guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

ceresimo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
79
2
0
Avusturya
hanimlar ben sükür cok guzelim yani herkes guzeldir ama ben simdiye kadar bunu hep baskalarindan duyarak yasadim.
her girdigim ortamda cok dikkat cektim ki halada öyle.bunun bende bir kibiri falan yok yine yanlis anlasilmasin..herkesten duydugum iltifatlari esimden hic duymadim desem yeridir..
sinir oluyorum..guzelce gyinip süslenip yemege gidiyoruz yada arkadslarina vs nasil oldum diyorum cit yok..
ya hic iltifat duymuyorum
zaten cok takintili insanim ben
surekli bunu düsünüyorum
esime cok imada ettim..direk söylemyiorum tabi ezik duruma düsmemek icin.

benimde buna benzer bi sorunum var, daha geçen konu açmıştım

Son düzenleme:

Çok iyi anlıyorum seni.

Ben de giyinir süslenirim, hatta normalde paspalımdır ama sırf erkek arkadaşımla olacaksam ne bileyim sinemaya yemeğe falan gideceksek özenirim.Değil iltifat keyfimi bile kaçırır abuk laflarıyla.

Daha da kötüsü o özenmişse alenen iltifat bekler kasılır falan.Bir keresinde sırf bu sebeple sinirden ağlayacaktım neredeyse.Ben kompleks yaptığını düşünmeye başladım, başka şek,lde açıklayamıyorum çünkü.

Ha bu arada bana taktığı lakap da "çirkin"

Son düzenleme:
benım eşimde sölemez :) takma kafana ufacık bır sorun bu ALLAH büyük sorun vermesın sen her zaman kendıne guven ve guzel gıyınmeye devam et eşinin karakteristik yapısı bu değişemez bu saatten sonra onu böyle kabul etmelisin

artik dayanamiyorum gercekten
sizin konunuzu okumadim
birseyler yaptiniz mi?

bana demiştiki, ben seni ilk gördüğümde sende etkilenmemiştim seni zamanla sevdim
ve bu beni çok kırmıştı
güya bu iltifattı

erkeklerin bazı şeyleri hazmetmesi zaman alır.........heleki içten içe kıskanıyorsa neden senin güzelliğini övsün.....

benim kocamda aynen ..iltifat bekler
ben onun ruhunu oksuyorum yani ne diyeyim yakisikli sükür ama bana gelince noluyosa
boyum uzun , herkes uzun boy ister genelde yani manken gibi derler ya aynne öyle
ona bile diyorki boyun fazla uzun diyor yaa

çirkin deilsin daha ne istiorsun?sevmese istemese yanında tutamazsın dilde olan çabuk laşkalaşır bence söylenmeyen sözler daha çok büyür...

bende o yüzde artık hiç kıskandığımı bile belli etmek istemiyorum ya ona
sırf bu yüzden
iltifat bekliyor koltukları kabarıyor

cocuklar duymasindaki halukla meltem gibi
önemsizim gibi hissediyorum

Bir de şu var, erkekler bence iltifatı bir araç olarak görüyor.Yani mesele kızın gözüne girmekse iltifatlar havada uçuşur ama evli yada sevgili sahibi erkekler çoktaaan elde ettikleri eşlerine ve sevgililerine genelde iltifat etmeyi pek önemsemezler.

Bunu bu kadar takıntı haline getirme bencede,bende bugün süslendim komşunun kızı ayy çok güzel olmuşsun dedi eşim görüyo bişey demiyo ama içi gidiyo anlıyorum ama malesef huy işte
Sen bakımlı olmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…