guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

Kesinlikle katılıyorum, "yüksek özgüven" imajını çizmek bence de durumu tersine çevirebilir.

İlerde erkek evlat sahibi olursam kesinlikle ona "nasıl kütük olmayacağını" öğreteceğim.Eğitim şart.

Alışmış eşinin o hallerine adam öyle değiştiremiyor ki ama çok sinir bozucu tabii
Normalde ilgili mi eşin peki :26:

evet ilgilidir ama cok degil..birbirimizin özgürlügünü kismayiz.cok karismaz bana..ne bileyim yorulma der.yemek yapma yemek alalim der.birsey begenirsem alir..vs .ama iltifat dersen yok,
guzel zevkin var der birsey aldigimda ama sana cok yakismis demez mesela,

Aslında bunun cevabını pekala sizde biliyorsunuz : ))

Ama hepimizin bildiğini tekrar zikredelim.Sizin gibi güzelliği dillendirilen kişilere sık uygulanan taktiktir.Yani zaten sizde belirttiğiniz üzere herkes tarafından iltifat alınan ,girilen ortamlarda beğeni bakışlarını toplayan bir kişi nasıl olurda eşi tarafından farkedilmez ? Hele ki alttan alta bunu senden duymak istiyorum diye ima da bulunan bir eş varsa.Eşiniz şımarmayın diye yapıyor.Tabi bence yanlış yapıyor.Her eş takdir edilmek,onaylanmak güzel şeyler duymak ister.Bence açık açık söyleyin.Eziklikle ilgisi yok.Bunu senden de duymak istiyorum herkesin bilmesi beni tatmin etmiyor.En önemli kişi sensin ve senden duymalıyım deyin.

doğru
eskiden ben çok soruyordum böyle şeyleri
hatta tuzak sorular soruyodum

mesela bi keresinde ona sormuştum beni ne kadar seviyosun, çooook ddedi, benim için herşeyi yaparmıydın ddedim evet dedi
peki tanıştığımızda evli olsaydı benimle çıkarmıydın demiştim, hayır demişti, o zaman dedim beni o kadar çok sevmiyosun
pardon evet evet çıkardım dedi, eee dedim o zaman senin sağın solun belli olmaz, benide aldatırsın yarın öbür gün demiştim
sanada ne cevap versem hoşuna gitmiyo demişti

İlerde erkek evlat sahibi olursam kesinlikle ona "nasıl kütük olmayacağını" öğreteceğim.Eğitim şart.

haklısınız

İlgiliyse size iyi bir eşse çokta sorun etmeyin diyceğim ama bende alınırdım herhalde güzel söz duymasam:26:

bence tamamen yapı meselesi her erkek eşine iltifat edecek diye bişey yok
güzel olduğunuzun o da farkındadır zaten farkında olmasa sizinle evlenmezdi
eşinizi böyle kabullenip kendinizi daha fazla üzmeyin

Çok hoşsun carrie

eşlerinden şikayeçi olan bayanlar,eşlerinizin ve kendinizin burcunu söylermisinissss birkaç tavsiye verebilirim burçkolik şahıs olarak.)

bence tamamen yapı meselesi her erkek eşine iltifat edecek diye bişey yok
güzel olduğunuzun o da farkındadır zaten farkında olmasa sizinle evlenmezdi
eşinizi böyle kabullenip kendinizi daha fazla üzmeyin

idare ediyorum zaten ama birseyler yapmakta istiyorum ayni sorun yasayan yada öneri varmi diye yazdim buraya:)
cok tesekkür ederim :))cok tatlisiniz.

Eşimi uyandırdım kahkahamla.. Baya tuzak bir soruymuş.. :))

Kesinlikle katılıyorum, "yüksek özgüven" imajını çizmek bence de durumu tersine çevirebilir.

Evet kesinlikle.Bayanlar bunu yaptığı zaman hem mutlu oluyorlar hemde mutsuz etmiyorlar.

En doğrusu '' yüksek özgüven ' e sahip olmak, içinde kibir bulundurmayan.

bayılırım tuzak sorulara
zaten eşim diyorki sen gün boyunca şeytanlık düşünüyosun işyerinde sonra geliyosun bana uyguluyosun
beynin hep böle şeylerle dolu, benimle uğraşmak hoşuna gidiyor

Senin kendi konunda eşinle konuştuğun konuşmalarını yazmışsında eşini benim eşime benzettim rahat bir kişiliği var sanırım sende de uyanıklık var anladığım kadarıyla olacak olmayacak şeyleri düşünüyorsun benim gibi kendini yiyorsun

evet, değişik değişik şeyler geçer aklımdan
en olmadık zamanda en olmadık soruları sorarım
zaten eşime :''ben bişi soracam'' dediğimde sormasan olmazmı diyor

benımde oyle...herkes bayılır bana dibi düşer ama gel gelelım sevgılım hiç soylemez...
neşesi cok yerınde oldugu zaman yada benı kırdıgı zaman soyler sadece oda zorakı...
hatta daha cok hakaret eder bastı bacak der kiii hiç alakası yok 165 boyum gayet normal...kendı 2 metre tabı...
bide 55 kıloyum ama hep şişko muamelesı yapar...tombik koca popo der...
ama bi arkadasına bu kız arkadasım dıye pek bı havalanır tanıstırırken...kıyafetlerımıde acayıp kısar nerdeyse kara carsafa burundurcek benı...
valla canım anlamadım bence kıskanıyor olabilirler yada ustunluk kurmaya baskılamaya calıstıkları ıcın olabılır...ama benımkı bence sımartmak ıstemıyor hep ıstersın busefer guzel sozler dıyor senınkıde boyle olabılır

olabilirr:)
ha unutmadan hep söyledigi tek guzel söz burda nasil söylesem
p.pon kücük cok guzel der..
bunu hep söyler ama bunu duymak cokta tatmin etmiyor beni..

Benim kocamda aynisi.
Bende onun kompleks yaptigini dusunuyorum.
Kendisi yasli ama haberi yok bundan. Hihhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…