guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

Valla ben artık en son sinirlendiğimden beri açıkça suratına "kütüksün sen, karşıma geçip kasım kasım kasılmayı biliyorsun ama bir kere iltifat etmezsin, görmezsin bile özendiğimi" demeye başladım.Ya tamam iltifat etmeyi sevmese beceremese önemsemese anlarım vallahi ama hem iltifat etmeyip hem beklemek nedir ya?

en iyisi iltifat etmek, sen şöyle yakışıklısın, böyle karizmatiksin demek sonra şaka yaptım yaaa demek herhalde

karisiyim ama iste..insan motive etmeli..kiskandgini ya belli etmiyor yada hic kiskanmiyor ..

akılları sıra bunu belli etmeyerek insanın kendine olan güveninini kırıyolar sen kendine güvenini kaybetki o dünyanın en yakışıklı en akıllı kocası olsun ve sende bu hazinenin gözünün içine bak....

bşey değil cnm insanlar sorun olmayacak bşey olarak görüyor ama sürekli iltifat begenı alan bırısının bunu eşindende beklemesı çok normal ....:)

inanki digerlerinin beni begenip begenmemesi umrum degil
esimi cok seviyorum , ondan cok sey duymak istiyorum, evlenmeden önce cok söylerdi
yani guzelsin gibi degilde begendigini yada iltiaf ederdi ama sonra hicc..

Daha önce birkaç yerde bu fikrimi belirttim, belki yanılıyorumdur ama hepböyle gördüm.
Bir kadın bir erkeğe '' güzel oldum mu, yakıştı mı, beni ne kadar seviyorsun'' v.s v.s tarzda sorular sorduğu anda geri tepiyor..

Beyinlerinde otomatik olarak devre dışı bırakıyorlar bu konuyu.
...

Aslında bayanlarda kesse iltifatı, söylemese hiç, giyindiklerinde oralı olmasalar ; değişirler mi ?

Ben olsam bende üzülürüm canımda bazı erkekler böyle oluyor..
Bir arkadaşım var o anlattı bana gelin oldum diyor kuaförden çıktım nasıl oldum aşkım demiş nasıl olacaksın düğün olup bitecek demiş Çok güldüm böyle erkeklerde var tabii

en iyisi iltifat etmek, sen şöyle yakışıklısın, böyle karizmatiksin demek sonra şaka yaptım yaaa demek herhalde

Şu an rolleri değiştirdim zaten, artık kıyafetlerine saçına traşına laf etmeye başladım."Olmamış,hiç yakışmamış, niye traşın yok, orman kaçkını gibisin, kazağını zahmet edip ütüleseymişsin keşke" vs vs.Öz güvenini törpülüyorum.

Ben de mükemmelim modundayım yanındayken O bana iltifat etmezse ben de kendime ederim ne yapayım, şizofreniye doğru ilerliyorum emin adımlarla ama...

inanmiyorum yaa..o nasil cevap oyle..al dügün burnundan gelmistir kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…