benim kocamda aynen ..iltifat bekler
ben onun ruhunu oksuyorum yani ne diyeyim yakisikli sükür ama bana gelince noluyosa
boyum uzun , herkes uzun boy ister genelde yani manken gibi derler ya aynne öyle
ona bile diyorki boyun fazla uzun diyor yaa
o konuyu aksatmam hic..ama icini bir okusam ...
eminim ki onun için çok önemlısın bende çok takıntılıyım ama guzelliğinden parça verıyorsun yuzun kırışıyor :) sıkma canını tatlım
Valla ben artık en son sinirlendiğimden beri açıkça suratına "kütüksün sen, karşıma geçip kasım kasım kasılmayı biliyorsun ama bir kere iltifat etmezsin, görmezsin bile özendiğimi" demeye başladım.Ya tamam iltifat etmeyi sevmese beceremese önemsemese anlarım vallahi ama hem iltifat etmeyip hem beklemek nedir ya?
burcu nedir? yengeç mi yoksaa
burcu nedir? yengeç mi yoksaa
Aman Allah korusun kirismasin :)
tesekkür ederim :)
La havle tek derdiniz budur inş:)
zannetmiyorum
yengeçsel çok duygusaldır bildiğim kadarıyla
ve ana kuzuları
karisiyim ama iste..insan motive etmeli..kiskandgini ya belli etmiyor yada hic kiskanmiyor ..
bşey değil cnm insanlar sorun olmayacak bşey olarak görüyor ama sürekli iltifat begenı alan bırısının bunu eşindende beklemesı çok normal ....:)
ve ev kedileriii
ve light erkek
burçlarada insansakmı ya
ona bakarsan benim eşimde aslan burcu
vee inatçıı
ben inanıyorum çünkü tıpkısıı
en iyisi iltifat etmek, sen şöyle yakışıklısın, böyle karizmatiksin demek sonra şaka yaptım yaaa demek herhalde
Ben olsam bende üzülürüm canımda bazı erkekler böyle oluyor..
Bir arkadaşım var o anlattı bana gelin oldum diyor kuaförden çıktım nasıl oldum aşkım demiş nasıl olacaksın düğün olup bitecek demişÇok güldüm böyle erkeklerde var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?