- Konu Sahibi gxuxzelbirgxuxn
-
inşallah hepsi ağaca dönüşür. tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana, dönmeli yurdumda :) keşke herkes yapsa, belediyeler ambalaj atıklarını topladıkları gibi çekirdekleri hatta gübreye dönüşecek doğal atıkları da ayrı toplasalar. ve herkes buna dikkat etse. hayat bayram olsa. ... olur mu olur birgün elbet..
yediklerinin kalorisini nerdeen hesaplıyorsun. mesela ben bamya yapsam etli, bi tabağın kalorisini nerden bilcem?
elma sirkesinin çok işe yaradığını hep duyuyordum ilk ağızdan duymak daha bir iyi geldi, sabah kalkınca elma sirkesi içeceğim artık :)
internette aratınca o gün ne yediysen hemen kalorisi yazıyor ya, oradan hesaplıyorum ve ürünlerin üzerinde de var, mesela iki kaşık pilav şu kadar kalori diyor, elbet noktası virgülüne kadar doğru hesaplayamıyorumdur ama aşağı yukarı sonucu bilebildiğimi düşünüyorum, misal bir dilim çavdar ekmeği 80 kalori diyelim dilim biraz irice ise bu 100 kalori vardır diyorum :)
amanın ne güzel yahu, keşke ben de 71.9 çıkabilsembu sabah 71,9'u görebildim yine. ( wc ye gittikten sonra, iç çamaşırlarla) dün de öyleydi.
amanın ne güzel yahu, keşke ben de 71.9 çıkabilsem
amanın ne güzel yahu, keşke ben de 71.9 çıkabilsem
pinarcimmm ben yazdim daha öncede, defalarca diyetler yaptim felan diye.. hicbirinde basarili olamadim cünkü bukadar kararli degildimm. belki son 1,5 yildir ilk kez 72 li rakamlari gördm.. hep 74-76 arasi gidip geldim.. 70 ten 76 yada arkadaslarimla cok sIk görüsüp sürekli birbirimize ikramlarda bulundugum bi dönemde cikmistim ama bi türlü yine 70 e inemedimm.. megerse o begenmedigim 70 ne kiymetliymissssss.. bak iki haftadir dikkat ediyorum ve cok sükür yine 72 lere düstüm, 2 hafta daha disimi sIksam 70 ve altida gelecekk.. sen daha tam motive olamadin bu diyet spor isine sanki canim ama normall.cünkü son iki hafta diyorum ama onunda önünden gelen en az bi okadar zaman var dikkat etmeye calisipta bi trlü oturtamadigim.. birkac güne kadar sende kendini toplarsin canimm.... lütfennnn toplaaaaaaa, pazar gününe kadar 74 ü küsürlüde olsa görmeye söz ver kendinee.. 10 yil önce kilo almaya basladimm ve en azindan 8 yildir tasiyorum bunlarii ve en mutlu animda bile hep mutluluguma gölge düsürdü fazlaliklarim. böyle kendimi oldukca mutsuz amacsiz hissediyorumm ve eminimki sende aynilarini düsünüyorsunn.. bian önce bi disiplinle kurtulalimm, haftada yarim kilo bile olsa eksik cikalim su tartidaa ltfen canimmm
ben şu karışım çayları içtiğimden beri daha düzensiz bir dışkılama düzenim oldu. (pek de garip bir cümle oldu ya neyse)
içtiğim çayların geneli diüretik. yani vücuttan su attırıyor. bir taraftn su içerken diğer taraftan diüretik içmek ne derece mantıklı?
bunu düşünüyorum bir kaç gündür.
acaba böbreklere fazla mı yüklenmiş oluyorum.
acaba zencefil gibi hazmı kolaylaştırıcıları hergün içerek sindirim sistemimi tembelliğe mi alıştırmış oluyorum???
evet günlük cevap ver :)
selaaaaamm
bugün yine çooook yoğundum bi kelime bişi yazacak bile vaktim olmadı..
şimdi akşam yemeğimi yerken yazayım.. yağsız bol yeşillik ve yanında 4 köfte
akşam yemeğim budur =)
öğlen 1 parça peynir ve salatalık domates yiyebildim.
sabahsa 4 kaşık yulaf ezmesi ve 1 bardak yağsız süt içtim klasik.
aralarda bişi yiyemedim
dışardaydım yanımda da birşey yoktu..
şimdi akşam yemeğimi yiyip bugünü sonlandırıcam
şunu farkettim ne kadar erken akşam yemeği yenirse o kadar iyi
kizlar bugun televizyonda birsey duydum adamin teki karsim cayla cok kisa surede 36kilo vermis deneme isteyenler
mate cayi
kekik(beyaz bilye kekik)
coban cokerten
barut agaci kabugu
yesil cay
sinirli ot
biberiye
funda yapragi
cinnema
bana ve herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?