- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
bu kadar betimleme ve edebiyat yapacağınıza keşke sorunu anlatsaydınız. üç noktalı duygusal cümlelerden başka bir şey okuyamadık.
eşim kızdı, kv küfretti vs gibi içi dolu ve anlamlı cümleler kursanız keşke.
Iste susturuldum usagi.Şekerli konularını az-çok biliyordum bi kez daha okudum kv senin gözünde büyüttüğün kadar kurnaz değil sadece sen fırsatları değerlendirmesini bilmiyorsun biraz hazır cevap olsan üstesinden gelirmişsin aslında
Cozum bulamadim ki ben. Var mi bilen.kaynananı boşa, neden birbirinizden vazgeçiyorsunuz ki?
ben anlamıyorum 3. kişiler yüzünden biten evlilikleri.
sen anlattığın kadar seviyorsan, karşıdan da bu sevgi varsa bitmesine gerek yok. başka çözümler bulunabilir.
ortada bir bebek var çünkü bir de.
Yok onu kastetmedim o konuyu da okudum şiddet gostercek kadar şirret biri evet ama mesela eltisiyle ilgili konuda,kv nin bakım teorileri adlı konu da ya da bu akrabayı zorla arattırıp kendilerine kimsenin dönüşü olmaması konusunda kaynanayı ustaca dumur edecek biçok faktör gördüm benO kayınvalide ile başa çıkılmaz ya. Kadına saldırmış. Dahası mı var??
Bu kadın bu yaptıklarının ecrini nerede verecek ?sayesinde şeytan en büyük zaferini yaşıyor canım sen yapı olarak sessiz/sakin birisin sanırımIste susturuldum usagi.
Yok inisli cikisliyimdir. Ama bu konuda hep sessiz ve sabirli davrandim. Zaten biriktirip patlamam da var maalesef. Patladim iste 3senede.Bu kadın bu yaptıklarının ecrini nerede verecek ?sayesinde şeytan en büyük zaferini yaşıyor canım sen yapı olarak sessiz/sakin birisin sanırım
Bu etkenler disinda mutluydum diyorum. Herhalde ben de psikopat degilim.O kadar şey yaşayıp, böyle bir eşe sahipsin ve hala mutluydum, aşığım, ölüyorum,bitiyorum diyorsun? Boşanma bence. Olman gereken ortam tamda bu galiba baksana mutluymuşsun.
Keşke anında ve anlık patlamaların olsaydıYok inisli cikisliyimdir. Ama bu konuda hep sessiz ve sabirli davrandim. Zaten biriktirip patlamam da var maalesef. Patladim iste 3senede.
Sizin eşinizle onun eşi arasında dağlar kadar fark var.Kayınvaldeden dayak yeseydiniz siz kabullenip durmazdınız evinizde.Sizin eşinizin bırak dövmeyi el kaldırmaya müsaade etmeyeceğini biliyoruz.Birde onun eşi olanlardan sonra peşinden tamam anne boşayıp bende peşinden geleceğim diyecek kadar sevgisiz bir insan.Konu sahibinin şimdiye kadar durması hataallah o kayınvalıdenın belasını versın yemın ederım elıme gecse parcalıcam yanı o derece sinirlendım
o salak kadın yuzunden bosanmaya degmez !!!
sen esınle mutluysan aranıza gırmesıne ızın vermeyın bırlık olun ya bırlık olun kenetlenın
bak benım esım tavır koydu annesıne yoksa bızde bosanırdık benım delı kadın yuzunden
ızın vermeyın 2.3. sahıslara ya
yazık degılmı sıze bebege
kayınvalıde den dayak mıSizin eşinizle onun eşi arasında dağlar kadar fark var.Kayınvaldeden dayak yeseydiniz siz kabullenip durmazdınız evinizde.Sizin eşinizin bırak dövmeyi el kaldırmaya müsaade etmeyeceğini biliyoruz.Birde onun eşi olanlardan sonra peşinden tamam anne boşayıp bende peşinden geleceğim diyecek kadar sevgisiz bir insan.Konu sahibinin şimdiye kadar durması hata
kız sen naptınBu etkenler disinda mutluydum diyorum. Herhalde ben de psikopat degilim.
Aslinda her seferinde bir cevabim vardi o kadina, ama hrp susturuldum. Bir kere bisey soyledim yaptiklarina bakmadan beni ogluna karsi saygisiz diye yaftaladi. Edebimden yine sustum, akli basina geldi gordun mu dedi. Baktim ki basa cikamayacagim kadar sinsi edepsiz ve sirret sustukca sustum. Hep kendini hakli cikardi herseyi yapan o olmasina ragmen.Keşke anında ve anlık patlamaların olsaydı
Valla bin kere okudum. Yapilan haksizliklardan ve pisliklerden memnun degilim tabi ki. Memnun oldugum icin kalmadim evde. Ama yani bi turlu anlatamadim kimseye bu olaylar disinda yani 3.kisiler disinda biz birbirimizi cok seviyorduk. Yani biz aslinda gurbette birbirimize sariliyoruz o yuzden cok bagliyiz. Bu olaylara bakinca evet cokuk bir evlilik gibi gorunuyor herkes hakli bu konuda ama anlatamiyorum. Biz dis etkenleri unuttugumuz zaman cok mutluyuz. Evet kocam annesini susturamadi burda hatali, ama suclu degil cunku o bisey yapmadi vs vs diye dusundugum icin kaldim evimde. Ama artik her kucuk seyde bu olanlar aklimda donuyor, esimin tavri vs..
O yuzden gidiyorum diyorum. Ama herkes bir 'zaten mutlu evliligin yoktu' halinde.
"Evlilik iki kisilik"se mutluyduk, "aileler de evleniyor"sa mutsuzduk isin ozeti bu yani.tesekkur ederim..
Sadece kendini kandırıyor.Bende asla inanmayanlardanım .Bence boşanmayacaksın? Barışacaksın geince. Dayanamayıp o kapıyı açacaksın ve hooop herşey barışıp tekrar devam edeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?