guzelim ama esim bunu hic söylemiyor

gercekten ne guzel...evden calısıyorsun ıstedıgın işi yapıyorsun..kızlar kovulmadan bı arkadasın gece sohbetı geyık topıgı var merwelı geceler dıye ordamı dewam etsekk

kova gitti ipide gitsin
bu saatten sonra durumu kurtarmaya çalışma, geç kaldın

eşim film seyredelim diyor
2012 filmini seyredelim diyor istemiyor, korkuyo galiba
korkuyorsun dedim, ne alaka diyor ama belli korkuyor

güya aralık 2012 de olacak kıyametle ilgili de ondan, korkar öle şeylerden

eşim film seyredelim diyor
2012 filmini seyredelim diyor istemiyor, korkuyo galiba
korkuyorsun dedim, ne alaka diyor ama belli korkuyor

güya aralık 2012 de olacak kıyametle ilgili de ondan, korkar öle şeylerden

ben ziledim filmi pekte korkunç değil merak etmesyinssonuçta kurtulanlarda var belki kendinizi koyarsınız onların yerine ay kız ben geyik topiğimi açsam diyorum gece vardiyası olsun adıda

aşkolsun bitirrris kıs hepsini benmki mesai yapıyo yok evdesbahlıyorum anlıyacağın

eline sağlık güzel olmuş
ohh evde parti yapıyosun desene

bizimki pek bi dindar yalan onlar deyıp duru

eşim korkuyor, bi keresinde kapıyı çarparak girdim odaya, ne oluyoooo diye atladı yataktan düştü

musallat filmini seyrettikten sonrada korkutmuştum onu, merdivelerden düşecekti

Son düzenleme:

musallat korkunç ama bak ondan korkulur sonuçta olağan şeylerbenmki 10da gidsiyo evden bazen biran önce git diyorum kızıyo banatv benm net benm kız uyuyor oooh keyif beyde yok

bende korkarım çünkü 3 harfli gördüm
ama konuşmayalım bunları
evde yalnız olanlar var

ve ev kedileriii

canım senın esınde mı yengec benımkıde yengec bende yay adamı dısarı cıkarmak cok zor valla abımde yengec burcuydu ev kusuydu oda evlenmeden evvel abımı kandırırdım abı kız arkadaslarım gelıcek sen bıyerlere gıt derdımadam anında hazırlanır kacardı evden yengeclerı evden cıkarmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…