hanimlar ben sükür cok guzelim yani herkes guzeldir ama ben simdiye kadar bunu hep baskalarindan duyarak yasadim.
her girdigim ortamda cok dikkat cektim ki halada öyle.bunun bende bir kibiri falan yok yine yanlis anlasilmasin..herkesten duydugum iltifatlari esimden hic duymadim desem yeridir..
sinir oluyorum..guzelce gyinip süslenip yemege gidiyoruz yada arkadslarina vs nasil oldum diyorum cit yok..
ya hic iltifat duymuyorum
zaten cok takintili insanim ben
surekli bunu düsünüyorum
esime cok imada ettim..direk söylemyiorum tabi ezik duruma düsmemek icin.
hanimlar ben sükür cok guzelim yani herkes guzeldir ama ben simdiye kadar bunu hep baskalarindan duyarak yasadim.
her girdigim ortamda cok dikkat cektim ki halada öyle.bunun bende bir kibiri falan yok yine yanlis anlasilmasin..herkesten duydugum iltifatlari esimden hic duymadim desem yeridir..
sinir oluyorum..guzelce gyinip süslenip yemege gidiyoruz yada arkadslarina vs nasil oldum diyorum cit yok..
ya hic iltifat duymuyorum
zaten cok takintili insanim ben
surekli bunu düsünüyorum
esime cok imada ettim..direk söylemyiorum tabi ezik duruma düsmemek icin.
benimde buna benzer bi sorunum var, daha geçen konu açmıştım
artik dayanamiyorum gercekten
sizin konunuzu okumadim
birseyler yaptiniz mi?
Çok iyi anlıyorum seni.
Ben de giyinir süslenirim, hatta normalde paspalımdır ama sırf erkek arkadaşımla olacaksam ne bileyim sinemaya yemeğe falan gideceksek özenirim.Değil iltifat keyfimi bile kaçırır abuk laflarıyla.
Daha da kötüsü o özenmişse alenen iltifat bekler kasılır falan.Bir keresinde sırf bu sebeple sinirden ağlayacaktım neredeyse.Ben kompleks yaptığını düşünmeye başladım, başka şek,lde açıklayamıyorum çünkü.
bana demiştiki, ben seni ilk gördüğümde sende etkilenmemiştim seni zamanla sevdim
ve bu beni çok kırmıştı
güya bu iltifattı
erkeklerin bazı şeyleri hazmetmesi zaman alır.........heleki içten içe kıskanıyorsa neden senin güzelliğini övsün.....
benim kocamda aynen ..iltifat bekler
ben onun ruhunu oksuyorum yani ne diyeyim yakisikli sükür ama bana gelince noluyosa
boyum uzun , herkes uzun boy ister genelde yani manken gibi derler ya aynne öyle
ona bile diyorki boyun fazla uzun diyor yaa
benım eşimde sölemez :) takma kafana ufacık bır sorun bu ALLAH büyük sorun vermesın sen her zaman kendıne guven ve guzel gıyınmeye devam et eşinin karakteristik yapısı bu değişemez bu saatten sonra onu böyle kabul etmelisin
bende o yüzde artık hiç kıskandığımı bile belli etmek istemiyorum ya ona
sırf bu yüzden
iltifat bekliyor koltukları kabarıyor
hmm..walla bana iltifat gibi gelmedi..kirilirdim ben..
Bunu bu kadar takıntı haline getirme bencede,bende bugün süslendim komşunun kızı ayy çok güzel olmuşsun dedi eşim görüyo bişey demiyo ama içi gidiyo anlıyorumama malesef huy işte
Sen bakımlı olmaya devam et
ben dayanamiyorum yakisikli kocam deyiveriyorum
nabim icimden geliyo
aslinda dememek lazim onun yaptigi gibi
cocuklar duymasindaki halukla meltem gibi
önemsizim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?