geliyor

Bence boşanmayacaksın? Barışacaksın geince. Dayanamayıp o kapıyı açacaksın ve hooop herşey barışıp tekrar devam edeceksin?
Sadece kendini kandırıyor.Bende asla inanmayanlardanım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…